SPAM JE BLOG

spam blog COVER

Naast dat ik zelf blogger ben, volg ik ook een hoop andere bloggers en ik vind het dan ook onwijs leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Omdat er echter zoveel zijn, zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Daarom wil ik jullie vandaag de mogelijkheid geven om in de reacties jouw eigen bloglink te plaatsen.

Het is de bedoeling dat je niet louter je bloglink achterlaat, dat vind ik te onpersoonlijk, maar laat een berichtje achter waarbij je vertelt waarom je mijn blog bezoekt (eventuele verbeterpunten mag je ook benoemen), en een verhaaltje over jezelf/jouw blog plus de link.

Het is voor mij een mooie manier om feedback te krijgen, en jullie kunnen ongegeneerd reclame maken voor jezelf en voor je blog. Ik ga sowieso alle blogs bekijken van degenen die een reactie achterlaten. Ik ben een veel te benieuwd persoon! En volg je me nog niet op Instagram GA DAT DAN ALS EEN MALLE DOEN! Haha nee hoor, dat moet je lekker zelf weten maar dat zou ik wel leuk vinden. Ik beloof jullie terug te volgen!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie, lieve lezers! So come on, and SPAM YOUR BLOG!

Note: het kan zijn dat ik je reactie eerst moet goedkeuren. Dit komt omdat ik normaal gesproken nooit links toesta. No worries, ik zal mijn best doen om alle reacties zsm goed te keuren!

Dit vind je misschien ook leuk

48 reacties

 • Reageren
  Dionne
  01/04/2015

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn liefde voor | Mijn kaartenrekMy Profile

 • Reageren
  Japke
  01/04/2015

  http://www.xstudent.nl
  Ik ben pas net begonnen met bloggen, maar schrijven is al jarenlang mijn passie!
  Dit is mijn persoonlijke blog over het leven na studeren, maar vooral over het zetten van (nieuwe) stappen in je leven. Er komen onderwerpen aan bod die hiermee te maken hebben. Hierbij valt te denken aan berichten over afstuderen, solliciteren en reizen. Maar ook topics als gezondheid, geluk en lifestyle zullen voorbij komen. Ook schrijf ik veel over mijn passie: hardlopen! Ik probeer om minstens één artikel per week te schrijven. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs Japke
  Japke onlangs geplaatst…Burn-outMy Profile

 • Reageren
  Britt
  01/04/2015

  Wat super leuk dat we morgen spammen!
  Mijn naam is Britt! Mint and Giraffes is mijn lifeblog over een happy and healthy life. Want wie wil dat nu niet?
  Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen en een lieve comment achter laat.
  Veel plezier op mijn Lifeblog! x

 • Reageren
  Sandra
  01/04/2015

  http://www.aroundsan.nl
  Dit is mijn persoonlijke blog. Ik schrijf vooral over mindstyle, persoonlijke ervaringen, gezondheid, reizen, hardlopen en lifestyle. Ik heb er heel veel plezier in om te bloggen en lekker te schrijven over dingen die mij blij maken. Ik studeer Toegepaste Psychologie en vind het leuk om de dingen die ik leer te koppelen aan artikelen die ik schrijf, met als doel om anderen te kunnen helpen. Op deze manier hoop ik mensen te inspireren. Ik schijf alles vanuit een positieve insteek en ben dus ook erg positief ingesteld, haha.
  Ik volg jouw blog nu ongeveer een half jaar. Hetgeen dat mij trekt is jouw schrijfstijl. Ik vind dat je erg leuk schrijft! Niet alle onderwerpen vind ik altijd even leuk, maar dat hoeft ook niet toch? Ik lees de meeste artikelen wel en lees het met plezier. Blijf vooral zo doorgaan en schrijven over dingen die je leuk vindt! Ik vind je blog in ieder geval erg tof! Leuk dat iedereen hier zijn/haar blog mag delen. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…7 Tips om meer rust te creërenMy Profile

 • Reageren
  janske
  01/04/2015

  Hey, wat leuk zeg! Ik ken je nog nog niet omdat ik hem vandaag pas heb ontdekt…maar Ik vertel graag iets over mijn blog.
  Ik schrijf nu ruim 3 jaar op mijn blog Sweet Dreams. https://jansyluvzu.wordpress.com
  Ik blog sinds kort in het Nederlands. Daarvoor Engelstalig. Mijn blog gaat tegenwoordig vooral over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken maar ook diy’s en reviews kun je er voorbij zien komen.
  Kom gezellig eens langs!

