Shit. Niet gelukt.

Om 21.00 uur zat ik klaar. Vol goede moed. Maar om 21.45 droop ik af, zonder resultaat. Of nou ja, weinig resultaat.

Wat voor resultaat dan? Dit artikel eigenlijk. Waarin ik moet toegeven dat het me niet gelukt is om een heel artikel uit te werken. Ik heb verscheidene dingen in concept gezet, dat wel. Dus in die zin ben ik wel een beetje productief geweest. Maar ik had te weinig tijd om een van die drie concepten helemaal naar wens uit te werken.

Daar zit ik dan nu, zonder echt artikel.

Omdat ik niet zo van het vooruitwerken ben maar juist meer van het ad hoc artikelen schrijven (vind ik veel leuker, om over dingen te schrijven die echt nu door mijn hoofd gaan), betekent dat ook dat ik zelden wat op voorraad heb. Ook deze keer dus niet. En omdat mijn aandacht en tijd overdag nu grotendeels worden opgeslokt door twee kindjes die niet naar school en opvang gaan (herfstvakantie + hersenschudding van de oudste) komt het op de avond aan en dan moet je natuurlijk maar nét dan ook je inspiratie hebben. Da’s dus nu niet gelukt. En dat spijt me.

Het enige wat aan nog aan dit artikel zou kunnen toevoegen om het nog een beetje dynamischer te maken zijn de gedachten die afgelopen uur door mijn hoofd zijn gegaan, namelijk:

 • Dilemma. Ga ik vanavond douchen of ga ik morgenochtend douchen? Als ik vanavond douche kan ik mijn haar niet meer föhnen (want: kinderen die daarvan wakker worden) en dus 50% kans dat mijn haar helemaal ruk zit morgen. Morgenochtend douchen betekent dat de wekker een kwartier eerder moet. HELP!
 • De verjaardag van Isé. Ze is nu 1. Mijn kleine meisje. Eh grote meisje. Noem ik haar nu dreumes? Noem ik haar nog baby? Grote baby? Kleine dreumes?
 • Ga ik voor een handje dropjes of een handje witte chocoladepepernoten…
 • Het is al donderdag! Yes, bijna weekend!
 • 43 ongelezen e-mails. Oeps.

Ik beloof je dat jullie morgen weer iets fatsoenlijks te lezen hebben.

Douche jij ’s morgens of ’s avonds?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Kimberly
  19/10/2018

  In de avond en die baby bleef ik lekker beeb noemen. Later kwamen daar nog andere koosnaampjes bij. Lekker je eigen weg volgen. O en niet gelukt? Ik vind hem leuk!
  Kimberly onlangs geplaatst…Mijn Zwangerschapsverlies | LisetteMy Profile

  • Reageren
   LAVIESANNE
   19/10/2018

   Haha ja beeb is ook zo’n heerlijk woord. Ik ben toch ‘s ochtends gaan douchen?

 • Reageren
  Femke
  19/10/2018

  Haha, hier hou ik dus van.. gewoon even lekker schrijven wat er in je opkomt. Ik douche ’s avonds.. Mega bos haar (lang en dik), dus als ik het droog wil föhnen ben ik daar een klein half uur mee bezig. Als ik slaap met nat haar ziet het er de volgende dag niet uit. Nu aan het eind van mijn zwangerschap douche ik trouwens vaak gewoon ’s middags, maar tijdens het ‘normale werkleven’ ga ik niet nóg eerder mijn bed uit (sta vaak rond 5.30/5.45 uur op en ben vaak rond 6.30/7.00 aan het werk).
  Femke onlangs geplaatst…Review: Bondi Sands zelfbruinroutineMy Profile

  • Reageren
   LAVIESANNE
   19/10/2018

   Jaloers op jouw lokken!! 5.30 opstaan, pfffff.

 • Reageren
  Marloes
  19/10/2018

  Haha een super leuk artikel geworden juist ? heb ervan genoten! Lekker hersenspinsels lezen. Zolang ze nog als baby voelt, lekker baby noemen ?

  • Reageren
   LAVIESANNE
   19/10/2018

   Blij dat je t artikel toch leuk vond!

 • Reageren
  Sandra
  19/10/2018

  Ondanks dat het geen ‘echt’ artikel is, toch van genoten. Soms lopen dingen anders dan gepland en is het even niet anders.

  Je kan haar gewoon baby blijven noemen. Tegen de tijd dat ze 16 is, doe je dat vast niet meer.?

  In principe douche ik ‘s avonds, tenzij ik overdag gesport heb.

  • Reageren
   LAVIESANNE
   19/10/2018

   Precies, met kinderen heb je een planning niet bepaald in de hand?

 • Reageren
  Elisabeth
  19/10/2018

  Heel herkenbaar. Vooral weinig ?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Het verschil tussen witte rijst, zilvervliesrijst, en half volkoren rijstMy Profile

 • Reageren
  Aimy
  19/10/2018

  Hahaha heerlijk artikel! Overigens zou ik het persoonlijk niet eens gemerkt hebben als je helemaal geen artikel online had geplaatst. Volgens mij hebben bloggers / vloggers vaker enorme schema’s over wat er wanneer online geplaatst wordt maar het ontgaat mij altijd volledig haha. No series!

 • Reageren
  Rachel
  19/10/2018

  Pff zo herkenbaar. En na een dag druk bezog zijn is er ‘s avonds geen energie meer over om te tikken.
  Mijn kind noem ik lekker tot 2 jaar baby. We slaan de dreumesfase lekker over. Al is dat over een maand ook voorbij ?.
  Rachel onlangs geplaatst…Zelf wasmiddel maken – Goedkoop en heel erg leukMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.