Shoptegoed in ruil voor jouw mening

Hoe je door het invullen van enquêtes shoptegoed van o.a. Zalando, H&M en Douglas kunt verdienen? I’ll tell you!

Belang bij onze mening

Bedrijven hebben veel belang bij onze mening, immers, ze zijn constant bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van producten en voor hen is het essentieel om te weten wat wij als consument belangrijk vinden in deze producten. Als tegenprestatie voor het invullen van enquêtes waarbij jij je eerlijke mening geeft ten aanzien van deze producten of diensten, kun jij shoptegoed verdienen.

Je zou dit eigenlijk kunnen zien als een win-win situatie: wanneer je de online survey invult krijg jij shoptegoed en tegelijkertijd hebben bedrijven nu jouw mening ten aanzien van hun bedrijf of product zodat ze deze optimaal aan kunnen passen. Met jouw mening kun je dus ook nog eens invloed hebben op de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten.

Hoe het werkt

Je meldt je aan bij Opinieland (in Belgie via deze link) vult daar je naam en e-mailadres in en vervolgens krijg je een mailtje met daarin een registratievragenlijst. Na het invullen van deze vragenlijst zul je per e-mail uitgenodigd worden voor online surveys. Easy peasy dus!

Beloning

Je kunt de beloningen die je krijgt inwisselen voor vouchers. Die vouchers kun je online bij allerlei winkels gebruiken om iets te kopen. Door het meedoen aan onderzoeken verdien je dus direct een beloning die je kunt gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld vouchers beschikbaar voor H&M, Zalando, Douglas en Zara.

Hoe chill is het om na het invullen van een aantal enquêtes een Douglasvoucher te kunnen inwisselen voor een MAC lipstick? Of een nieuwe bikini te kunnen kopen bij H&M? Of misschien wel schoenen van de Zara? Je kunt zelfs laten uitbetalen via PayPal.

Extra leuk: steunen goed doel en driemaandelijke prijstrekking van 2.000 euro

Elke keer als je een vragenlijst invult wordt aan het einde aan jou gevraagd om uit een goed doel te kiezen (drie opties) waaraan Opinieland namens jou zal doneren. Dit kost je helemaal niets en het heeft ook geen invloed op je punten. Jij kiest jouw beloningen en tegelijkertijd wordt het goede doel ook beloond, als dank voor de tijd die je besteed hebt aan het invullen van de online enquêtes. Tot slot maak je voor iedere online enquête die je voltooit kans om de driemaandelijkse prijstrekking van €2.000 te winnen.

Wie kan er meedoen?

Nou, iedereen. Want iedereen heeft een mening toch? 😀

Meld je snel aan bij Opinieland (in België via deze link) en laat jouw mening horen. Uiteraard kun je de website ook even bekijken voor meer informatie.


Dit artikel is een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Channa
  28/04/2016

  Jammere aan dit soort onderzoeken vind ik vaak dat je dan na vijf vragen toch wordt uigesloten omdat je niet binnen de doelgroep valt. Weg tijd en niks verdiend, geen idee of het bij Opinieland ook zo is, hoop het niet!
  Channa onlangs geplaatst…Dat overkomt ons echt niet! Nou lieve ouders, dus wel!My Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  28/04/2016

  Wat een leuk initiatief. Met name dat er ook nog eens een donatie wordt gedaan aan het goede doel. Ik heb hier nog niet eerder van gehoord en gelezen.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Op geld beluste wolvenMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  28/04/2016

  Wat een slim idee zeg! Wat is er nou leuker dan gratis kunnen winkelen?
  Tamara onlangs geplaatst…Wat ik allemaal ga missen aan de babytijd.My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  28/04/2016

  Jaren terug heb ik wel eens van dit soort dingen gehoord. Een vriendin destijds verdiende dan allemaal kortingsbonnen of vouchers van de Blokker, haha. Leuk inderdaad als beloning voor het invullen.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…W7 The Naughty Nine Mid Summer Nights (MAC eye shadow burgundy x 9 dupe!)My Profile

 • Reageren
  Nicole
  28/04/2016

  Oh daar ga ik eens naar kijken!
  Nicole onlangs geplaatst…Voor het eerst uit logeren!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  28/04/2016

  Ik ken Opinieland.nl niet en in eerste instantie spreken dit soort websites mij niet aan

 • Reageren
  Nesrin
  28/04/2016

  en toen klikte ik op enter. Dit was niet de bedoeling.
  ….maar toch wil ik hier een kijkje nemen. Een cadeaubon én een donatie klinkt goed.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn dagelijkse 3 bewegingsdoelenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  28/04/2016

  Ik heb dit een poosje geleden gedaan, via een vergelijkbare site. Je spaarde dan punten en die punten kon je na een X aantal onderzoeken (duurde wel maanden voordat je die binnen had) inruilen voor een VVV-bon van een tientje. Vond het uiteindelijk te tijdrovend, ben ermee gestopt.
  Carlijn onlangs geplaatst…3x verfrissende make-up fixers (voor als het mooi weer is)My Profile

 • Reageren
  Eline
  28/04/2016

  Best handig zoiets, al duurt het waarschijnlijk superlang voor je de tijd en energie die je erin hebt gestoken hebt terugverdiend.
  Eline onlangs geplaatst…Moois voor mamaMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  28/04/2016

  Ideaal voor op een regenachtige dag! Wist niet dat het bestond, zal het eens onthouden want korting is altijd leuk (ik ben en blijf een gierige Hollander ;))
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ervaring eerste drie dagen Killerbody dieet + eetdagboekMy Profile

 • Reageren
  Manon
  28/04/2016

  Iets dat te mooi klinkt om waar te zijn is dat meestal ook…

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  29/04/2016

  Best interessant! Ga eens een kijkje nemen.
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Mama vertelt: Marielle doneerde moedermelk aan een heel bijzonder kindjeMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  01/05/2016

  Ik ben nooit zo van zulke websites, het klinkt altijd een beetje te goed om waar te zijn, maar wellicht dat ik er toch eens een keertje naar ga kijken.
  Sandra onlangs geplaatst…CLINIQUE 3-STAPPEN HUIDVERZORGINGMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.