Shoplog: Bestelling The Makeup Spot

DSC_1212
Vorige week plaatste ik voor het eerst een bestelling bij The Makeup Spot, een webshop met allerlei fijne beautymerken zoals Zoeva, Real Techniques, Sigma en MeMeMe. Ik zal jullie mijn geshopte spulletjes laten zien.

Eigenlijk wilde ik alleen een kwast van Zoeva bestellen, maar als je dan eenmaal aan het rondsnuffelen bent kom je nog een hoop andere dingen tegen die eigenlijk ook wel interessant zijn.

Op Twitter had ik veel positieve berichten gelezen over The Makeup Spot, vandaar dat ik besloot mijn bestelling dit keer bij hen te plaatsen. Boven de €30 hoefde je bovendien geen verzendkosten te betalen, wat ik een erg goede deal vind. Ik moest me echt inhouden om niet nog meer te bestellen want ze hebben echt topproducten in hun assortiment! Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ik had mijn bestelling woensdagavond geplaatst en op vrijdagochtend rond de klok van 9.00 kwam de postbode al aan de deur. Joepie!

Het meest benieuwd was ik naar de 124 Grand Stipling Brush van Zoeva. Deze kwast heeft vrij stijve, korte haren die allemaal een andere lengte hebben waardoor je het zogenaamde ‘stipling’ effect krijgt. Ik heb hem al een paar keer gebruikt en hij werkt erg prettig. Een review volgt binnenkort op La VieSagista.

DSC_1218

Een andere kwast die ik bestelde was de Blush Brush van Real Techniques. Een heerlijke zachte, vrij grote kwast om je blush mee aan te brengen. Deze wilde ik al een tijdje maar het kwam er steeds niet van om ‘m te bestellen. Ook hier komt nog een uitgebreide review van online.

DSC_1219

Een merk waar ik veel van gehoord had, maar nog nooit zelf iets van gebruikt, is Beauty UK. Het is een echt budgetmerk met veel producten van onder de €6. Deze blush moet ik nog testen maar hij ziet er prachtig uit. Ik ben benieuwd wat het effect is van al die verschillende kleurtjes.

DSC_1215

Dit Lip4 palette van Sleek bestelde ik voor mijn moeder, ik heb hem al een tijdje in gebruik. Een artikel ervan staat al voor jullie klaar!

DSC_1222

Tenslotte was ik erg benieuwd naar dit Beauty UK Posh Palette in Eden. De kleuren spraken me erg aan, lekker donker maar ook met een paar lichte kleuren ertussen. Ik zal er binnenkort een mooie look mee maken.

DSC_1225

Dit was mijn gehele bestelling, waar ik zo’n 45 euro voor kwijt was. Netjes toch?!

Hebben jullie al eens wat bij The Makeup Spot besteld?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Maureen
  08/01/2014

  Bedankt voor je reactie, leuke website heb je! En wat een mooie producten, ik ben ook nog van plan binnenkort de real techniques kwasten aan te schaffen, ook ben ik erg benieuwd naar de beauty uk blusher!

 • Reageren
  Eline
  08/01/2014

  Wat een hoop leuke producten, leuk om te zien, vooral de blush vind ik prachtig!

  • Reageren
   La VieSagista
   08/01/2014

   Ik moet ‘m nog testen maar ik ben inderdaad ook heel nieuwsgiering naar de kleuren op mijn huid.

 • Reageren
  Bertine
  08/01/2014

  wat een leuke dingen heb je besteld!

 • Reageren
  Marloes
  08/01/2014

  Leuke spulletjes heb je besteld! Ik ben benieuwd naar het palette!

 • Reageren
  Michelle
  08/01/2014

  Dat oogschaduw palette lijkt me erg mooi! Was die ook goedkoper dan 6 euro? Want dan ben ik ook wel geïnteresseerd. Al lijken een aantal kleuren wel op de kleuren van het Rimmel Glam’Eyes palette (002 smokey brun). Heb je deze toevallig ook? Het lijkt me leuk om een keer een vergelijking van zo’n budgetmerk met een duurder merk als Rimmel of MAC te zien.

  • Reageren
   La VieSagista
   08/01/2014

   Hoi Michelle, voor dit palette heb ik 7,50 betaald, ook een schappelijk prijsje voor deze goed gepigmenteerde oogschaduws. Ik heb het palletje van Rimmel niet, maar het is inderdaad leuk om een vergelijking te trekken met een duurder exemplaar. Goed idee!

 • Reageren
  Roos
  08/01/2014

  Mooie bestelling voor die prijs!! Vooral de kwasten zien er erg fijn uit. Ben benieuwd naar de reviews 🙂

 • Reageren
  Ceetje
  08/01/2014

  The Make Up Spot is ook mijn favoriete online shop. Mooie dingen heb je gekocht. Ben benieuwd wat je van de Zoeva kwast vind. Ik heb zelf de 104 buffer en die is echt overheerlijk. En een RT brush zou ik ook heel graag nog eens willen kopen.

 • Reageren
  Eline
  09/01/2014

  Het oogschaduwpalette lijkt me prachtig!

 • Reageren
  alexa
  11/01/2014

  Mooie producten, zelf heb ik onlangs ook mijn eerste producten van The Make Up Spot gekregen. Ik ben erg benieuwd naar je review en vooral naar die van het oogschaduw palette.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.