 • Reageren
  Laura
  01/04/2015

  Wat leuk! Ik volg je al een hele tijd, vind je een super spontane meid die altijd met eerlijkheid dingen verteld. Ikzelf blog pas 2 maanden op http://itslaux.nl , hier blog ik over beauty en meer vrouwendingen. Mijn ontdekkingen in de wereld zeg maar, alleen dan op beauty gebied. Als student-zijnde is de wereld namelijk (nog) niet zo groot. Lijk me leuk als je een kijkje neemt!
  Laura onlangs geplaatst…Ik ben weer blond(er)!My Profile

 • Reageren
  manon
  01/04/2015

  Ik ben nog niet zo lang geleden een blog gestart. Ben net pas bij de groep the bloggerlist op Facebook en kwam daar jouw blog tegen. Ik ga je zeker volgen.

 • Reageren
  Andrea
  01/04/2015

  ik ontmoette je tijdens Mommy Bloggers on Board event, toen je nog zwanger was! sindsdien volg ik je omdat je net als ik zowel beauty als mama blogger bent, en ik benieuwd was naar je baby die nog moest komen, en het verhaald van je zusje volgde.
  Voor de rest, tjah, ik blog ook, en heb een winactie lopen voor aanstaande mama’s en baby’s, mocht iemand geïnteresseerd zijn, check het op http://TrendyMommy.nl 🙂
  Andrea onlangs geplaatst…EARTH MAMA ANGEL BABY + WINACTIE!My Profile

 • Reageren
  Emmy
  01/04/2015

  Ik ben een sinds een half jaar een stille mee lezer. Ik lees met plezier al je blogs, vooral de persoonlijke mommy artikelen vind ik leuk om te lezen.

  Mijn website is http://www.eetclean.nl

 • Reageren
  Dineke
  01/04/2015

  Super lief dat we mogen spammen! Ik blog over mijn leven als jonge moeder van een dochter van 3 en een 2e die op komst is. Maar ook over beauty en make-up; mijn andere grote passie en mijn werk als make-up artist. Kom gezellig eens langs en laat een reactie achter, vind ik leuk! http://lippenstiftenluiers.nl
  Dineke onlangs geplaatst…Mommymail #6My Profile

 • Reageren
  Joy
  01/04/2015

  Ik vind je Blog er leuk om te lezen. Je manier van schrijven maken het lezen van de teksten gemakkelijk. Vaak met een leuke ondertoon. Ik zou zeggen ga zo door! Vooral je persoonlijke berichten spreken me heel erg aan!

  Sinds 8 maart is mijn blog online http://www.huisjeboompjeluna.nl, en vanaf 18 maart probeer ik dagelijks een stukje te plaatsen! Op mijn blog zul je voornamelijk lezen over mijn Huisje Boompje Beestje!

  Joy
  Joy onlangs geplaatst…Lekker & Gemakkelijke SmoothieMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  01/04/2015

  Al een tijdje lees ik elke dag met veel plezier je blog! Ik ben zelf geen moeder maar je artikelen vind ik zo leuk geschreven dat het als niet-moeder ook leuk om te lezen is! Veel blogs vind ik nep overkomen maar die van jou niet! Ik vind je oprecht en je lijkt me heel aardig! Zelf heb ik geen blog, helaas, want dat zou ik wel heel graag willen. Dit kan niet vanwege privacy ivm mijn werk, of ik moet mezelf onder een andere naam vermelden. Maar het liefst zou ik een persoonlijke blog maken dus dan vind ik het niet echt passen. Ik heb al eens een gastartikel geschreven op een andere blog wat gaat over mijn baan, dat vond ik zo leuk om te doen. Vooral de vele positieve reacties die ik er op kreeg vond ik leuk! Het liefst zou ik artikelen schrijven over mijn weg naar mijn streefgewicht/lichaam zonder zwaar diëten. Verder ben ik gestopt met fantaseren haha!

