TAG – Five Funny Facts

Ha, dus jij dacht dat jij alles van mij wist? Mooi niet! Dit zijn mijn antwoorden op de Five Funny Facts TAG.

In het leven geroepen door Hennie van Tutje.nl, die mij altijd weet te boeien met haar creatieve schrijfsels over make-up. De reviews van Hennie word ik nooit zat. Zij bedacht de Five Funny Facts tag waarbij je vijf grappige feiten over jezelf vertelt. Nu heb ik daar al een aantal artikelen over geschreven zoals deze, deze en deze. Maar feiten zijn er nooit genoeg dus ik rakel gewoon weer een paar nieuwe op.

Fact 1: Ik kauw altijd op vla

Ook als er geen stukjes in zitten. Het lukt me gewoon niet om het in 1 keer door te slikken en daarnaast vind ik dat ook gewoon een beetje zonde van de smaak.

vla1

Toch word ik altijd raar aangekeken als ik mijn kaken op en neer beweeg bij een glad goedje zoals vla, yoghurt of appelmoes.

Fact 2: Ik speelde op mijn 12e nog met barbies en met jongens

Ja, echt lang, I know. Maar met barbies had ik zo’n eindeloze fantasie dat ik het niet over mijn hart kon krijgen om ze weg te doen. Ik kroop met mijn barbies echt in een andere wereld.

barbie

Niet dat ik een kinderachtig type was overigens hoor, want op mijn twaalfde droeg ik ook al een streepje blauwe eyeliner en kreeg ik mijn eerste vriendje, maar mijn barbies waren me heilig.

Fact 3: Ik vind kappers overpriced

Hoeveel aandacht ik aan mijn make-up besteed, hoe weinig aandacht er naar mijn haar gaat. Ik ben eigenlijk nooit tevreden met wat kappers met mijn haar doen en ik vind altijd dat ik veuls teveul betaal voor het resultaat.

$T2eC16JHJHgE9n0yEYRMBQRTLOD49g~~60_45

Daarom ga ik zelden naar de kapper. Eens in de zoveel tijd knip ik zelf mijn puntjes eraf en that’s it. Dus als er nog goede kappers in de zaal zijn.. Ik houd me aanbevolen 😉

Fact 4: Ik word misselijk van parfums zoals..

Angel van Thierry Mugler, Maroussia van Slava Zaïtsev en de übergoedkope Gloria Vanderbilt. Dikke kans dat ik een blokje omloop als een van deze geuren mijn neusvleugels binnendringen.

-100559-1

Ik word gewoon instant depressief van deze parfums. Kan ik niks aan doen.

Fact 5: “Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd”

Hoewel Hennie aka Tutje in haar versie van dit artikel aangeeft absoluut geen koffie te lusten, kan ik geen dag zonder. Sterker nog, ik word lichtelijk panisch als ik ergens ben en er is geen koffiezetapparaat present. Als ik moest kiezen heb ik liever een bakkie bruine troost dan eten, echt waar.

coffee-cup

Deze verslaving is overigens pas begonnen na de geboorte van James. Toen was het een beetje mijn lifesaver om me door die eerste tijd heen te helpen en sindsdien ben ik niet meer anders gewend. Alleen wil ik binnenkort mijn tanden laten bleken en ik weet nu al dat het een dingetje wordt dat ik daarna een paar dagen geen donkere kleurstoffen (lees: koffie) mag consumeren..

Zijn we nu al bij vijf? Nou dit was het dan! Bedankt voor het lezen. Neem je de TAG over vergeet dan niet Hennie even te noemen.

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  03/09/2016

  OMG amen to jouw standpunt over de kapper. Ik dacht dat ik de enige was en voelde me al een sloeber. Ik ga ongeveer twee keer per jaar naar de kapper en voel dan altijd een steek in m’n hart als ik 45 euro moet aftikken. Eens in de zoveel tijd pak ik de schaar uit de keukenla en daar knip ik dan m’n punten mee. Jij dus ook hahaha. Grappig dat je kauwt op vla, nog nooit iemand zien doen.
  Carlijn onlangs geplaatst…De inhoud van mijn handtasMy Profile

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  03/09/2016

  Sanne en Carlijn, ik durf echt niet zelf mijn haar te knippen. Veel te bang dat ik mijn haar schots en scheef knip. Ik ga regelmatig naar de kapper. Ik vind het altijd wel fijn zo’n momentje voor mezelf. Oh en die Maroussia geur…. vreselijk! ?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Winactie cadeaubon Bol.comMy Profile

