Sint- en Kerstlijstje met GET1,2

Schermafbeelding 2015-11-30 om 09.28.49

Elk jaar zit ik steevast last-minute te bedenken wat ik op mijn verlanglijstjes voor Kerst en Sinterklaas wil hebben. Probleem is dat ik op het laatste moment, wanneer er al een beetje druk op de ketel staat, vaak maar heel weinig kan bedenken..

Heb jij daar ook last van, dat je op het laatste moment inspiratie tekort hebt? Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van je verlanglijstje? Ik ga je die hulp bieden, en niet alleen om te zorgen dat jij in 1 oogopslag talloze cadeau-ideeën hebt, maar ook dat je weet waar je dit het goedkoopst kunt halen. Handig voor jezelf én handig voor degene die eventueel cadeautjes voor jou gaat kopen. Tevens vind je onderaan dit artikel een door mij samengesteld verlanglijstje voor de ‘Ultieme chillavond’.

GET12-logo-TRANSPARENT-Grey-6001

Wat is GET1,2?

GET1,2 is de site die het mogelijk maakt zeer gemakkelijk prijzen te vergelijken en direct aankopen te doen met je mobiele telefoon.

Wil je een bepaald product zo goedkoop mogelijk aanschaffen? Via de mobiele website van GET1,2 vergelijk je de prijzen van een product in één oogopslag, en zie je meteen de aankoopmogelijkheden. Binnen een paar seconden kun je het product kopen met je mobiele telefoon.

GET1,2 heeft al meer dan 140 leveranciers aan zich gebonden (bekende namen zoals Bijenkorf, Douglas, V&D, Coolblue, Mediamarkt, Zalando, Wehkamp en Bol.com).

Mijn shortlist met producten

Naast het razendsnel vergelijken en aankopen van producten is het ook mogelijk (verlang)lijstjes te maken met GET1,2, zogenaamde shortlists. Shortlists van je favoriete producten, van je wensen, van je ideeën, enzovoorts. De shortlists zijn gemakkelijk te verspreiden (Facebook, Twitter, mail) en te bekijken door anderen die de GET1,2 website bezoeken. De producten op de shortlists kunnen vervolgens natuurlijk meteen worden gekocht.

Ik heb alvast voor jullie een shortlist samengesteld, met allerlei cadeauideeën voor Sinterklaas en Kerst. Ik zou zeker even een kijkje nemen, want er zitten echt toffe producten tussen. Dit lijstje vind je hier.

Ben jij ook zo iemand die op het laatste moment ineens niks meer kan bedenken in een bepaalde prijsklasse?

Button-MijnLijstjesStaatOp-200x200

Dit artikel is geschreven in samenwerking met GET1,2

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  01/12/2015

  Wat handig zo een vergelijkingssite die meteen lijst samenstelt. Ik ken Get 1,2 niet. Fijn dat er zoveel winkels aan mee doen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Haal mij niet uit mijn Hoge HakkenMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  01/12/2015

  Handig playform he? Ik heb het ook gebruikt voor de kinderen en denk dat ik het voor mijn verjaardag weer ga gebruiken!
  Tamara onlangs geplaatst…Dingen die ik niet kende voor ik een baby had.My Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  01/12/2015

  Helemaal in mijn straatje GET 1,2 :). Dit jaar ben ik echt mega laat met inkopen doen. Shame on me. Ik schrijf tips voor m’n lezers, maar heb zelf helemaal geen tijd dit jaar om het zo aan te pakken. Bummer. Ga hier eens goed naar kijken!
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…5 tips: budget Sinterklaas-cadeau’s kopenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  01/12/2015

  Goh, ik kende dit niet maar het klinkt heel handig. Ik ben niet zo van de lijstjes, zowel om te geven als te krijgen niet Vind het leuker om iets te kopen wat ik zelf bij iemand vind passen en vind het ook toffer om op die manier een cadeau te krijgen. Mijn vriend zegt altijd ‘als ik iets wil hebben, koop ik het wel’. Haha.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: Amy en Maisie voor het eerst uit logerenMy Profile

 • Reageren
  Anouk
  01/12/2015

  Ik heb het nu al op 4 blogs voorbij zien komen in een week tijd en dan komt het wel erg gesponsord over als je begrijpt wat ik bedoel. Ik had de app gedownload en vond er werkelijk totaal niks aan.
  Misschien dat zo’n bedrijf/website een volgende keer beter wat meer kan opletten met hoeveel (mommy)bloggers ze tegelijkertijd benaderen. Tip. Haha.

 • Reageren
  Wilma
  01/12/2015

  Lijkt merg handig, een goed idee voor mijn verjaardag eind december!
  Wilma onlangs geplaatst…Help ik ben bang voor de tandartsMy Profile

 • Reageren
  Marjon
  01/12/2015

  Wat handig! Ik ga het meteen eens uittesten! Liefs xx

 • Reageren
  Leonie
  01/12/2015

  Heel handig! Zeker ook voor verjaardag en dergelijke!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Blijmakertjes #1My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  01/12/2015

  Ga ik onthouden voor volgend jaar als we weer Sinterklaas vieren, super handig! En leuk lijstje ook…heerlijke comfy sloffen en een voetenbadje….perfecte combi!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De klaagmuur van het moederschap.My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  01/12/2015

  Ik vind het vaak ook erg lastig om een kerstlijstje te maken… Leuke ideetjes!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Buikgriep en Jim bijna jarig #10My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  01/12/2015

  Wat een handige app! Ik ga het meteen even proberen!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyfavorieten November 2015My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.