 • Reageren
  Carmen
  01/04/2015

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik lees je blog omdat er veel diversiteit in je artikelen zitten en ik je schrijfstijl ontzettend leuk vind. Ook volg ik je op instagram vanwege supermooie foto’s.

  Mijn blog heet Life, Love, Anxiety en gaat over fashion, beauty, lifestyle en mijn persoonlijke ervaringen met mijn angststoornis. Ik zou het leuk vinden als je even rondkijkt en een berichtje achterlaat op http://www.lifeloveanxiety.blogspot.com!
  Carmen onlangs geplaatst…Favorieten | Maart 2015My Profile

 • Reageren
  Tutje
  01/04/2015

  Een blog in wording. Mag dat ook? http://www.tutje.nl
  Opening dit weekend, maar de voorbereidingen zijn in volle gang op instagram (tutje.nl)

  Ik kwam bij je blog omdat ik je blognaam een leuke woordspeling vind. Ik ben een sucker voor woordspelingen. En omdat je leuke unboxingen doet. Je weet je te onderscheiden en daar houd ik wel van. Moet ook wel, in het grote beautybos!

  Groetjes Tutje

 • Reageren
  Maike
  01/04/2015

  Sinds een half jaar volg ik met veel plezier Laviesagista! Ik ben niet zo’n beautyaddict en geniet het meest van de persoonlijke (mommy) artikelen, maar door je leuke schrijfstijl en vermakelijke filmpjes lees ik toch ook de beauty artikelen 😉 Sinds een paar maanden volg ik je ook op Instagram. Zelf ben ik ook actief op Instagram onder de naam maikemarlin. Een blog heb ik niet, maar ik heb wel een Pinterest pagina waar ik actief aan het pinnen en re-pinnen ben. Misschien vind je het leuk om mijn pagina eens te bekijken?

 • Reageren
  Tamara
  01/04/2015

  Wat lief dat we je blog vol mogen spammen! Haha!

  Ik kom hier op je blog terecht omdat ik je al een tijdje volg op instagram! Vind vooral je blogs over jou en je zoontje heel erg leuk!

  Mijn blog http://www.themommydiaries.nl bestaat nog maar een maand, maar ik vind het echt superleuk om te bloggen en ik hoop dit nog veel langer te mogen doen! Mijn blog gaat voornamelijk over mijn twee jongens en mijn zwangerschap. Ook schrijf ik veel over de leuke en minder leuke kanten van het moederschap en probeer dat soms met een knipoog te doen!

  Liefs!
  Tamara onlangs geplaatst…‘I Wish…. Tag’My Profile

 • Reageren
  Lotje
  01/04/2015

  Lief dat we mogen spammen! Ik ontdekte je blog via Instagram en sindsdien volg ik je met veel plezier! Ik ben Lotje en ik blog op http://www.beautybylj.nl vooral over beauty! Beauty is mijn grootste passie en daarom schrijf ik hier ook met veel liefde over! Ik ben visagiste en ik post al mijn looks ook op Instagram (Beautybylj) Kom je een keer kijken? X
  Lotje onlangs geplaatst…Odina Visage Gezichtsscrub! (Action)My Profile

 • Reageren
  Bregje
  01/04/2015

  Hoi! Ik volg je sinds kort op IG, je blog bezoek ik ook steeds vaker 😉
  Ik ben in januari begonnen met een persoonlijk blog over mijn leven in het zuiden des lands, waarop ik vertel hoe hey me vergaat met werk, studie, baby, vrijwilligerswerk, vriendlief en vriendinnen & familie. Leuk als je een kijkje komt nemen. Ik ga ook ff neuzen tussen le andere blogs, ben ook al zo’n nieiwsgierig tiepje 😉
  Bregje onlangs geplaatst…Maart, je was mooi!My Profile

