It’s five o’clock somewhere | beste zomerdrankje!

Ik zal er geen doekjes om winden dat ik wel van een drankje houd. In de zomer sla ik een cocktail op een zwoele zomeravond dan ook zelden af.

Zeker in de prille avonduren vind ik een licht frizzante wijntje op het terras een zeer welkome alcoholische versnapering. Canei is zo’n wijntje dat ik enorm kan waarderen: lekker fris en bubbly met een laag alcoholpercentage. De meesten van ons zullen ongetwijfeld bekend zijn met het merk Canei, maar wellicht nog niet met het feit dat er maar liefst 9 verschillende fruitsmaken én ready-to-drink cocktails te krijgen zijn.

1

Het leuke van deze drankjes is dat je kunt mixen en matchen om zo je eigen cocktailtje te maken (dat moest ik natuurlijk even proberen), maar dat de smaken apart ook bijzonder lekker zijn. Gooi een flesje in je tas om te genieten in het park, op het strand, in je tuin, op het balkon, tijdens de vrijmibo of zelfs als frisse traktatie voor of tijdens het eten. Het drankje is laag in alcohol heeft voor iedereen een favoriete smaak.

2

Houd jij van fris en fruitig? Dan val jij ongetwijfeld voor de smaken Pear, Mango, Peach, Forest Fruit, Strawberry of Passion Fruit. Maar da’s nog niet alles, er zijn ook nog ready-to-drink cocktails in de smaken Limonsecco, Rossini en Bellini beschikbaar. En oh die Peach lieve mensen… Daar heb ik mijn hart aan verloren. Tongstrelend lekker!

3

Cheers!

4

Zelfs bij het eten vond ik Canei Limonsecco een prettige, frisse toevoeging. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zelden na drie wijntjes al zo gaar als een toeter ben, maar dat ik na drie van deze toch behoorlijk grote bellen nog prima de afwas kon doen 😉

6

Kortom drankjes die je, zeker in het zomerseizoen, geprobeerd móet hebben. De smaken liggen nu in de winkels en het leuke is dat er deze zomer een actie is waarbij je een gratis Sparkling Shoppingbag krijgt.

wijn 2

Aan de halslabels van de Canei-flessen Cocktail en Frizini vind je een halshanger met een unieke code. Deze code geeft recht op een gratis Sparkling Shoppingbag. Het enige wat je hoeft te doen is naar canei.com/summersparkles gaan, je gegevens in te vullen en je kassabon te uploaden. Je krijgt dan binnen een week de sparklingbag thuisgestuurd. Daarnaast zijn er ook tassen met je eigen tekst te winnen. Deel je ‘coolste’ sparkling spreuk en maak kans op een Canei shoppingbag voorzien van je eigen tekst.

Tof: ik mag zelf een aantal van deze tassen met eigen tekst weggeven, dus deel hieronder jouw sparkling spreuk en wie weet ontvang jij wel zo’n gecustomizede shoppingbag!

Houd jij ook wel van een fris, bruisend drankje in de zomer?


Dit artikel is een samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  02/07/2016

  Ben ik een saaie sul als ik zeg dat ik al jaren vrijwel alcohol loos door het leven ga? Misschien dat ik de komende maanden wel een drankje achterover tik, want ik ga op vakantie (eindelijk na 5 jaar, joehoe).
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De dag van het afscheid van het kinderdagverblijfMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  02/07/2016

  Ik drink al jaren niet meer!
  Nicole onlangs geplaatst…Wist je dat? #2 – Alles wat je niet wilde weten over mij!My Profile

 • Reageren
  Channa
  02/07/2016

  Grappig, heb de mango variant staan en die ga ik vanavond proberen met wat vriendinnetjes 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Was ik maar weer een baby!My Profile

 • Reageren
  Tamara
  02/07/2016

  Haha toen ik nog dronk was dit jarenlang mijn favoriete drankje! Inmiddels sta ik al ruim 6 jaar droog mwehh
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt| Laura kreeg een late miskraam.My Profile

 • Reageren
  Meike
  02/07/2016

  Canei is inderdaad super lekker! En niet zo zwaar, zoals je zelf ook zegt. Normaal ben ik na twee wijntjes al wel weg, maar bij Canei niet. Maakt de avond een stuk gezelliger!
  Meike onlangs geplaatst…McFoto #3 Tentamens & Nieuw HuisMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  02/07/2016

  Oeh dit wil ik zeker wel proeven!! Vooral die mango variant lijkt me echt heerlijk!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016My Profile

 • Reageren
  Shirley
  02/07/2016

  Canei, dat heb ik echt al 15 jaar niet meer gedronken. Ben benieuwd…

  Mijn sparkling quote: wine is cheaper toen therapy

 • Reageren
  Leonie
  03/07/2016

  Hmm, dit lijkt me heerlijk! Maar nu mag ’t niet, zwanger! Och, ik verheug me stiekem op een lekker speciaal biertje op t terras.. Hihi
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #2My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  03/07/2016

  Hoe kan het dat ik dit nog nooit heb gedronken? Dit klinkt als op mijn lijf geschreven. Ik ben zo’n typische nep-alchoholdrinker: ik vind alcohol eigenlijk niet zo lekker en drink alleen drankjes die gewoo naar limonade smaken zoals Hugo, kriekbier en dus… Canei vanaf nu?En ehhhh een spreuk? Zolang het bubbelt en niet te heftig smaakt, is dit een drankje waarvoor je mij wakker maakt 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Gezond, glutenvrij bananenbrood voor baby’s en dreumesenMy Profile

 • Reageren
  Mariëlle
  04/07/2016

  Canei is inderdaad een lekker drankje als je niet van zware alcoholische dranken houdt. Je kunt het ook gebruiken om ijs van te maken. Smaken super goed!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Signorina Misteriosa Eau de ParfumMy Profile

 • Reageren
  Ar1
  21/07/2016

  Heerlijk! Het is een feestje in een fles!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.