Scent of LIU JO eau de toilette

1

Ik zei al eerder hoe dol ik ben op parfum en hoe leuk ik het tevens vind om een dergelijk luxe product te reviewen, want zeg nou zelf, al die flesjes zijn toch te mooi om niet op de foto te zetten? Deze keer laat ik jullie kennis maken met scent of LIU JO.

Het merk LIU JO associeer misschien niet meteen met parfum en dat kan kloppen, want LIU JO is vooral bekend als modemerk. Nu zijn ze dus met een Eau toilette uitgekomen die een lichtere versie is van zijn voorganger, de Eau de parfum. Eerst ga ik graag in op de details van het flesje.

9

7

4

De gouden dop is voorzien van een kettingmotief en bovenop de dop staat het merk gegraveerd. In het midden van het vierkante flesje zien we een heel klein diamantje glanzen.

3

Dit zegt het merk zelf over de geur: Deze Eau de Toilette-versie van het oorspronkelijk LIU JO parfum brengt een helderelichtere en sprankelendere compositie die een frisse mengeling biedt van bloemen en fruit. LIU JO beschrijft de geur als onweerstaanbaarbetoverend en charismatisch geeft aan dat “enkele druppels voldoende zal zijn voor een vrouw om de man van haar dromen voor altijd te veroveren”. 

8

In de top van het parfum vinden we sprankelende druppels citroen, gecombineerd met kardemom en viooltjesblad. Het hart biedt elegantekoele, bloemige noten van jasmijn en lelietjes van dalen, gezoet met vijgen, terwijl de basis de geur afsluit met een zachtmelkachtig spoor van muskus, vanille en sandelhout.

5

Wat vind ik zelf van de geur? Ik vind de geur fris met een vleugje zoet, modern en geschikt voor de jonge vrouw. De geur is niet zwaar maar juist vrij licht, waardoor het parfum bij mij een zomerse associatie oproept. En dat is goed, want ik houd van de zomer! Nou heeft deze geur sowieso een streepje voor omdat er jasmijn in zit, en laat dat nu net een van mijn favoriete geurnoten zijn. Ook het zachte, melkachtige dat de makers benoemen ruik ik erin terug. Dat maakt de geur op en top verleidelijk. Ik heb trouwens niet het gevoel dat ik een dergelijke geur nog nooit geroken heb waardoor ik ‘m niet zou omschrijven als heel exclusief, maar dit maakt hem mijns inziens wel des te geschikter voor veel vrouwen.

Scent of LIU JO is nu met 25% korting te koop bij de ICI Paris. 30ml kost nu €32,53 en 50ml kost nu €50,18.

Wat denk jij, zou het wat voor jou zijn?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  27/11/2015

  Wat een mooie productfoto’s (Heb je post net op snapchat gezien haha!) klinkt als een heerlijk parfum, binnenkort even aan snuffelen als ik bij de Ici Paris ben 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Recept Fried Rice van YannickMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  27/11/2015

  Wel echt een mooi classy flacon. Ook is deze goed te betalen…! Volgende x als ik in de stad ben maar eens de Ici binnenlopen!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.