The Body Shop Matte Lip Liquids

Twee weken geleden kwamen de nieuwe matte lipsticks van The Body Shop aan bod, nu is het tijd voor de lip liquids!

Maar liefst 12 kleuren zijn aan het assortiment van The Body Shop toegevoegd. Hieronder bespreek ik ze allemaal. Ga er maar even recht voor zitten zou ik zeggen.

Misschien niet een heel bijzonder design, maar ik kan het altijd enorm waarderen als de kleur van de inhoud ook aan de buitenkant te herkennen is. De hulzen voelen stevig aan; daar heb ik eigen niks op aan te merken. Ik kan alvast verklappen dat de matte lip liquids qua substantie mij een beetje doen denken aan de matte lip crèmes van NYX.

Let’s go! Ik laat je per keer vier kleuren zien om het overzichtelijk te houden.

Windsor Rose 032 – Crete Carnation 030 – Taipei Orchid 020 – Nairobi Camellia 034 

1

Windsor Rose 032. Een bruine nude-kleur die niet zo heel veel voor mij doet. Hij maakt me een beetje flets. Ik denk dat ik meer een kleur is voor brunettes.

2

De nudekleur Crete Carnation 030 is wat warmer en je ziet dat dat meteen een stuk beter past bij mijn huid- en haarkleur. Wel lijken mijn lippen hier iets droger door.

4

Taipei Orchid 020 is een frisse, barbieroze tint die een girly touch aan je look geeft.

3

Nairobi Camellia 034 is een kleur die bij mij nog steeds best wel neutraal staat. Een prima everyday kleur die goed te matchen valt bij vele make-uplooks!

Sydney Amaryllis 014 – Caly Gerbera 010 – Paris Peony 022 – Sicily Iris 019

5

Sydney Amaryllis 014 vind ik al meteen heel goed goed bij mij passen. Een frisrode kleur. Maakt van je lippen een echte eyecatcher.

6

Oranje is en blijft een tricky kleur, maar deze vind ik nog net kunnen. Caly Gerbera 010 is niet mega fel en dat maakt in ‘m mijn ogen toch best draagbaar, ook buiten Koningsdag om.

7

Zo’n kleur roze heb ik geloof ik nog niet tussen mijn lipsticks zitten. Paris Peony 022 is leuk en speels!

8

Oef.. Wederom een donkerpaarse kleur die mij totaal niet staat. Het aanbrengen van Sicily Iris 019 was ook echt een crime en dat is te zien.

Mauritius Dahlia 017 – Tahiti Hibiscus 016 – Goa Magnolia 026 – Tokyo Lotus 024

Mauritius Dahlia 017 is ook behoorlijk donker, maar deze kleur oogt toch een stuk vriendelijker dan Sicily Iris.

9

Tahiti Hibiscus 016 is een hele bijzondere ‘volle’ roze/rode kleur.

10

Goa Magnolia 026 is ook weer zo’n mooie roze tint, dit gaat echt richting fuchsia.

11

Als laatste Tokyo Lotus 024, een middenroze kleur, niet al te fel, die weer net een iets zachtere uitstraling geeft dan zijn voorganger.

Conclusie: de lip liquids zijn allemaal super goed gepigmenteerd en de mousse-achtige formule maakt dat ze zeer comfortabel aanvoelen. Ze blijven nadat ze zijn ingetrokken súper goed zitten. The Body Shop heeft zich niet gewaagd aan hele excentrieke kleuren en voor een eerste kennismaking met de liquids lijkt me dit ook een zeer goede keuze. Er zitten wel vrij veel rozetinten in de collectie, ik mis misschien nog wat tinten die wat meer richting abrikoos/perzik gaan, maar wellicht dat dat meer iets is voor in de zomer. Tot zover ben ik in ieder geval enthousiast

De Matte Lip Liquids kost €9 per stuk en zijn te koop in de winkels en in de webshop van The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Liset
  15/12/2016

  Wat een diverse kleuren allemaal. Zelf vind ik Mauritius Dahlia en Windsor Rose echt prachtig. Felroze en rode tinten staan mij dan weer niet zo, maar kan jij juist heel goed hebben!
  Liset onlangs geplaatst…Een feestje vieren met Makeup Revolution bij Etos Amsterdam ZuidMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  15/12/2016

  Ze zien er heel erg goed uit!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Christmas Wishlist 2016My Profile

 • Reageren
  Céline
  15/12/2016

  Ik vind het wel een gevarieerd kleurenaanbod. Zou er zo al drie willen hebben hahaha. Bedankt voor je uitgebreide review!
  Céline onlangs geplaatst…Design oordopjes van Sudio (incl kortingscode)My Profile

 • Reageren
  Teddy
  15/12/2016

  Oh wauw ik vind ze er echt goed uitzien! Ook vind ik veel kleuren erg mooi
  Teddy onlangs geplaatst…December 2016 in een paar foto’sMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  16/12/2016

  Wauw vind ze allemaal super! Vooral Goa Magnolia gaat direct op mijn wishlist x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR STAY IN PLACE CONCEALERMy Profile

 • Reageren
  Mieke | mieksmind
  16/12/2016

  Heel divers allemaal! ik vind Nairobi Camellia 034 en Sydney Amaryllis 014 erg mooi!
  Mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Beauty Kitchen Inspire me Body SouffleMy Profile

 • Reageren
  Kelli
  02/01/2017

  I think you hit a bueyslle there fellas!

 • Reageren
  http://www.coins4games.us/
  26/02/2017

  I don’t know if our sound guy does this because I can’t really hear the mains when I play, but I should listen to recordings more and try to pinpoint that. I started to do that and that’s how I found out that whoa, the female vocals are really boosted disproportionately (partly because our male lead has an incredible, powerful voice).

 • Reageren
  http://www.accessgamecoins.win/
  28/02/2017

  I just climbed this road on accident over the weekend. I thought it might be 1000′ and a few miles to a campground some people on the beach were motioning to. 7 miles/2800′ and some sore legs I hit the summit. Really nice, never did find that campground though… I think they were talking about the campground on hwy1 1/4mile from the beach!

 • Reageren
  http://www./
  28/02/2017

  That’s an ingenious way of thinking about it.

 • Reageren
  http://www./
  28/02/2017

  positive or negative, tends to result in improved performance.” This is in line with earlier research from Gallup that found employees who work for managers who give them mostly positive feedback are the most

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.