Testpanel gezocht voor Roter Cysticare

lf3rhlpwrs1p_ht

OPROEP: Wil jij ROTER Cysticare, 5-daagse kuur bij blaasontsteking, testen? Heb jij last van een branderig gevoel bij het plassen? Ga je veel vaker dan normaal naar de w.c.? Dan heb je waarschijnlijk een blaasontsteking. Misschien hoor jij wel bij de 51% van de Nederlandse vrouwen waarbij dit euvel een aantal keer per jaar terugkomt. Geef je dan zeker op om de nieuwe 5-daagse kuur van ROTER Cysticare* te testen.

Wat is ROTER Cysticare?
ROTER Cysticare is het eerste klinisch bewezen hulpmiddel tegen blaasontsteking dat niet gebaseerd is op cranberry. Deze nieuwe 5-daagse kuur, die je bij de drogist kunt halen, bevat actieve ingrediënten (Gelatine, Xuloglucaan, Propolis en Hibiscus) en heeft een dubbele werking* die de E-coli bacteriën bestrijdt. De Escherichia coli ofwel E-coli bacterie is veelal dé boosdoener bij een blaasontsteking.

Facing-Cysticare2015(ZonderForte)

Hoe doe je mee?

Geef je op door een e-mail te sturen naar testpanel@roter.nl met jouw gegevens* om ROTER Cysticare gratis te testen. Heb jij last van een blaasontsteking? Soms terugkerend? Geef je dan zeker op voor de test. Je ontvangt dezelfde week  ROTER Cysticare op jouw opgegeven adres. Belangrijk is om direct te starten met de 5-daagse kuur bij het opmerken van de eerste symptomen van een blaasontsteking. Wij vragen je, na het gebruik van de 5-daagse kuur, het formulier met vragen in te vullen dat je per e-mail ontvangt.

Wat krijg je ervoor terug?
Als je een blaasontsteking te pakken hebt, of weet hoe vervelend het is, weet je ook hoe belangrijk een effectieve behandeling is. Dit is je kans om gratis ROTER Cysticare te proberen. Belangrijk: op = op! Je ontvangt een extra ROTER Cysticare verpakking t.w.v. €19,95 toegestuurd als dank voor deelname. Natuurlijk met als doel een effectieve behandeling van je blaasontsteking (mits zo gebruikt als wordt geadviseerd).

Voor meer informatie: www.roter.nl/blaas of mail naar testpanel@roter.nl.

*Belangrijk om de volgende gegevens te mailen naar testpanel@roter.nl om je op te geven voor de test:

– Naam

– Adres

– Leeftijd

– Telefoonnummer

– Jouw blaasontsteking symptomen op dit moment of eerst herkenbare symptomen

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en  verhindert dat de E-coli bacterie zich gaat verspreiden.

*Voorwaarde deelname test: Door mee te doen aan deze test geef je ROTER Cysticare toestemming jouw testresultaten voor online en print doeleinden te gebruiken

Bron afbeelding

Special-S-layer-low-res

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  07/07/2015

  Zelf heb ik hier gelukkig geen last van maar ik stuur ik dit wel door naar iemand die vaak een blaasontsteking heeft.
  Nesrin onlangs geplaatst…Challenge: Istanbul Marathon 2015My Profile

 • Reageren
  Caro
  07/07/2015

  Ik heb hier wel een beetje een raar gevoel bij en dat ga ik toch delen. Als je nu op dit moment een blaasontsteking hebt moet je dat volgens mij ook nu aanpakken.
  Als je dan eerst moet afwachten of je een van de 5 testmensen bent lijkt me dat niet echt gezond… Ik heb heel vaak blaasontsteking gehad die door de e-coli veroorzaakt is. Ik gebruik daarvoor pure d-mannose die potten zijn duur ca 40 euro maar daar doe je wel een heel aantal blaasontstekingen mee en daarmee doorbreek je de negatieve spiraal van blaasontstekingen.

  • Reageren
   La VieSagista
   07/07/2015

   Hai Caro, dank voor je reactie. Het is de bedoeling dat je je opgeeft als je in het algemeen last het van blaasontstekingen. Je kunt de kuur dan starten op het moment dat je last begint te krijgen bij het plassen. Uiteraard hoef je niet te wachten met opgeven tot je de al blaasontsteking hebt. Dat zou mosterd na de maaltijd zijn inderdaad 🙂

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  08/07/2015

  Ik sta toevallig net op het punt om een potje naar de dokter te brengen om te laten controleren op blaasontsteking, dus denk dat het dan net wat te laat is, mocht het een blaasontsteking zijn. Grappig, ik schreef laatst bij je comments onder een ander Roterartikel nog dat ik nooit meer last had van blaasontsteking. Laten we hopen dat dat nu ook niet het geval is :/
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Win: Reebok Cardio Ultra Sneakers t.w.v. € 120My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  08/07/2015

  Ik heb gelukkig nooit blaasontsteking (knock on wood), maar ik ben wel heel benieuwd of het werkt.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Het borstvoedings-ABCMy Profile

 • Reageren
  Rosalyn
  08/07/2015

  Ik heb me direct opgegeven voor het testpanel. Ontzettend vaak last (gehad) van een blaasontsteking en ook al een paar keer een nierbekkenontsteking. Ik ben heel erg benieuwd of het werkt! Zou erg fijn zijn, in plaats van altijd een antibioticakuur. Doe je zelf ook mee met testen, Sanne? Liefs, Rosalyn.

 • Reageren
  Melissa
  20/09/2015

  Ik heb altijd blaasontsteking. Heb eigenlijk ontsteking na ontsteking. Ben benieuwd of dit helpt. Helpt dit ook voor mannen? Mijn man heeft ook ontsteking gehad.
  Melissa.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.