Stapelreview Urban Decay (Naked 3, Revolution Lipstick, All Nighter)

UD Collage

Een review kon natuurlijk niet uitblijven nadat ik een prachtig gevulde goodiebag ontving op het Urban Decay event. Het leek me wel leuk om eens meerdere producten tegelijk te reviewen dus hierbij mijn mening over de All Nighter setting Spray, Revolution Lipstick en het Naked 3 palette.

Laten we beginnen met het pareltje uit de collectie van UD: het Naked 3 palette. Ik kon mijn enthousiasme niet op toen ik deze in mijn tasje zag. Uit ervaring wist ik al dat de pigmentatie ontzettend mooi is en met een goede oogschaduwbasis blijven de kleuren echt uren op je ogen zitten. De kleuren in het Palette zijn zowel koel als warm, je vindt veel roze tinten terug maar ook mooie aardse, bruine tinten. Zelf ben ik dol op lichtroze oogschaduwkleuren omdat ze je een hele zachte uitstraling geven. Door de donkere tinten die ook in het palette zitten kun je veelzijdige looks creëren.

DSC_1645

DSC_1655

In het palette zit tevens een oogschaduwkwast waar redelijk goed mee te werken valt. De haren zijn best wel stijf, maar bij de blendingkwast vind ik dat juist heel fijn. De platte kant van de oogschaduwkwast vind ik niet zo geschikt om oogschaduw op het bewegend ooglid mee aan te brengen (hij pakt te weinig product naar mijn mening) maar hij werkt wel weer uitstekend voor concealer.

DSC_1738

DSC_1739

DSC_1740

IMG_4686 IMG_4690

DSC_1741

DSC_1742 (1)

Zoals ik al zei is de pigmentatie van deze oogschaduws gewoon top. Ik kan niet anders zeggen. Ik smul echt weg bij de shimmery kleuren en ik vind de matte tinten ook een zeer goede aanvulling. De twee matte donkere kleuren vind ik erg geschikt om in de crease als overgangskleur te gebruiken en de lichte matte kleur is weer perfect als highlighter op je wenkbrauwbot.

DSC_1662

DSC_1680

DSC_1687

De look die ik ermee maakte kenmerkt zich door een zachte uitstraling. In mijn crease heb ik een combinatie gebruikt van Limit en Nooner. Daaroverheen heb ik Liar gebruikt in de crease om shimmer toe te voegen en nog meer diepte te creëren. Op mijn bewegende ooglid koos ik voor roze, namelijk Buzz. Tot slot heb ik Liar en Factory gemengd onder mijn oog op mijn onderste wimperrand. Het Naked 3 palette kost €49,90.

DSC_1624

DSC_1635

DSC_1630

Met de Revolution Lipsticks was ik zelf nog niet zo bekend, maar ik ben blij dat ik ook daarmee nu kennis heb mogen maken. Ik ben helemaal om! De kleur die ik kreeg was 69, een vrij felle rode kleur. Lucky me, want rood draag ik het liefst op mijn lippen. De huls ziet er prachtig uit en voelt behoorlijk stevig aan. Het is lang geleden dat ik een huls van zulke goede kwaliteit heb gevoeld!

DSC_1695

Eenmaal op mijn lippen springt de kleur er echt vanaf. Wat een bizar goede pigmentatie wederom. Ik heb hem, ondanks de ooglook die er niet geheel bij past, full face gefotografeerd omdat de kleur dan echt goed tot zijn recht komt. Jongens, ik ben fan van deze lipstick. Hij kost €19,60.

DSC_1638

Last but not least de UD All Nighter, eens van de betere settingssprays als je nationale en internationale bloggers mag geloven. Ik heb een reisverpakking van 30ml gekregen en ik moet je zeggen dat zoiets voor mij ruim voldoende is. Ik gebruik niet dagelijks een settingspray en ik vind het formaatje heerlijk.