 • Reageren
  Bregje
  01/04/2015

  Oh ja… http://bregblogt.wordpress.com 😉
  Bregje onlangs geplaatst…Maart, je was mooi!My Profile

 • Reageren
  elseniek
  01/04/2015

  Wat leuk dat je hier om vraagt! Via Kellycaresse.nl ben ik op jouw blog terecht gekomen. Ik vond het interessant dat je zwanger was en nog studeerde. Zo ben ik op je blog gekomen en blijven hangen! Ik vind vooral jouw persoonlijke verhalen heel leuk en sterk geschreven!

  Mijn blog http://www.vedettblond.nl was ik ooit begonnen om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn avontuur in Litouwen waar ik toen een half jaar woonde en studeerde. Ik vond het zo leuk dat ik niet meer gestopt ben en inmiddels is dit een heerlijke lifestyle blog geworden. ”Vedett” (betekent sporthelden) staat voor het hebben van een healthy lifestyle, mijn ervaringen en struggles maar ook receptjes. ”Blond” staat voor mijn eigen haarkleur en is gerelateerd aan de fashion, beauty en lifestyle artikelen die ook te vinden zijn op mijn blog. Leuk als je eens een kijkje neemt op mijn blog!
  elseniek onlangs geplaatst…My most liked pictures on InstagramMy Profile

 • Reageren
  Esther
  01/04/2015

  Op http://www.luckywishes.nl schrijf ik over Simba, zwerfhonden en meer nieuws vanuit de hondenwereld! In mei ga ik naar turkije om te helpen in het Turkse dierenasiel. De opbrengst van verkoop van mijn armbanden en meer gaan naar de hondjes!! Dus neem zeker een kijkje!!

 • Reageren
  Kim | KimterStege.nl
  01/04/2015

  Wat leuk! Ik blog op http://kimterstege.nl. Daar kun je dagelijks een artikel vinden over voornamelijk makeup en beauty. Ook neem ik jullie vaak mee naar persevents of naar een heerlijke behandeling. Daarnaast komt er elke maandag een video online, meestal een tutorial maar soms ook een shoplog of unboxing.

  Ik hoop dat iemand een kijkje komt nemen!

  Xo
  Kim | KimterStege.nl onlangs geplaatst…Paas-proof nagels met Sally Hansen Miracle GelMy Profile

 • Reageren
  lin
  01/04/2015

  Ontzettend leuk je site ! En wat een reacties! Ik doe natuurlijk ook even graag mee met het spammen !
  Ik blog net sinds (jawel 5 dagen ! 😉 ) Daarvoor heb ik geschreven voor love2bemama dit beviel me zo goed, dat ik nu mijn eigen blog ben begonnen!
  http://www.mommysworld.nl

 • Reageren
  angelique
  01/04/2015

  Leuk! Ik blog op http://mamaangelique.wordpress.com over mijn leven als alleenstaande jonge studerende mama. ik heb een kleuter van net 4 en daar blog ik over. Wat ik met hem mee maak, leuke weetjes, kleuterpraat, uitjes enz. Maar ook ‘gewone’ jonge vrouw dingen zoals beauty, diy, interieur enz.
  angelique onlangs geplaatst…Keano | CadeausMy Profile

 • Reageren
  Diantha
  01/04/2015

  Wat ik leuk vind aan jouw blog is dat je zo lekker normaal bent gebleven en (overkomt als) dat je blogt zoals je bent. Ik bezoek je blog als een van de weinige dagelijks, dus qua verbeterpunten zou ik zeggen ga zo door!

  Ik volg je al op instagram!

