Súper goedkope reinigingstip: micellair water Action

In huize La Vie Sanne zijn de micellaire reinigingswaters niet aan te slepen. Ik maak makkelijk 1 a 2 flessen per maand op.

Dat klinkt misschien veel, maar als je bedenkt dat ik naast het standaard verwijderen van mijn make-up soms wel 40 swatches op een dag van mijn arm moet wegpoetsen, kun je je voorstellen dat de watjes en reinigingsmiddelen hier in rap tempo doorheen gaan.

2

Een budget micellair water is altijd welkom en bij de Action zag ik twee varianten staan. Eentje voor de normale huid en eentje voor de gevoelige huid. Voor slechts €1,39 per stuk nam ik ze mee.

Een micellair water is een heel fijn alles-in-één-product waarmee je als je zou willen al je make-up inclusief de restjes vuil van je huid kunt halen. Erg tijdbesparend dus. De reinigers zijn ook nog eens mild voor de huid, veel milder dan bijvoorbeeld een tonic. Tegenwoordig gebruik ik niet eens meer een tonic of een aparte reiniger voor de ogen, ik doe eigenlijk alles met micellair water.

3

4

5

De flesjes zien er simpel en clean uit. Ik vind het sowieso een pluspunt dat er twee varianten te krijgen zijn, zo heb je wat te kiezen mocht jouw huid niet overal tegen kunnen.

Collage

Ik breng altijd een ruime hoeveelheid aan op twee watjes waarna ik er vervolgens mee over mijn ogen ga. Ik houd ze even tegen mijn ogen aangedrukt zodat het product in mijn wimpers kan trekken en vervolgens maak ik ronddraaiende bewegingen om de mascara te verwijderen. Eventuele restjes die dan nog op mijn ogen zitten verwijder ik met een wattenstaafje.

6

Daarna haal ik ook de rest van mijn make-up eraf met een watje en micellair water. Als dit gedaan is (en ik heb nog zin) dan gebruik ik nog de Konjac Sponge om mijn huid te exfoliëren.

Ik ben super tevreden over de micellaire waters van de Action. Ze werken razendsnel en makkelijk, eigenlijk exact zoals ik van soortgelijke reinigers gewend ben. Deze versie is alleen stukken goedkoper. Kortom: ik ben weer one happy camper met deze low budget en doeltreffende micellaire waters. Ik kan ‘m iedereen aanraden.

Wat voor producten gebruik jij om je gezicht te reinigen?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  21/06/2016

  Ik gebruik altijd een reinigingsmelk en een reinigingsmousse. Ik heb ergens nog een flesje micellair water liggen, maar waar weet ik niet. Ik moet denk ik eerst even mijn badkamerkastjes uitruimen 🙂 Perfect dat je alle make-up ermee kunt verwijderen. Weet jij of het ook waterproof make-up verwijdert? Ik ben onlangs overgestapt van waterproof naar niet-waterproof make-up, omdat ik ’s morgens (nadat ik ’s avonds mijn ogen en gezicht gereinigd had) wakker werd met zwarte vlekken onder mijn ogen. Nu met niet-waterproof make-up heb ik dat probleem niet meer.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je man/vriend wel of niet bij de bevalling?My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  21/06/2016

  Wat een super handige budget tip! Ik vind micellair water ook heel fijn voor het verwijderen van make-up, deze neem ik mee zodra ik ‘m in onze Action vind
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…‘De baas van de afstandbediening’My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  21/06/2016

  Ik vind t altijd heel fijn als je n voordelig product hebt, zodat je t lekker ruim kan gebruiken. Maakt toch niet uit, tis voordelig 😀
  Elisabeth onlangs geplaatst…#baasineigenk.. (of waarom ik tegen het plan van Schippers ben)My Profile

 • Reageren
  Leonie
  21/06/2016

  Balen, ik heb net weer een nieuwe van Garnier gekocht. Ideaal dat ze een budget variant hebben bij de Action!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Favorieten tijdens mijn zwangerschapMy Profile

 • Reageren
  Annemijn
  21/06/2016

  Wat een goede tip! Ik koop meestal die van garnier wanneer die in de aanbieding zijn. Misschien ga ik wel over op action.
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ik er voor gekozen heb om voor sociaal pedagogisch hulpverlener te gaan studeren…My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  21/06/2016

  Wow dit scheelt enorm veel geld want nu betaal ik volgens mij iets meer dan €6,- voor micellair water van Garnier. Fijne reveiuw en bedankt voor de tip!
  Nesrin onlangs geplaatst…Plog Dagje Amsterdam Filorga en Mooi PRMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  21/06/2016

  Wow, wat een koopje! Goede tip!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…De Zomer TAGMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  21/06/2016

  O wow dat is heel cheap! Ik ben altijd huiverig als ik dan de prijs zie, maar ik moet zeggen dat ik de ingrediëntenlijst vind meevallen en het resultaat is zo te zien meer dan prima. Enige waar ik een beetje bang voor ben is dat m’n huid gaat trekken. Alhoewel… ik gebruik micellair water de laatste tijd vooral voor mijn oogmake-up. Ik loop binnenkort even bij Action binnen!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: hieper de piep! De verjaardag van Amy en MaisieMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  21/06/2016

  Dat is nog eens een goede tip. Ik gebruik altijd reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid van de lidl.
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een Rituals-pakket uit de collectie Laughing Buddha!My Profile

 • Reageren
  jeapiebel
  21/06/2016

  Ik heb een gevoelig huid, maar deze kan ik ook goed tegen en de prijs is ongelofelijk. 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.