The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun

Holiday glow, just one drop away! Dat is de slogan van dit te leuke flesje gevuld met een instant vakantiegloed: The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun

Inmiddels zijn er talloze beautyproducten op de markt die je gezicht voorzien van een veilige en mooie bruine tint. Lucky me, want ik ben dol op een kleurtje. Het liefst 365 dagen per jaar.

2

The Body Shop introduceert de Honey Bronze Drops Of Sun, een product dat je kunt mengen met je moisturizer of foundation en waarmee je direct een zongebruinde gloed á la ik-heb-twee weken-langs-de-boulevard-in-St. Tropez-geslenterd creëert.

3

4

In dit mooie glazen flesje vind je 15 ml vloeibare substantie. Dit bruine goedje kun je door middel van een pipetje aan je foundation of crème toevoegen. Ik heb wel eens pipetjes gehad die beter werkten, maar gelukkig heb je maar weinig product nodig. Twee of drie druppeltjes zijn voldoende.

8

9

In eerste instantie schrikt de vloeistof mij een beetje af. Het doet toch een beetje medicinaal – ik zou willen zeggen bijna jodiumachtig – aan uit zo’n glazen flesje, en dan ook nog met zo’n pipetje. Maar toegegeven, mijn jodiumflesje steekt qua design behoorlijk magertjes af bij dit mooie flaconnetje versierd met gouden letters. Dus de kans dat ik de twee door elkaar ga halen is minimaal.

Ik dwaal af, we hadden het over de bruine substantie. Deze is behoorlijk geconcentreerd, het lijkt mij dus een zuinig product. Wanneer ik het meng met mijn foundation wordt deze inderdaad een tintje donkerder en ik zie meteen mogelijkheden voor mijn foundations die in de zomer de licht voor mij zijn. De vloeistof droogt mat op en bevat verder geen glitters.

5

Huid zonder foundation. Duh.

6

Wanneer ik mijn gezicht eerst heb bedekt met een laagje foundation zonder de Sun Drops, schiet mij ineens het idee te binnen om de bruine substantie door middel van een stippling brush op de plekken te deppen waar ik wat extra kleur wil. En het werkt! Binnen no-time verschijnt er die prachtige bruine gloed op mijn gezicht waar ik altijd zo naar verlang deze het hele jaar te hebben.

7

Het effect is subtiel, ik vind het mooi. Natuurlijk heb ik de Sun Drops ook getest door een druppel door mijn foundation te mengen. Hierdoor werd mijn foundation inderdaad een tikkeltje meer bronzy. Toch gaat mijn voorkeur uit naar deze manier, zo kan ik zelf bepalen waar ik wat extra kleur wil.

3

En dit is de full face look (eerder zag je deze look voorbijkomen in mijn artikel met festivalinspiratie).

Ik ben tevreden dus, over deze vakantie-teint in een flesje. Het is weer eens wat nieuws. Ook vind ik het leuk dat je de drops op je eigen manier kunt toepassen. Gemengd door je foundation, maar ook, zoals ik gedaan heb, al deppend op de huid. Ik zou zeggen: bronzerjunkies, deze variant is zeker het uitproberen waard.

The Body Shop Drops Of Sun is te koop voor €16 in de winkel en ook online.

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  01/07/2016

  Wauw, inderdaad een heel mooi resultaat!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016My Profile

 • Reageren
  priscilla
  01/07/2016

  Ik vind het resultaat verbluffend goed! Wow.
  priscilla onlangs geplaatst…Uitspraken en mooie & pijnlijke momenten tijdens de bevalling die ik nooit meer zal vergetenMy Profile

 • Reageren
  Emma
  01/07/2016

  Wow, wat een mooi resultaat. Moet ik misschien eens proberen met mijn bleke huid…

 • Reageren
  Nesrin
  01/07/2016

  Oh wow! Pretty! Ik zou dit graag willen proberen.
  Alhoewel ik bang ben dat ik een druppel teveel zal gebruiken 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Straight Up Pussy PowerMy Profile

 • Reageren
  Judith
  19/05/2019

  Hoi Sanne, ziet er mooi uit ja! Je vertelt: Wanneer ik mijn gezicht eerst heb bedekt met een laagje foundation zonder de Sun Drops, schiet mij ineens het idee te binnen om de bruine substantie door middel van een stippling brush op de plekken te deppen waar ik wat extra kleur wil. Ik vroeg mij af hoe had je het anders dan nog aan willen brengen?
  En, waar precies heb je de bronzer aangebracht met de stippling brush? En neem je nek ook mee? Of gebruik je al een tint donkerder foundation dan je eigen huidskleur?
  Liefs Judith

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.