SPECIALE VLOG: beelden net na de bevalling, kraamweek & dagen erna

Nu ik de meest intense periode met een newborn zo goed als achter me heb gelaten (alhoewel..) én ik de tijd kon vinden om de verzamelde beelden te bewerken, leek het me een mooi moment om deze speciale vlog met jullie te delen.

Isé is inmiddels een maand oud en dat betekent dat ik nog twee weken heb tot ik officieel ‘kraamvrouw’ af ben. Dan heb ik nog een laatste afspraak bij de verloskundige om te kijken of alles weer zo goed als hersteld is en dan kan het tweede deel van het ontzwangeren beginnen. Ik kijk er nu al naar uit (NOT!)

In deze video zie je de heftige eerste beelden van net na de bevalling, het eerste badje, de geboorteversiering (met dank aan Slingershop.nl die dezelfde dag nog geweldige gepersonaliseerde slingers opstuurde), de eerste wandeling buiten, de huidige status van mijn buik en natuurlijk kunnen shots van een oververmoeide moeder ook niet ontbreken 😉

Mijn kraamtijd was overall een heerlijke roze wolk en we hebben met het gezin enorm genoten van alles wat op ons af kwam. Dat genieten waren we in de eerste weken bij James een beetje vergeten en dat is zo zonde, want zo’n periode krijg je nooit meer terug. Grappig genoeg zijn de kraamtranen me ook deze keer bespaard gebleven en was ik eigenlijk gedurende de hele periode (en nog nu wel volgens mij) de kalmheid zelve. Ik kon veel berusting vinden in het feit dat ik bij James alles al een keertje had meegemaakt en dat ik me dus goed kon voorstellen wat ik moest verwachten en tegen welke onzekerheden we aan zouden lopen (al waren die onzekerheden nu lang zo onzeker niet vanwege onze ervaring). Al met al is het een video geworden met een hoop leuke, vrolijke en gezellige beelden van alles wat we in de afgelopen tijd beleefd hebben.

Als je deze vlog nou leuk vond, vergeet je dan zeker niet te abonneren op mijn youtubekanaal want de volgende vlog komt er alweer aan!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  16/11/2017

  Heerlijke beelden om te zien. Vast omdat ik zelf ook nog in de newborn fase zit, maar zwijmel helemaal weg bij de beelden
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…O ja….Dit was ik vergeten van de kraamperiode…My Profile

 • Reageren
  Gerrita
  16/11/2017

  Prachtige vlog, wat ontroerend en mooi de beelden na de geboorte. Sta zelf op springen 40+5 hoop snel ook die eerste momenten weer te beleven…

 • Reageren
  Marloes
  16/11/2017

  Wat een bijzondere beelden! Heel mooi om te zien ?

 • Reageren
  Julia
  16/11/2017

  Wauw, wat bijzonder dat je deze beelden met ons wil delen. Heel mooi om te zien! En ach, wat is Isé een schatje zeg en zo klein nog!

 • Reageren
  Gerkje
  22/11/2017

  Hele leuke vlog!! Vooral die eerste beelden na de bevalling vind ik echt ontroerend.. net als dat je zoontje een kusje geeft. Superlief!

 • Reageren
  Anneleen
  26/11/2017

  Wat een bijzonder mooie vlog, Sanne! Wat is Isé toch een schatje!!

 • Reageren
  Lilly
  06/02/2018

  Wat een leuke verhalen schrijf je! Ben zelf 35 weken zwanger van nr.2 . Ik vroeg mij af waar Isé in ligt in de box uit het filmpje, het lijkt op een voetenzak/ nestje? Lijkt mij heel knus en aangenaam voor de baby.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.