Sleek MakeUP Lip4 lipstick palette

lip4-2

Sleek is een geweldig merk als het om oogschaduws en lipproducten gaat. De pigmentatie is altijd erg goed en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Hun lip4 palette is al een tijdje uit, maar wat mij betreft is dit mooie product nog een beetje ondergewaardeerd. Tijd voor een review!

Dit mooie palletje van Sleek zit in een stevige, zwarte plastic verpakking. Het oogt erg chique! De grote spiegel aan de binnenkant is onwijs handig als je je lippen tussendoor een keer wilt bijwerken, evenals het kleine kwastje dat erbij zit. Het palletje bestaat uit vier felle kleuren. Linksboven zit Love Me (rood), Rechtsboven Desire Me (koraalroze), Linksonder Miss Me (abrikoos) en Rechtsonder Kiss Me (oranje).

lip4
Tijd om de kleuren op mijn lippen aan te brengen. Ik heb voor de vorm eerst even een foto bijgevoegd waar ik geen lipstick draag, zodat je het verschil kunt zien. Bah, ik houd niet van kale lippen bij mezelf!

DSC_1200
De eerste kleur Love Me is felrood. Echt een favoriet van mij! Deze kleur smelt iets sneller op de lippen dan de andere kleuren. Voorzichtigheid is gebaat bij het aanbrengen zeg ik je alvast. Deze tint heeft een mooie glossy finish. Het is me niet gelukt om de exacte kleur op de foto te krijgen, maar hij is nog iets roder dan je nu ziet op de foto. Prachtig te combineren met alleen wat mascara en een winged eyeliner.

sleek lip

Desire Me is een prachtige, niet mainstream koraalroze tint. Dit is zo’n kleurtje die eigenlijk altijd kan. Je zou dit mooi kunnen combineren met aardetinten op je ogen.

DSC_1244

Kiss Me is een feloranje kleur. Ik heb veel lipsticks in mijn collectie met een dergelijke ondertoon, ik hou ervan! Ik moet eerlijk zeggen dat deze kleur op de foto veel minder mooi over komt dan hij in het echt is. Hij vloekt hier een beetje bij mijn huidskleur.

DSC_1288

De laatste kleur Miss Me is een zachte abrikooskleur die geweldig goed dekt. Nu heb ik niet helemaal de juiste huidskleur voor deze tint, maar in de zomer met een gebruinde huid staat ‘ie prachtig.

DSC_1286

Ik ben laaiend enthousiast over dit praktische palletje met geweldige kleuren. Bij mij valt een product sowieso in goede aarde als de pigmentatie goed is. En dat is zeker het geval bij deze lipsticks.

lipjessssz

Sleek is gemakkelijk online te bestellen, onder andere hier. Voor dit palletje dat overigens in meerdere kleuren te verkrijgen is, betaal je €10,95.

Dit is mijn beoordeling op de scorekaart:

template-lip4-palette

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Eline
  09/01/2014

  Wauw heel mooi! Je hebt sowieso een hele mooie website 🙂

  • Reageren
   La VieSagista
   09/01/2014

   Dankjewel, wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Welkom:)

 • Reageren
  vintagirie
  09/01/2014

  Wat grappig dat palette. Vroeger zat zulke lipproducten altijd in mijn goedkope gevalletjes. Maar het geeft een prachtig resultaat!

 • Reageren
  Bertine
  10/01/2014

  BAM! wat een prachtige felle kleuren. I love it!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.