Shoplog Kruidvat maart 2014

Schermafbeelding 2014-03-13 om 13.04.20Tijd voor een nieuwe shoplog! Ik heb weer wat nieuwe beautyspulletjes ingeslagen bij Kruidvat, en die laat ik graag aan jullie zien! Ook kocht ik nog wat online.  Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aankopen? Kijk dan gauw deze video!

Vergeet ‘m niet in HD te kijken!

Je kunt je hier abonneren op mijn kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  kim
  14/03/2014

  Joepie, ik krijg vandaag ook 2 speedsticks binnen! Leuke inkopen, ben erg benieuwd naar die nagellakjes. Ik heb die primer van Catrice geprobeerd en dat was helaas een failure; ik leek wel ziek en je blijft m te goed zien op mijn huid. Hoop dat ie voor jou beter werkt!

 • Reageren
  Marloes
  14/03/2014

  Wat een leuke shoplog. Leuk filmpje meid!

 • Reageren
  Lisanne
  14/03/2014

  Fijne inkopen Sanne! Ik houd echt van de nagellakjes van Catrice, heerlijk budget en ze blijven echt lang mooi.
  Ben erg benieuwd naar de primer, werkt vaak niet voor mij omdat al m’n sproetjes dan gecoverd worden. Ik zie de eventuele review wel verschijnen!

 • Reageren
  Roos
  17/03/2014

  Mooie spulletjes heb je gekocht! Leuk filmpje ook 😀 je doet het erg natuurlijk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.