  Mijn eigen blog vind je op beautybrain.nl maar stiekem weet ik al dat je daar wel eens bent geweest omdat je reacties had achter gelaten.. Haha! 😛 Mijn blog is onderscheidend van andere beautyblogs omdat ik visagiste ben en daarnaast blog ik hoofdzakelijk over merken uit het midden tot hoog segment. Een heel goed budgetproduct laat ik natuurlijk niet liggen, maar mijn hart gaat niet sneller kloppen van de nieuwste collectie van Catrice. Daarnaast richt ik me op een wat volwassener publiek, ik word zelf tenslotte al 30 volgende maand.

  Liefs, Diantha
  Diantha onlangs geplaatst…Review: When Hope is Not Enough & Hope in a JarMy Profile

 • Reageren
  Marlies
  01/04/2015

  Super leuk dat we mogen spammen. Ik blog nu ongeveer 3 maanden en vind het onwijs tof. Op mijn blog: https://bytypicalmarlies.wordpress.com/ schrijf ik geregeld artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Ik volg je al een tijdje en ook op instagram. Mijn instagram is: bytypicalmarlies. Enjoy! Liefs

 • Reageren
  Marthe
  02/04/2015

  Hey,
  Lief dat we mogen spammen!
  Ik ben Marthe ik schrijf op mijn blog: https://martheleanne.wordpress.com over lifestyle, mode, make-up en alles wat mij interesseert.

 • Reageren
  Linda | One Day Trip
  02/04/2015

  Ik schrijf op mijn blog over stedentrips en meer leuke dingen die met reizen te maken hebben 🙂 Ik vind het leuk om mijn reiservaringen met anderen te delen en te laten zien hoe geweldig het is om de wereld te ontdekken.

  Het leuke aan jouw blog vind ik je manier van schrijven. Je schrijft op een hele leuke, pakkende manier. Super goed!
  Linda | One Day Trip onlangs geplaatst…Een stedentrip dicht bij huis: Brussel!My Profile

 • Reageren
  Lonneke
  02/04/2015

  Ik was wat aan het Google over zwangerschappen toen ik via via op jou blog terrecht kwam. Ik volg je nu ongeveer een half jaartje en ik vind de persoonlijke artikelen het leukst om te lezen.

  Ik begon een aantal jaar geleden met bloggen over m’n ziekte en inmiddels ook over andere persoonlijke onderwerpen en nu ook m’n ziekte in combinatie met een zwangerschap.
  http://www.Lonnekeschrijft.nl
  Lonneke onlangs geplaatst…Ziekenhuisangst #36My Profile

 • Reageren
  Sophie
  03/04/2015

  Hallo allemaal! Mijn bloglink is http://www.summerisalright.blogspot.nl
  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik door alle drukte op school het laatste half jaar weinig tijd had om me bezig te houden met mijn blog. Ik ben van plan binnenkort mijn blog even op te schonen en weer volop te gaan reviewen. Ik ben wel altijd actief op youtube (soooff) ik plaats twee keer in de week video’s en ik vind het echt super leuk om filmpjes te maken over beauty, fashion en lifestyle! (Ik hoop dat ik ook mijn youtubekanaal mag spammen haha).
  Liefs Sophie

 • Reageren
  Bianca
  04/04/2015

  Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al bijna 5j zowat dagelijks op mijn beautyblog http://www.misslanghaar.be. Ik heb een passie voor nail art dus kun je regelmatig een turorial verwachten en verder natuurlijk reviews en af en toe een persoonlijk artikel. Hopelijk tot snel op mijn blog 🙂

 • Reageren
  Evelien
  04/04/2015

  In tegenstelling tot sommigen, heb ik wel gelezen dat je graag wilt weten wat mensen van je Blog vinden. Nu ben ik net pas op je Blog gekomen, maar ik heb speciaal even gekeken wat ik als tip zou kunnen geven haha. Ik denk dat je in de foto’s nog kunt groeien. Zelf vind ik het altijd leuk als de foto’s door de Blogger zelf gemaakt zijn en niet van Internet geplukt zijn. Je kunt per artikel een foto maken (taalfouten? Schrijf memoblaadjes vol met taalfouten en plak ze op een muur). Foto’s met daglicht maken scheelt een hoop en iets lichter maken met behulp van een bewerkprogramma zorgt ervoor dat ze fijn rust uitstralen.

