Snel & makkelijk: The Original MakeUp Eraser

Met één stoffen doekje en een beetje water al je make-up er razendsnel af? Dat is de belofte van The Original MakeUp Eraser. Ik deed de test.

Ik wist al langere tijd van het bestaan van dit magische doekje af, maar ik heb me er nooit toe gezet de Original MakeUp Eraser ook daadwerkelijk aan te schaffen. Toen ik onlangs blij werd verrast met een leuke perskit van dit product, kon ik dan ook niet wachten om te testen.

We weten allemaal dat het verwijderen van onze make-up niet het allerleukste beautyklusje is. ‘S avonds ben je moe en wil je snel naar bed en dat maakt dat je waarschijnlijk niet altijd evenveel zin hebt om de hele santenkraam aan reinigingsproducten uit je kast te plukken. Onlangs besprak ik al de Clinique Take The Day Off Balm waar ik enthousiast over was, nu geef ik de beurt aan een heel ander product.

The Original Make-Up Eraser is een zachte polyester doek waarmee je heel gemakkelijk en zacht je make-up kunt verwijderen.  Het enige wat je hoeft te doen is de doek een beetje nat te maken. De ene kant van de doek bevat kortere vezels, hiermee kun je je make-up verwijderen, de andere kant bevat iets langere vezels en deze is zeer geschikt om je huid mee te exfoliëren.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn als je het zo leest, maar inmiddels zijn er al talloze vrouwen razendenthousiast over. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen.

Ik draag over het algemeen vrij veel make-up, vooral op dagen dat ik video’s opneem of foto’s voor de website maak. Dit doekje moet dus echt van goede huize komen, wil hij mijn volledige basis- en oogmake-up verwijderen.

Als ik het doekje met lauwwarm water vochtig heb gemaakt dan kan ik er direct mee over mijn gezicht gaat. Het doekje is niet doorweekt, ondanks dat ik ‘m toch onder een flinke straal heb gehouden. Hij is licht vochtig. Ik wrijf eerst zachtjes over mijn wangen en daarna begin ik aan mijn ogen. Wat is dit doekje zacht!

Het kostte weinig moeite om al mijn make-up te verwijderen. Met mijn ogen was ik iets langer bezig dan met mijn gezicht. Het voelde zeer aangenaam aan en ik had totaal geen last van irritatie.

Na gebruik kun je de doek gewoon in de was doen. Hij gaat tot 1000 wasbeurten mee. Ik ben niet van plan ‘m elke dag in te was te gooien, na een keer uitspoelen kan hij best nog een keer gebruikt worden.

Wat een fijn idee om mijn make-up zonder chemicaliën te verwijderen. Dit was weer een heel andere ervaring!

The Original Makeup Eraser kost €19,95 en is o.a. te koop bij Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Heleen
  22/02/2017

  Oooh klinkt goed! Ik zou hem ook wel willen proberen!
  Heleen onlangs geplaatst…Review: DR.E.J.Swaab Classic LipcareMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  22/02/2017

  Ik vind dit zo’n bijzonder product! Ik wil hem echt proberen!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Expeditie Samenwonen Deel 4My Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  22/02/2017

  Ik heb er eentje uit Action.
  Misschien wil je die ook testen om een vergelijking te maken.
  By the way, zonder make-up zie jij er ook heel goed uit!
  Mooi naturel!

 • Reageren
  Stefanie
  22/02/2017

  Lijkt mij heel fijn! Die mascara vlekken gaan er wel weer goed uit na het wassen?

 • Reageren
  Yvonne
  22/02/2017

  Ik heb ‘m ook gehad en het werkte inderdaad goed! Helaas liet bij mij al snel een randje/naadje los. Nu heb ik washandjes van neweco(.nl). Die zijn exact hetzelfde qua stof, net zo zacht en ook bedoeld om make-up te verwijderen. Ideaal in combinatie met Clinique Take the day off-reinigingsbalsem! 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…Als je verder overal in uitblinkt, mag een verprutste rekentoets niet doorslaggevend zijnMy Profile

 • Reageren
  Channa
  22/02/2017

  Fantastisch product, ik gebruik het doekje om schmink te verwijderen bij de kinderen. Daar is het ook ideaal voor.
  Channa onlangs geplaatst…Het geheime leven van 4-jarigenMy Profile

 • Reageren
  Céline
  23/02/2017

  Ik gebruik deze al een jaar lange elke dag. Echt super fijn!!! Tussen de wasbeurten in maak ik m schoon met Zwitsal. Kan niet meer zonder 🙂
  Céline onlangs geplaatst…Rosé goud is het nieuwe zwartMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.