10 willekeurige feiten over mij #4

cover feiten over mij

Ach, er valt nog zoveel over mij te weten te komen en te vertellen dat ik besloot er maar weer eens een ‘tien willekeurige feiten over mij’ in te gooien. Blijft natuurlijk altijd leuk om te lezen én voor mij om te schrijven. En euhm, ik waarschuw jullie alvast: dit keer zitten er veel (onzinnige) irritaties tussen.

1. Ik durf niet alleen in een huis te slapen, ook niet in dat van mezelf. En als ik wel alleen thuis slaap, wat overigens bijna nooit voorkomt, dan houd ik de tv en alle lichten aan tot de zon opkomt. Ik weet eigenlijk ook niet hoe dat zo gekomen is. Gelukkig heb ik lieve vriendinnetjes die me graag gezelschap houden als ik weer eens alleen thuis ben 🙂

2. Mijn nr. 1 irritatie op social media: een foto op Instagram of Twitter waaraan je kan zien dat de lens vies was toen de foto gemaakt werd en waardoor er zo’n wazig vlies over de foto heen zit. Brrrrr!

3. Oke, nog een irritatie dan: Natte mouwen na het handenwassen.

4. Onderstaand spreekt voor zichzelf..

irritatie

5. Vroeger, als ik achter in de auto zat en er kwam een zielig liedje op de radio, dan deed ik altijd alsof ik in een videoclip zat. Lekker dramatisch uit het raam kijken en in slow motion bewegen. EN NU NIET ZEGGEN DAT JULLIE DAT NIET DEDEN.

6. Eén van de allerergste geluiden vind ik het pletten van een huisjesslak als je er per ongeluk op staat. Dat gekraak vind ik zo naar! Ik kan me er de hele dag rot over voelen dat ik het huisje van zo’n slak gebroken heb. Als het heeft geregend dan beweeg ik ook als een soort geretardeerde marionet om alle slakken te ontwijken.

7. Toen ik op vakantie in Spanje was met vrienden moest ik, nadat ik een potje kaarten had verloren, vanaf het dak van een huis in een zwembad springen. Dat had heel erg mis kunnen gaan. Vooral omdat ik bovenop dat dak eerst over een balustrade moest klimmen, en toen vanaf een heeeeeeel dun randje eerst nog twee meter naar voren moest springen. Yeah. Living on the edge noemen ze dat..

8. Ik lust wel kaas op iets ‘hards’ zoals een cracker of een toastbroodje, maar niet op een gewone boterham die zacht is. Om in de categorie eten te blijven, verder ben ik gek op alle snoep dat zuur is: zure matten, zure wormen, zure perziksnoepjes, zure beertjes, zure sleutelhangers. Echt alles. Het liefst zó zuur dat ik er echt een gezicht bij moet trekken om het weg te krijgen.

9. Een gekke gewoonte van mij is om altijd op een kalender naar de maand te bladeren waarin ik jarig ben. Gewoon om te kijken of er die maand toevallig een epic plaatje of quote staat. Als dat zo is dan ben ik blij.

10. Ik ben bang voor ballonnen en ik zou er dan ook never nooit eentje opblazen. Er is er ooit eentje in mijn gezicht geknapt toen ik dat deed en sindsdien heb ik ballonnen-angst. Mijn moeder blaast ze gelukkig altijd voor me op als ik jarig ben <3

Hebben jullie punten waar je je in herkent?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Donna Luisa
  19/08/2014

  Haha leuk om te lezen! Vooral nummer 5 kan ik met je delen helaas haha

 • Reageren
  Angela
  19/08/2014

  Nummer 1 klinkt vooral heel bekend! Je bent niet de enige, hoor meid! 😉
  Angela onlangs geplaatst…Tumblr Tuesday #9My Profile

 • Reageren
  OnlineBeautyMagazine
  19/08/2014

  Wat leuk om te lezen!
  OnlineBeautyMagazine onlangs geplaatst…Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish – 060 Mission PINKpossibleMy Profile

 • Reageren
  henrieke
  19/08/2014

  No offense, maar je make up blog gaat meer over jou dan over make up! Je komt eerlijk gezegd nogal narcistisch over, ook met die zang filmpjes op je insta enzo. Sorry ik moest het even kwijt, vond eerst je blog echt leuk namelijk!

  • Reageren
   La VieSagista
   19/08/2014

   Hoi Henrieke, wat fijn dat je eerlijk je mening geeft! Iedereen mag vinden wat ‘ie wil natuurlijk. Maar het blijft een persoonlijke beautyblog wat inhoudt dat ook er ook persoonlijke stukken op mijn website verschijnen. En dat zal de ene keer wat meer zijn dan de andere. Gezien de kijkcijfers vinden anderen het namelijk wel erg leuk. Maar wees gerust, beauty blijft een belangrijk onderdeel van mijn blog.

 • Reageren
  laetitia
  19/08/2014

  Als ik alleen slaap dan doe ik hetzelfde. Ik vond mezelf een beetje raar. Gelukkig ben ik niet de enige haha

 • Reageren
  maaike
  19/08/2014

  Om even terug te komen op de reacrie van henrieke, ik vind het juist super leuk dat jij je blog persoonlijk maakt. Anders krijg je ook maar van dat commerciële praat. We zijn uit eindelijk ook maar gewoon mensen. Juist doordat jij gewoon lekker jezelf bent op je blog vind ik het erg leuk om te lezen.

 • Reageren
  Kimberly
  20/08/2014

  Oeps.. Dat deed ik ook altijd in de auto!! Super leuk om te lezen haha! Natte mouwen na het handen wassen vind ik ook zo vreselijk, of dat je mouwen afzakken tijdens het afwassen.. nog zo erg haha!

 • Reageren
  Mirjam
  21/08/2014

  Leuk om te lezen, en leuke blog heb je!
  Heel herkenbaar plaatje trouwens met dat papier scheuren.. 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Essie – Wrapped in RubiesMy Profile

 • Reageren
  Fraukje
  01/12/2018

  Jaaa het slakkenhuisje… Vreselijk! Nog erger vind ik het geluid van een naaktslak. Dat is me twee keer gebeurd en sindsdien heb ik een fobie voor naaktslakken.
  Natte, gebruikte vaatdoekjes is er ook zo één. Iewwwww!

 • Reageren
  Romy
  01/12/2018

  Ik heb precies hetzelfde met de kaas en kalender!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.