Tien dingen waar ik blij van word

happy

Er zijn zoveel kleine dingen waar ik heel erg blij van kan worden. Elke dag probeer ik minimaal een keer oprecht en bewust blij te zijn. Of dat nu van een kop thee aan het ontbijt is of een waterig voorjaarszonnetje. Je leest hier mijn top tien!

1. Het lentezonnetje. Na een lange winterperiode vind ik het altijd een verademing wanneer de zon zich voor de eerste keer weer laat zien. Dat moment dat de warme stralen je lichaam bereiken en je even tot je door laat dringen dat de lente in aantocht is, is in één woord heerlijk. Net zo heerlijk als de eerste keer weer ‘met zonder jas’ naar buiten gaan. En de eerste keer weer die zonnebrandcrème op je smeren met typische zomergeur.

2. Het moment dat je in je pas gewassen bed stapt, en de heerlijke frisse geur die je dan tegemoet komt. Dat is echt genieten! Ik kan me vol overgave neervleien in een schoon, zacht bed. Naar zo’n moment kan ik de hele dag uitkijken.

3. Naar de kapper gaan. Ik vind het altijd een leuk uitje, een bezoekje aan de kapper. Meestal plan ik de afspraak in op een moment dat ik er ook echt tijd voor heb, zodat ik niet hoef te haasten. Ik ga zitten, laat mijn haar wassen en mijn hoofd masseren, mijn kleur wordt weer opgefrist, het wordt weer geknipt, geföhnd en ondertussen drink ik een heerlijk kopje thee. Ja, daar word ik blij van!

4. Cadeautjes kopen voor anderen. Het is zo leuk en dankbaar om een cadeautje voor een ander te kopen! Het hoeft niet eens iets heel groots te zijn maar gewoon een aardigheidje of iets waar je moeite voor hebt gedaan. Niets is waardevoller dat een blije reactie van een vriendin of van je moeder als je ze een leuk presentje geeft.

5. De eerste aantekening maken in een nieuw notitieboekje. De laatste tijd ben ik steeds meer van de to-do lijstjes en daar horen natuurlijk ook leuke opschrijfboekjes bij. Vooral de Hema heeft een uitgebreid assortiment aan wanna-have notitieboekjes.

6. Verse aardbeien eten. Als er één soort fruit is dat ik het allerlekkerst vind, dat is dat denk ik De Aardbei. Die sappige, zoetzure smaak is onweerstaanbaar! Ook de kleur maakt me erg vrolijk.

7. Nieuwe vakantiebestemmingen ontdekken. Ik laat me graag verrassen door mooie plekjes op aarde. Het liefst zou ik elk jaar een ander land verkennen. Het geeft een bepaalde spanning als je op het vliegtuig stapt naar een voor jou nog onbekende bestemming. Ik ben een beetje vakantie-verslaafd!

8. Deadlines halen. Hoewel het altijd stress met zich meebrengt, geeft het toch weer een kick als je die deadline op het nippertje gehaald hebt. Ik ben niet iemand die zegt dat ze beter presteert onder druk, maar ik ben altijd wel extra trots op mezelf als ik binnen een relatief korte tijd toch een mooie opdracht heb ingeleverd.

9. Deze mag natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken: nieuwe make-up kopen. Lipstickhulzen door mijn handen laten gaan, oogschaduws swatchen, blushers testen en vervolgens met een tas vol met nieuwe cosmetica weer naar huis gaan. Hééééééérlijk.

10. Op mijn eigen wc zitten. Yeah.

Dit was mijn lijst! Hebben jullie ook dingen waar je extreem blij van wordt?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Esther
  30/05/2014

  Wat een leuk lijstje! Ik word ook heel blij van de zon en een schoon bed. Vanmiddag ga ik weer naar de kapper, yeahh! Haha de eerste zin in een notitieboekje doe ik ook altijd super netjes!

 • Reageren
  Beautydagboek
  30/05/2014

  Herkenbaar! Ik vind een net opgemaakt en schoon bed ook echt heerlijk 🙂

 • Reageren
  Janneke
  30/05/2014

  Haha, die 10e 😉 Ik ben zelf ook fan van de 4e, terwijl zelf kado’s krijgen juist vaak een beetje awkward wordt….

 • Reageren
  Vera
  30/05/2014

  Heel veel zijn herkenbaar. Dat van het notitieboekje word ik ook altijd blij van. Een schoon bed en dan lekker in bed kruipen ben ik het ook echt mee eens.
  Vera onlangs geplaatst…Tweezerman tweezerMy Profile

 • Reageren
  Wieneke
  30/05/2014

  Happy happy! Het maken van zo’n lijstje word ik al blij van!

  Ik kan me trouwens helemaal vinden in je laatste puntje haha!
  Wieneke onlangs geplaatst…Event | Blog SocietyMy Profile

 • Reageren
  Oum Feerozah
  31/05/2014

  Een opgeruimd huis, heerlijk koken voor mijn man of nieuwe kleren kopen voor mezelf en me dochter daar word ik heel blij van!

 • Reageren
  laetitia
  04/06/2014

  Op de foto bovenaan vind ik je make up erg mooi zitten!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.