Simpele nailart: zwart met groene glitters

nailart zwart glitterVandaag heb ik een simpele, maar toch feestelijke nailart voor jullie. Eigenlijk is het niet echt ‘nailart’, maar meer gewoon twee hele stoere (budget) lakjes over elkaar heen. Ik vind de nagels zeer geschikt voor een avondje stappen, of een andere gelegenheid waarbij je je lekker uit kunt dossen. Ik hoop dat jullie er wat inspiratie van krijgen.

Met glitters kun je heel veel kanten op. Met een zwarte basis ook. Daarom besloot ik een zwart lakje van Miss Sporty te combineren met een heftige groene glitterlak van Essence.  De groene glitters van Essence zijn een effect lakje uit hun Glitter Jewels lijn. De naam van deze topcoat is ‘Party in a Bottle’. Dat is het zeker!

nailart 3Ik vind het altijd belangrijk om met een basis te beginnen. Niet alleen blijft je nagellak daardoor beter zitten, ook voorkom je scheurtjes en andere oneffenheden aan je nagels. Deze basecoat is van Essence en heeft een verhardend effect. Ik heb niet hele slappe nagels van mezelf, maar ze worden met de tijd wel steeds minder sterk heb ik het idee.

DSC_0058De zwarte lak heb ik als eerst aangebracht, met daaroverheen de groene glitterlak. Ik wilde dat de glitters echt zouden opvallen, dus ik heb twee laagjes per nagel aangebracht. Zo wordt het lekker shiney en opvallend.

nailart 4Oeh lala, I like it this way! Ik moet zeggen dat de zwarte lak van Miss Sporty me heeft verbaasd qua kwaliteit. Er zit een mooie glans overheen, het kwastje lakt fijn en de kleur blijft goed zitten (wat natuurlijk ook deels aan de basecoat ligt).

nailart 5Je zou denken dat de glitters een flinke reliëf op je nagels geven, maar dit is helemaal niet het geval. De glitters vallen mooi weg waardoor je een relatief gladde nagelstructuur hebt.

nailart zwart glitter

zwartgroenglitterIk ben dik tevreden over deze opvallende combi! Houd de lakken van Essence in de gaten, want ze hebben echt een hele gave, glitterigcollectie op dit moment waar je veel kanten mee op kunt.

Zouden jullie zo’n nailart dragen? Laat je mening achter bij de comments:)

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Bertine
  03/04/2014

  oeh wat een prachtige combi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.