DSC_1642

DSC_1639

DSC_1643

Ook hierover kan ik alleen maar zeggen dat hij toppie werkt. Sprayt fijn, laat mijn make-up goed en lang zitten, en is ook nog eens parabenenvrij en olievrij. Bij sommige settingsprays merk ik dat ze niet helemaal egaal vernevelen, maar de All Nighter doet dat wel. Aan het einde van de dag zit mijn make-up nog steeds zo als ik in de ochtend heb aangebracht. Wat is dit fijn! Ik ben best wel gewend om aan het einde van de dag een mega verragde kop te hebben, maar daar hoef ik niet bang voor te zijn met de All Nighter. Hij kost €25,80 voor een flesje van 118ml en €12,40 voor 30ml.

Bovenstaande producten kun je allemaal bestellen in de webshop van ICI Paris XL.

Hebben jullie al producten van Urban Decay in je bezit? 

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  31/05/2015

  Vooral naar de lipstick was ik erg benieuwd! De pigmentatie is echt goed zeg, wat een mooie dekking. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar de andere kleuren. Hopelijk hebben ze ook mooie nude/bruin tinten. Het Naked 3 palette bevat allemaal kleuren die ik zou dragen, maar *autsj* die prijs is niet mis! De All NIghter zou ik best eens willen proberen, alleen al om te weten of dit iets zou zijn voor mijn droge/gevoelige huid. Misschien kan ik eens een testertje aanvragen :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Hoe ik 20 kilo afviel na mijn zwangerschapMy Profile

 • Reageren
  Sara
  31/05/2015

  Leuk om te zien (meestal sla ik reviews over). De naked3 vind ik echt prachtig, maar twijfel over de prijs. De setting spray klinkt heel fijn, ik ga eerst de kleine versie kopen denk ik. Dan kan ik kijken of het iets voor mij is!

 • Reageren
  Diantha
  31/05/2015

  Echt gaaf dat je al deze producten in een goodiebag hebt gekregen!! Ik heb het palette ook en het is nog steeds een van mijn favorieten, ik gebruikte het gisteren nog op een bruidje. Mijn review was zelfs mijn allereerste blogpost ooit, haha! Idd hele fijne oogschaduws (niet de beste IMO zijn de Lorac Pro palettes echt nog veeeeeel beter!). Wat ik een nadeel vind ik de fall out, dit is echt een palette waarmee ik altijd eerst de ogen doe en daarna de huid. De kwast is idd niks voor deze oogschaduws, maar wel perfect voor crème oogschaduws en Paint Pots. Met de platte kant breng ik de kleur aan en met de blendingkwast vervaag ik de randjes. Wel top nieuws dat UD weer in NL is, ik kan niet wachten tot ik weer eens in Amsterdam ben! Liefs
  Diantha onlangs geplaatst…Mega review van Sothys productenMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  31/05/2015

  Wat een mooie produten en die lipstick knalt er inderdaad echt uit!

 • Reageren
  Dionne
  31/05/2015

  Wat een fijne review! Dat palette van UD staat hoog op mijn wishlist! Misschien toch maar eens scoren.. 🙂
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Scriptie ingeleverd, Outfits stylen & winkelen in AkenMy Profile

 • Reageren
  Lisa's Beautybabbels
  31/05/2015

  Whoee die lipstick is echt prachtig!
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…New In: Catrice Luminous Lipstick – Don’t Mind The PinkMy Profile

 • Reageren
  Nien
  01/06/2015

  Wauw wat is dat naked3 palette mooi. En wat een prachtige look heb je ermee gemaakt. Hele fijne review weer.
  Nien onlangs geplaatst…DakterrasMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  01/06/2015

  Wauw de producten zien er zo mooi uit!
  Ik wil echt graag zo’n naked palette, alleen de prijs is dan weer een klein min puntje. Dat wordt sparen haha

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  01/06/2015

  Naked3 spreekt mij van alle Naked-paletten het minst aan, maar je hebt er wel een erg mooie look mee gemaakt zeg. Vind de lipstick ook heel nice. En met die ‘mega verragde kop’ van jou valt het volgens mij hartstikke mee 🙂
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Review: milk_shake hair careMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.