Sleek blush by 3 in Flame

Sleek flame blush by 3

Sleek is een merk waar ik al jaren warm voor loop. Ik bestel het eigenlijk altijd online, hoewel het merk in steeds meer winkels opduikt. In dit artikel vertel ik jullie meer over het Blush By 3 palette in de kleur Flame die ik al een tijdje in mijn collectie heb.

sleek 7

Waar ik Sleek misschien nog wel het meest om roem is de prachtige, kwalitief zeer stevige verpakkingen die zij aan hun producten toekennen. Hoe goed ik producten soms ook vind, ik ben pas helemaal om als de lay-out ook mijn beautyhart sneller laat kloppen. Dit blushpalette heeft het kenmerkende zwarte doosje met een grote spiegel die je bij vrijwel alle producten van Sleek terugvindt. Er komen erg snel vette vingers op de buitenkant door de mat-zwarte kleur, maar met een doekje veeg je dat er zo weer af.

sleek 2

De kleurtjes in het blush palette, daar kun je zoals je ziet niet omheen. Ze zijn allemaal zeer fel en vurig en passen perfect bij de naam Flame. Ik ben me er bewust van dat deze kleursamenstelling voor heel veel meiden niet geschikt is, je hebt echt een warme ondertoon nodig om deze kleurtjes met je huid te laten matchen.

sleek 5

De swatches tonen ons verschillende pigmentaties: het meest linkervakje bevat een terracotta-achtige kleur waar beduidend minder pigment af komt dan van de overige twee kleuren. De middelste kleur neigt naar rood met een oranje ondertoon, deze zou heel goed geschikt zijn voor donkere huidjes. De laatste kleur ten slotte is een beeldschone shimmery tint die eigenlijk een beetje tussen de eerste en de tweede kleur in zit.

sleek 6

Hier draag ik op mijn wangen de terracottakleur. Deze matcht zeer goed met mijn huid. Hij is ook heel goed op te bouwen omdat er niet gigantisch veel pigmentatie vanaf komt.

Ik ben helemaal weg van de eerste kleur uit het palette. De tweede kleur doet al gauw clownesk aan bij een lichte huid en die zal ik dan ook niet zo snel pakken. De derde kleur vind ik vooral geschikt voor een zongebruinde huid. Het blush by 3 palette kost  €12,95. Dit is omgerekend iets meer dan vier euro per blush.

Wat zeggen jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Donna Luisa
  02/09/2014

  Wauw mooi zeg. De verpakking is inderdaad ook erg mooi!

 • Reageren
  Cheyenne
  04/09/2014

  Voor mij zou dit palette te warm zijn, maar het staat jou heel goed!

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  05/09/2014

  erg mooi de nude lipstick past er ook goed bij! liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.