  Wie is deze criticus? Haha. Ik ben Evelien van http://www.evelienswereld.nl! Ik schrijf wat ik noem “feelgood lijstjes”: lijstjes die jou een fijn gevoel geven of laten lachen. Herkenbare situaties, leuke tips en DIYs. Je vindt ze bij mij! Af en toe komt er ook een review of outfit voorbij 🙂
  Evelien onlangs geplaatst…Vijf projectleden die je zeker tegen zal komen in projecten!My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   04/04/2015

   Wat een super tip! Ik wil inderdaad zoveel mogelijk zelf foto’s maken, maar soms heb ik daar geen inspiratie voor zoals met die taalfouten. Wat jij zegt is absoluut een goed idee. Ik ga ook zeker op jouw blog kijken!

 • Reageren
  Anneleen
  04/04/2015

  Hey Sanne! Lief dat we mogen spammen! Ik blog op: http://www.anneleendebondt.wordpress.com. Mijn blog noemt klein geluk en ik probeer vooral met mijn blog dagelijkse, gelukkige momentjes aan te halen 🙂 ik hoop dat je eens een kijkje komt nemen. Ik volg je blog met heel veel plezier! Fijn paasweekend! X
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 • Reageren
  Daisey
  05/04/2015

  hi,

  leuk dat je een spam je blog hebt!

  Mijn blog heet: http://www.daibelezza.com
  Ik ben 11 jaar oud en blog op deze blog over beauty, fashion en lifestyle.

  Dit doe ik met heel veel plezier.

  Ik sta open voor commentaar en wil er graag van leren!

 • Reageren
  Nicky
  08/04/2015

  Hoi Sanne, zoals ik een tijdje terug al zei volg ik je nu sinds een paar maanden. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe trends/looks etc. voor wat betreft make-up en fashion. Maar het allerleukste om te lezen vind ik toch wel je posts over het mama zijn! Je schrijft met veel humor en dat spreekt mij heel erg aan, soms lees ik je blogs even tussendoor als ik aan het werk ben en schiet ik spontaan in de lach waardoor ik meteen betrapt ben dat ik dus even niet aan het werk ben (oeps). Ik ben zelf sinds juli afgestudeerd diëtist en sinds een aantal weken ben ik zelf aan het bloggen geslagen op http://www.balanceyourhealth.nl. Ik schrijf over voeding en lifestyle met een persoonlijke noot tussendoor. Ik heb mijn eigen diëtistenpraktijk opgezet in Venlo maar met mijn blog kan en wil ik veel meer mensen bereiken en hopelijk inspireren! Ik zou het super tof vinden als je eens een kijkje komt nemen. Wie weet kunnen we ooit nog een keer iets samen doen. Succes en vooral veel plezier met je blog, ik ben fan! X
  Nicky onlangs geplaatst…Kant- en klaar maaltijden, zijn ze echt zo slecht voor je?My Profile

 • Reageren
  Elisar
  12/04/2015

  Hey, mijn naam is Elisar en ik blog op http://www.fabeli.nl. Een blog over fashion, beauty & lifestyle. Ik blog al sinds vorig jaar maart, maar ben toen een tijdje gestopt, maar sinds kort doe ik het weer!
  Verder wilde ik nog even zeggen dat ik je blog echt als een voorbeeld zie en écht geniet van je artikelen. Je komt over als een sterke en goeie vrouw, vooral als het op je zwangerschapsverhalen neer komt!
  Elisar onlangs geplaatst…Essence lipliners (alle 9 kleuren)My Profile

