The Scentbar: elke maand een nieuw parfum

Soms springt er tussen alle persberichten en nieuwtjes een product uit waar ik meteen nieuwsgierig naar word. Dat was het geval met The Scentbar, een concept waar ik jullie graag meer over wil vertellen.

Als parfumliefhebber (joehoe, hier ben ik) wil je er natuurlijk voor zorgen dat je elke dag heerlijk ruikt. Niets kan mij opgewekter maken in de ochtend dan een kop koffie en een verse spuit parfum. Doei ochtendhumeur!

Het vinden van het juiste parfum kan echter best lastig zijn. Bovendien zit je niet altijd meteen te wachten op een hele fles, het is ook wel eens fijn om wat kleinere hoeveelheden te hebben van meerdere parfums die je lekker vindt. Zo kun je afwisselen zonder dat je meteen aan een hele fles vastzit. Daar komt The Scentbar om te hoek kijken!

The Scentbar is een parfumabonnement voor €13,95 p/m waarbij je iedere maand een nieuwe geur ontvangt. In de flacon die je toegestuurd krijgt zit 8ml parfum (goed voor 30 dagen elke dag drie spray’tjes). Aan het einde van de maand ontvang je weer een nieuwe geur naar wens. Bij je bestelling krijg je tevens een handige travelspray zodat je je parfum gemakkelijk mee kunt nemen.

Het aanbod van The Scentbar is wisselend. Maandelijks kan jij een (ander) parfum uitkiezen.  Er wordt elke maand een e-mail verstuurd waarmee jij jouw volgende geurkeuze kan doorgegeven. Het is ook mogelijk om het abonnement te pauzeren (en uiteraard te annuleren). Een kleine blik op het huidige aanbod laat geuren als Alien – Thierry Mugler, Lady Million – Paco Rabanne, Marc Jacobs Daisy en Hugo Boss Ma Vie zien. Voor mannen is dat bijvoorbeeld Hugo Boss Bottled, The Scent, Chanel Allure Homme Sport en Acqua di Gio – Armani.

Ik heb op dit moment Lady Million in mijn parfumverstuiver en ik vind het ideaal. Het is een verademing om eens een handzaam flesje in mijn tas te stoppen in plaats van een onhandige gevormde flacon van minstens 50ml.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje op de site van The Scentbar.

*Bevat toegezonden producten

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Marloes
  11/02/2018

  Wat een leuk idee om nieuwe parfums te proberen! Zelf heb ik echt maar drie parfums, want ik vind het altijd lastig om wat nieuws te kiezen. En zo’n verstuiver is ook ideaal natuurlijk.
  Marloes onlangs geplaatst…Ik was die 1 op de 15…My Profile

 • Reageren
  Anouk
  11/02/2018

  Een heel leuk concept, alleen vind ik het zelf vrij prijzig voor maar 8 ml. Dat zijn 4 gratis proefmonstertjes van de Douglas denk ik dan.
  Zelf koop ik altijd parfum van 30 ml, dat is best een handzaam formaat vind ik. En in kleine handtasjes stop ik altijd die gratis testers die je overal krijgt.

 • Reageren
  Wilma
  11/02/2018

  Ben het met Anouk eens, 8 ml is wel heel weinig. Van sommige parfums heb je echt meer nodig dan 3 spraytjes over de hele dag. En ik hou ervan een echt flesje te hebben.
  Met Kerst en moederdag kan je echt heel mooie geuren scoren voor weinig geld, dat doe ik dan liever.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.