Sleek Blush in Rose Gold

cover sleek

Soms raak ik lichtelijk obsessed door een blush omdat hij of mijn wangen op een mooie manier accentueert, of omdat de kleur eentje is die bij heel veel looks een geschikte keuze is. En soms heb je een blush die aan beide voldoet. Zo ook Sleek Rose Gold, al jarenlang een favoriet van mij maar nog nooit gereviewd op de site. Daar wordt het vandaag eens tijd voor!

DSC_1065

DSC_1068

De blushverpakkingen van Sleek kenmerken zich altijd door een strakke, zwarte verpakking met aan de binnenkant een fijne spiegel. Het zijn echt ideale doosjes om mee te nemen, want bij deze verpakkingen ben je er zeker van dat ze niet meteen geruïneerd zijn als je je tas iets te hard op de grond zet. Het doosje sluit stevig en is gemakkelijk open te maken. Erg functioneel dus!

DSC_1070

De kleur van Rose Gold zou ik omschrijven als perzikroze met een gouden shimmer. Ik kan me voorstellen dat je bij de woorden gouden shimmer misschien denkt dat dit too much is voor een dagelijkse look, maar het tegendeel is waar. De blush is rijk gepigmenteerd en veegt heerlijk uit over je huid. Ik vind dat de shimmer heel mooi in de kleur is geïntegreerd. Het zijn geen losse glitters waarbij je een veel te overdreven party-effect krijgt, maar juist een subtiele glans die je wangen een gezonde blos geven.

DSC_1126

Zoals je ziet komt de shimmer naar voren op de plekken waar dat het mooist is, namelijk op de appeltjes van je wangen. Op de één of andere manier vind ik deze blush altijd heel geschikt bij een smokey eye. Daarom heb ik die voor de foto even gemaakt. Het is helemaal niet te heftig, zelfs niet bij flink aangezette oogmake-up. Rose Gold is overigens een dupe van Nars Orgasm, een veel duurdere en moeilijker verkrijgbare blush.

De blush is te bestellen op Beauty4sale voor €5,49. Met de code LaVie4sale ontvang je 10% korting op je bestelling.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Laura
  09/12/2014

  Ik ben ook fan van deze blush! Kan me herinneren dat Sephora eigen merk hier ook een variant van heeft, maarja die is tegenwoordig net zo moeilijk verkrijgbaar als Nars Orgasm, haha.
  Laura onlangs geplaatst…Mijn sinterklaascadeausMy Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  09/12/2014

  Hij is pretty! Past bij roze lippen én bij zalmkleur 😀 mooi!

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  09/12/2014

  Very nice! Staat je prachtig. Ik twijfel of het wel een kleurtje is die bij mij past. Moeilijk.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Stop wishing Start doing (snoep, sport & sores)My Profile

 • Reageren
  Myrna
  09/12/2014

  Ik heb deze blush zelf ook en gek genoeg heb ik ‘m al een tijdje niet gebruikt. Moet ik toch maar eens vaker doen want wat is ‘ie toch mooi! Staat je ook prachtig.
  Myrna onlangs geplaatst…Mijn huidverzorging op dit moment // Droge vochtarme huidMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  09/12/2014

  Wauw! Wat is die mooi! Staat jou erg goed

 • Reageren
  Kirsten
  10/12/2014

  Wat een mooie subtiele dekking! Ik houd echt van die roze tintjes. Ben zelf nog niet goed bekend met Sleek, maar dit maakt me nieuwsgierig!
  Kirsten onlangs geplaatst…Enquête voor mijn opleidingMy Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  10/12/2014

  Hij is zooo pretty! <3
  Marjoleine onlangs geplaatst…Budget oog-kwasten: Essence en HemaMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  11/01/2015

  Ik heb deze blush ook al een paar jaar maar pak m alleen als ik een feestje heb. Bij jou ziet het er super mooi uit maar bij mij lijkt het eerder op een glitterbom en een heel kleine beetje roze.

  Liefs!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.