SNEAK PEEK: eerste veranderingen slaapkamer

Een van de eerste aanpassingen die we in ons nieuwe huis wilden doen was het opknappen van de slaapkamers. Ik geef je een sneak peek van de master bedroom.

Allereerst mijn excuses voor de gaten in mijn uploadschema, door internet- en tijdgebrek in verband met de verhuizing was het wat lastig om artikelen te schrijven. Inmiddels heb ik weer goedwerkende WiFi en ga ik mijn best doen om weer iedere dag een blogpost voor jullie klaar te hebben.

We trappen af met een kleine sneak peek van onze nieuwe slaapkamer. Afgelopen weekend zijn we druk aan het verven geweest om het naar onze zin te maken. Uiteraard moet er nog een en ander aan styling gebeuren maar ik ben zo blij met het resultaat van de verfsessie dat ik toch alvast wat ga laten zien.

schermafbeelding-2016-12-05-om-11-39-44

Na wat Pinteresten was ik er al snel uit dat ik onze kamer in de kleur Early Dew van Flexa wilde verven. Het is een van de meest trendy kleuren van het moment en ik vond het meteen een hele vriendelijke, zachte en bijzondere tint voor de slaapkamer. Mijn vriend en ik waren het niet meteen eens over de nieuwe kleur trouwens, de voorkeur van vriendlief ging in eerste instantie toch uit naar gewoon wit, maar uiteindelijk heb ik mijn zin weten door te drukken 😉 Hij had tenslotte al mogen kiezen op welke kamer we gingen slapen (ik wilde liever de andere kamer namelijk) dus nu was het mijn beurt. Haha, je hoort het al, zo’n verhuizing is toch altijd weer voer voor discussie. Uiteindelijk is ook mijn vriend heel blij geworden met het resultaat.

Ik laat je eerst een foto zien van hoe het was, het was een kinderkamer in de kleur donkergrijs.

schermafbeelding-2016-12-05-om-11-34-58

Dit is tevens de kamer aan de noordzijde van het huis, hier is dus de minste lichtinval (vandaar ook dat ik liever de andere kamer wilde). Voordeel is wel dat deze kamer in de zomer vrij koel blijft.

Dit is het resultaat:

img_9913

Wij zijn eroverheen gegaan met Early Dew van Flexa. Een mistige, pastelgroene kleur.

img_9959

img_9960

(De donkere lijn die je ziet is schaduw trouwens).

img_9961

Lampje is van Praxis. Boek is ‘Liever met Lef’ van Dagmar Valerie.

img_9962

We zijn enorm blij met het resultaat, de verf heeft in één laag gepakt en het blijkt een hele mooie match te zijn met de kleur van ons bed. Ik vind dat het geheel heel fris en clean oogt zo.

Gisteren ben ik nog even wezen shoppen en heb ik nog kussentjes gekocht in de kleur van de wand en ook heb ik een extra nachtkastje en nachtlampje gekocht. De foto’s hiervan zien jullie waarschijnlijk in de komende Picture Palette voorbijkomen.

Wat we verder nog willen aanpassen zijn de gordijnen, het liefst in een witte of een crèmetint en te zijner tijd de vloer.

Wat vinden jullie?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Aranka
  06/12/2016

  Wat een prachtige kleur van de muur zeg, die ga ik onthouden voor mijn eigen huis voor misschien in de woonkamer!
  Aranka onlangs geplaatst…Preview: Catrice It Pieces Spring/SummerMy Profile

 • Reageren
  Samantha
  06/12/2016

  Heel mooi! En wat mooi licht! Love it!

 • Reageren
  jodi - liefthuis
  06/12/2016

  Mooi hoor die ramen. Early Dew hebben wij ook op de muren sinds kort. Heerlijk kleurtje… Sfeervol maar toch rustig. Prachtig wordt het.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Een kerstboom en een baby/ dreumes/ peuter… Hoe doe je dat veilig???My Profile

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  06/12/2016

  Gaaf! Deze kleur staat ook op ons lijstje 🙂
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…De Z van zwanger en zorgverzekeringMy Profile

 • Reageren
  Jorinde
  06/12/2016

  Wauw, wat een prachtige kleur! Mooi ook in combinatie met de ramen. Deze komt op mijn wishlist.
  Jorinde onlangs geplaatst…DAGboek | Babyshower!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  06/12/2016

  Wauw wat een mooie slaapkamer! En een heel mooi kleurtje! Wat een groot bed trouwens, mijn vriend en ik slapen in een twijfelaar en dan ziet zo’n bed er echt mega uit 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Japkejanneke
  07/12/2016

  Wauw, wat is dat een toffe kleur. Die zet ik ook op m’n lijstje mocht het ons lukken om een huis te kopen.

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  07/01/2017

  De kleur zie ik vaker voorbij komen en is met recht een populaire kleur! Hij staat goed in jullie nieuwe slaapkamer. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat met alle bij gekochte spulletjes :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Column | “De aftakelingsfase is begonnen”My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.