 • Reageren
  Ylfa vd Staak
  18/04/2015

  hee, Ik ben Ylfa vd Staak, 15 jaartjes jong en mijn grote passie is bloggen, ofcourse. Op mijn blog schrijf ik over fashion, lifestyle en een heleboel persoonlijke dingen. Ook fotografie begin ik steeds leuker te vinden.
  xxx

  http://www.thatlifevision.nl

 • Reageren
  Esmée - Veggielista
  18/04/2015

  Ik had weleens eerder gehoord van laViesagista maar er was nooit een machientje gestart die ervoor zorgde dat ik ook daadwerkelijk hier zou gaan kijken. Nu kwam ik op het youtubekanaal van littlewonderworld terecht en zo vond ik jou! Ik vind het altijd superleuk om dingetjes te zien en te lezen over baby’s.
  Mijn eierstokken rammelen al twee jaar maar ik ben nog single en een gezin zit er nog niet in in de nabije toekomst.
  Mijn naam is Esmée, 21 lentes jong en mijn blog is http://www.veggielista.nl.
  Mijn blog is eigenlijk een typische lifestyleblog (denk ik). Hoofdonderwerpen zijn eten (recepten), lijstjes/checklists/wishlists, wonen, organizen/minimaliseren en fashion/beauty.
  Esmée – Veggielista onlangs geplaatst…Shoplog Assen en ZwolleMy Profile

 • Reageren
  Lauryn
  03/06/2015

  Heeeee iedereen!

  Ik zal me eerst even voorstellen; Ik ben Lauryn en ik houd er zo ontzettend veel van om te schrijven over mijn passie (fashion en beauty). Ik schrijf vooral reviews over de nieuwste beauty producten en post af en toe wat outfitfoto’s om jullie te inspireren. Heel veel plezier op http://www.regardslauryn.nl

  Liefs, Lauryn
  Lauryn onlangs geplaatst…Essie VS L’Oréal #1My Profile

 • Reageren
  Simone
  21/07/2015

  Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

 • Reageren
  A Pinkie Life
  04/08/2015

  ‘A Pinkie Life’ is een recente blog gevuld met leuke DIY’s, lifestyle, shopping, alledaagse ‘pinkie things’.Ik probeer elke woensdag een DIY te plaatsen en elke zondag een weekoverzichtje. Tussendoor zullen er nog artikels bij komen. Aarzel niet om eens rond te kijken en mij te volgen op bloglovin
  https://apinkielife.wordpress.com/
  A Pinkie Life onlangs geplaatst…Veel te warm in de crècheMy Profile

 • Reageren
  Opcje Binarne
  17/09/2015

  If you are going for best contents like I do, just pay a visit this web site all the time
  for the reason that it presents quality contents,
  thanks
  Opcje Binarne onlangs geplaatst…Opcje BinarneMy Profile

 • Reageren
  Robin
  24/09/2015

  Hee! Mijn naam is Robin en ik blog sinds een paar maanden op http://www.girlwithablog.nl Op deze blog schrijf ik over dingen die ik meemaak, dingen die ik leuk vind en andere persoonlijke verhalen. Maar daarnaast vul ik ook tags in, geef ik recepten, schrijf ik reviews en geef ik tips over van alles en nog wat.

  Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje neemt en een reactie achterlaat wat je er van vind. Je kan me ook volgen op Bloglovin onder ‘girlwithablog’.

  Thankyou!

 • Reageren
  หนังโป
  24/12/2015

  My relatives always say that I am wasting my time here at web, but I know
  I am getting familiarity all the time by reading such nice articles or reviews.
  หนังโป onlangs geplaatst…หนังโปMy Profile

 • Reageren
  Mariëlle
  08/04/2016

  Leuk dat we mogen spammen! Ik spam graag mee. http://me-licious.com is een persoonlijke lifestyle blog. De onderwerpen die aan bod komen hebben vooral te maken met lifestyle, health en beauty maar ook food, DIY en interieur mogen niet ontbreken. Door op deze manier iets bij te dragen hoop ik dat mijn lezers hier wat van opsteken en uiteraard graag terugkeren. Neem jij ook een kijkje op Me-licious.com?

 • Reageren
  missynicolekatje
  20/08/2018

  Wat leuk dat we onze website mogen spammen!
  Ik ben missynicolekatje en blog over van alles en nog wat
  Dus wees welkom in mijn weblog.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.