Sophisticated kerstlook #2

DSC_0996

Op het laatste nippertje voor Kerst wil ik jullie een tweede look niet onthouden. Deze is iets minder heftig dan de vorige, omdat ik denk dat er ook zeker meiden zijn die het liever wat rustiger houden. De nadruk ligt in deze look vooral op de lippen.

DSC_0999
Mijn ogen dragen de kleur YKD van het Naked 2 Palette van Urban Decay. Dit is een koele, bronzen kleur. In mijn ooghoek heb ik een beetje Chopper toegevoegd. Om toch iets van een schaduw te creëeren heb ik Tease gebruikt in mijn arcadeboog, een prachtige matte taupe kleur.

DSC_1009

DSC_0998
Op mijn wangen draag ik alleen een beetje bronzer. Dat doe ik wel vaker, dan sla ik de blush over en dep ik alleen met een beetje bruin poeder. Dit kan altijd eigenlijk en past overal bij. Ik besloot geen highlighter toe te voegen omdat ik het echt een beetje neutraal wilde houden.

DSC_1014
Mijn lippen heb ik eerste helemaal ingekleurd met een oudroze lippotlood van Essence, en vervolgens ben ik er met een donkerroze lipgloss van Art Deco overheen gegaan. De laatste tijd ben ik steeds meer into lipgloss, omdat het echt een soort glamour touch aan je look toevoegt. Deze gloss van Art Deco is voor mij ideaal omdat hij net mijn eigen lipkleur een beetje extra versterkt.

DSC_1013
Deze look is erg makkelijk zelf te maken, ook al heb je de producten die ik opgenoemd heb niet in huis. Het idee van deze look is een beetje shimmer op de ogen, het liefst met een koele ondertoon. Op je lippen draag je niet een lichtroze kleur, dit is te lieflijk, maar juist wat donkerder, zodat eigenlijk de aandacht naar je lippen toegaat. Je kunt de look zelfs goed namaken door slechts één kleur over je bewegend ooglid aan te brengen en iets in je arcadeboog. De kleurverschillen die ik heb gebruikt zijn echt heel subtiel. Uiteraard kun je in plaats van een gloss ook voor een matte lipstick kiezen. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

DSC_1001
Naar mijn idee is dit de perfecte look om bijvoorbeeld te dragen als je Kerst bij je schoonouders viert. Misschien wil je dan niet teveel uit de band springen en op deze manier zie je er classy uit, zonder overdreven te zijn.

Vinden jullie dit een draagbare look?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Kelly
  24/12/2013

  Mooie look!

  • Reageren
   La VieSagista
   24/12/2013

   Bedankt Kelly!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.