Shoplog James | Bristol, H&M (artikelvorm)

Het kriebelde weer om voor James nieuwe kleding aan te schaffen. Ik slaagde verrassend genoeg bij Bristol en ook kocht een hoop leuke items bij H&M.

Eigenlijk is het kleding kopen voor je dreumes vele malen leuker dan shoppen voor jezelf. Het geeft zoveel voldoening als je wat gekocht hebt en het ongelofelijk leuk blijkt te staan. Kijk je mee naar James zijn nieuwste items?

1

Dit t-shirtje kocht ik bij Bristol. Ik fietste langs de winkel, waar ik eigenlijk nooit kom, maar deze keer dacht ‘waarom niet?’ Mijn oog viel meteen op deze t-shirtjes met dierenprint. Ze waren er ook nog in het bruin en donkerblauw. Ik nam twee kleuren mee, deze en de blauwe variant. Per stuk kostten ze €7,99.

2

Té schattig toch! Als je me gezegd had dat het van de Zara was geweest dan had ik je ook geloofd.

11

Ook deze stappers vond ik bij Bristol. Ik was opslag verliefd op het lichtblauwe kleurtje met de (nep)leren details. Ik vind het altijd behoorlijk lastig om geschikte schoenen voor James te vinden. Hij heeft vrij grote voeten met een hoge wreef en kan dus maar moeilijk in strakke schoenen komen. Ze moeten het liefst flexibel zijn met klittenband, zodat ik ze naar behoefte losser kan maken. Deze zijn perfect! (€19,95).

6

Vervolgens ging ik door naar de H&M alwaar mijn shoptripje verder ging. Daar liep ik tegen een heel wijs linnen overhemdje aan en ook zag ik een beige broekje hangen dat mijn hart meteen had gestolen.

5

Dit soort stoffen zijn heel fijn voor in de zomer. Koel en comfortabel. Het overhempje kostte €9,99.

4

Het broekje heeft een elastieken band en touwtjes aan de voorkant. Er zitten vrij ruime zakken op. Je kunt de pijpen gemakkelijk omslaan aan de onderkant. Het broekje komt tot iets over de knie (€9,99).

8

Ik vond het broekje ook nog in het donkerblauw met lange pijpen. (€9,99).

9

Een paar fijne basics konden niet ontbreken. Bij nader inzien weet ik niet of die grijze kleur wel zo praktisch is, daar zie je al snel (kwijl)vlekken in. Toch is het wel een handige kleur voor onder een vestje bijvoorbeeld. De groene met sterretjes vond ik erg vrolijk.

10

Dit vrolijke duo kostte samen €9,99.

Al met al behoorlijk geslaagd denk ik. Winkel jij wel eens bij Bristol? En wat is jullie favoriete winkel voor kinderkleding?

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  24/04/2016

  Wat leuk is het shirtje met dierenprints! Ik kom eerlijk gezegd nooit bij de Bristol. Kinderkleding koop ik meestal bij de Hema of bij de H&M. Het nadeel vind ik wel dat het echt kleding voor de massa is, zoveel kinderen lopen erin. Maar het is wel betaalbaar en van een goede kwaliteit.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Wat schrijf je in een geboorteplan?My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  24/04/2016

  Wat ben je goed geslaagd voor hem. Ik kom nooit bij Bristol maar zo te zien moet ik er eens binnen stappen. Wat een leuk en stoer stijltje voor James 🙂 Ik vind het ook zo leuk om kleding te shoppen voor m’n meisjes.
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Kelly goes fit: Begonnen met Weight Watchers, ervaringen en resultatenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  24/04/2016

  Ik zou echt noooooit aan de Bristol denken om te shoppen. Was er straal langs gelopen. Dat shirtje staat James te leuk! H&M is ook een van mijn favorieten, altijd goed.
  Carlijn onlangs geplaatst…Zonnebrand voor kindjes van Lancaster en LadivalMy Profile

 • Reageren
  Channa
  24/04/2016

  Die schoentjes!! Super schattig 🙂 en dat shirt met sterren, had ik ook zo kunnen kopen.
  Channa onlangs geplaatst…Win 2 entreekaarten voor de sauna via SpaOnline! Moederdag Winactie #7My Profile

 • Reageren
  Marcella
  24/04/2016

  Ik kom normaal nooit bij de Bristol, maar wat een leuk shirtje! Ga er toch maar even een x kijken.

 • Reageren
  Dionne
  24/04/2016

  Leuk hoor, vooral dat hemdje van de H&M!
  Dionne onlangs geplaatst…Samenwonen | Van een studentenhuis naar een huisje mét tuinMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  24/04/2016

  Wat ben je goed geslaagd! Echt leuke items gekocht! Ik vind dat blousje helemaal geweldig..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #3 – Streepjes!My Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  24/04/2016

  Die schoenen love it. Ik weet nog niet wanneer mijn spruit gaat lopen (nu 10 maanden) maar ik zou die schoenen bijna alvast inslaan. Heel gaaf
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Dat een bevalling zoveel impact kan hebben…My Profile

 • Reageren
  Manon
  24/04/2016

  Ik zei het volgens mij ook al op Snapchat maar ik vind die shirtjes van Bristol echt super leuk. En die schoentjes ook! Ik ga ook een keer naar Bristol haha.
  Manon onlangs geplaatst…Welke maat dragen ze dan?My Profile

 • Reageren
  Bregje
  24/04/2016

  Wat een leuke aankopen,had ze zelf ook zo meegenomen! Ik kom ook vaker bij Bristol, maar tot nu toe nog niks gevonden voor mini, dus toch maar weer eens kijken! Meestal slaag ik goed bij de Hema en de H&M en ik zweer bij de jeans van Name It, zit zitten perfect en blijven heel lang mooi.
  Bregje onlangs geplaatst…Echte post is zo leuk!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  24/04/2016

  Ik ga vaak naar Bristol! Niet alleen voor de kids (gymschoenen enzo) maar ook om sportkleding voor mezelf te scoren.
  Ik vind die schoentjes van James echt cute.
  Nesrin onlangs geplaatst…Small Talk on Sunday 10My Profile

 • Reageren
  Eline
  24/04/2016

  Wat een superleuke kleertjes heb je geshopt! Vooral dat broekje van de H&M, te leuk!
  Ik ben dit weekend ook even los gegaan. Jennifer zit nu net in maat 74 dus heb een geldig excuus om te gaan shoppen. Ze is vaak beter gekleed dan ik haha 😉
  Eline onlangs geplaatst…Wedding Outfit!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  24/04/2016

  Je bent echt heel goed geslaagd! Ik koop graag bij Zeeman, HEMA en andere zaken! Bristol ga ik ook eens kijken!
  Nicole onlangs geplaatst…Review concert Mariah Carey – Eindelijk de ‘oude’ Mariah weer terugMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  27/04/2016

  Wat een schattige en mooie kleertjes! Staat James goed! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Pasen en Parijs in het vooruitzicht #12My Profile

 • Reageren
  Manon
  30/04/2016

  Super leuke items!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.