 • Reageren
  Channa
  03/09/2016

  Haha kauwen op vla, nog nooit over nagedacht. En wat je zegt over kappers: mee eens!
  Channa onlangs geplaatst…LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen – Do or don’t?My Profile

 • Reageren
  Tamara
  03/09/2016

  Haha ik heb ook nog heel lang met barbies gespeeld, toen ik ongeveer 13 was gingen we verhuizen en moest ik ze wegdoen van mijn ouders omdat ik nu echt te oud werd.. Ik lust helemaaaal geen koffie, al kan ik dat vaak wel goed gebruiken na een slapeloze nacht.
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt| Lutske onderging een abortus.My Profile

 • Reageren
  Nicole
  03/09/2016

  Haha dat parfum heb ik jarenlang gedragen van Thierry M 😉 Ik ken niemand die op zijn vla kauwt trouwens!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! – Win Milestone Mini Cards!My Profile

 • Reageren
  Sara
  03/09/2016

  Leuk om te lezen!
  Helemaal eens met de kapper. Vind het veel te duur, dus gun het mezelf ook niet zo vaak.
  Verder ben ik ook verslaafd aan koffie, maar wel cappuccino of een latte. Maar bij mijn nieuwe job hebben ze alleen maar zwarte koffie..!! Ik heb al een ander apparaat aangevraagd, maar dat gaat niet zo maar. Verder ook geprobeerd met de creamer en melk kuipjes, maar voor alsnog ga ik 2x per dag naar Starbucks of de AH to go. Dan bespaar ik dus ook liever op een luxe broodje, zodat ik mijn koffie kan drinken!

 • Reageren
  Sara
  03/09/2016

  En wat een prachtige foto van jou en James hieronder! (Ik kijk via mobiel)

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  03/09/2016

  Haha leuke facts!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Maybelline Color Sensational The Loaded BoldsMy Profile

 • Reageren
  Danielle
  03/09/2016

  Als je naar Salon B gaat, zit je haar altijd goed! Betaal je wel wat meer voor, maar ik vind dat het zeker waard!

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  03/09/2016

  Hahahaha heerlijk dit. Ik vind je tof
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…De beste deals en de leukste acties, voor baby’s, mama’s en papa’sMy Profile

 • Reageren
  Jamaila
  03/09/2016

  Leuk deze tag!! Herkenbaar punt die barbies ik heb daar ook nog tot me 12 mee gespeelt kon er zo heerlijk me fantasie in kwijt!

 • Reageren
  Desiree
  03/09/2016

  Haha wat grappig! Ik word ontzettend misselijk van hele overdreven sterke bloemige parfums! Ieeh! Dan begint letterlijk mijn hele neus te kriebelen..
  Desiree onlangs geplaatst…SUITSUIT – African Blue ZebraMy Profile

 • Reageren
  Hennie
  03/09/2016

  Wat ontzettend leuk dat mijn tag overnam. Dankjewel!

  En het blijkt dat we nog iets gemeen hebben dan de verjaardagen van onze zoons. Ik kauw namelijk ook op vla. Hell, ik spoel zelfs mijn drinken een paar keer voordat ik het doorslik. En ik kan het maar niet afleren.

  Vanderbilt trek ik ook niet. Mijn maag protesteert dan hevig met een sterke neiging naar de zeg maar omgekeerde peristaltische beweging.
  Hennie onlangs geplaatst…Rodial | Super Acids CollectieMy Profile

 • Reageren
  Margo
  06/09/2016

  Dankzij jouw video knip ik ook m’n eigen puntjes af en toe bij. Gaat nergens over om 20 euro te betalen (minimaal dan) voor die 1,5 centimeter. En qua verven vind ik het ook vaak net niet.. maar ik kan het zelf ook niet beter, dus wat moet ik dan? Twijfel, twijfel. Resultaat: enorme uitgroei.
  Margo onlangs geplaatst…Flatteus: ja/neeMy Profile

 • Reageren
  Madelaine
  07/09/2016

  Ik vind de kapper ook altijd zo duur, maar ja als mijn haar er als een vogelnest uit ziet is het toch wel fijn dat iemand dat aan kan pakken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.