Terug van weggeweest in mijn huidverzorgingsroutine: oogcrème

Toegegeven, met twee kleine kinderen en gebrek aan tijd werd ik opeens weer wat lakser met mijn huidverzorgingsroutine. Make-up eraf halen ging allemaal nog wel, maar een facewash schoot er al snel bij in, evenals wat extra verzorging voor mijn huid.

Toen ik laatst in de spiegel keek schrok ik toch een beetje van hoe mijn huid eruit zag. Vooral rondom mijn ogen merkte ik op dat het weer een tikkie ouder was geworden en de kleur wat grauwer oogde. Met foundation is dat allemaal prima weg te werken, maar ik heb toch liever dat mijn huid er ook zonder camouflage gezond en fris uitziet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het deze zomer niet zo nauw heb genomen met smeren, en dat ik ook vaak genoeg vergat mijn zonnebril op te zetten waardoor ik weer teveel fronste, en er als gevolg daarvan weer lijntjes ontstonden. Lijntjes, die steeds minder goed wegtrekken.

tube bioliq laten zien

Dus besloot ik toch maar om mijn skincareroutine wat uit te breiden en weer eens wat vaker maskers, olietjes, en voedende crèmes te gebruiken. Ik heb wel het gevoel dat als ik daar wat wat meer aandacht aan besteed, mijn huid daarvan opknapt. Ik moet me er altijd echt wel even toe zetten – ’s avonds duik ik het liefst zo snel mogelijk mijn bed in – maar als ik dan eenmaal bezig ben dan ben ik altijd blij als ik zie wat een beetje extra verzorging met mijn huid doet.

Metalen bolletjes oogcrème Bioliq

Ik startte mijn zoektocht naar een geschikte oogcrème om met name de donkere kringen onder mijn ogen te verwijderen, en het liefst ook eentje die wat zou kunnen doen aan puffy eyes – iets waar ik vooral ’s ochtends geregeld mee worstel.

Ik kwam uit bij een intensief oogserum voor de oogcontouren van het voor mij onbekende merk Bioliq. Deze geeft flexibiliteit aan de ogen terug, vermindert zwelling van de ogen en maakt fijne lijnen en rimpels weer een beetje glad.

Hij beschikt over een applicator waarmee je makkelijk over de huid kunt gaan om het product te verspreiden. De metalen bolletjes zorgen gelijk voor een verkoelend effect – ideaal voor de ochtendzwelling bij de ogen. Het is een koele, gelachtige substantie die snel intrekt. Een hele kleine hoeveelheid volstaat, waardoor je ook lang met het tubetje doet.

Tube vasthouden Bioliq
Bioliq Oogcrème aanbrengen

Ik vind het fijn dat je voor dit product niet de hoofdprijs betaalt (€6,90), maar dat hij wel gewoon goed zijn werk doet. De metalen bolletjes doen net even iets extra’s voor je huid, het voelt ook erg lekker om met iets verkoelende over de huid heen te gaan.

Ik hoop dat het me lukt consequent te blijven met het aanbrengen van oogcrème, zodat ik de lijntjes voorlopig binnen de perken houd.

Bioliq is te krijgen bij Notino.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.