Say YES to the jumpsuit!

cover

Zelf ben ik gek op kledingstukken die voor meerdere gelegenheden geschikt zijn en die zich tevens goed lenen voor verschillende ‘stijlen’. Denk aan chique, casual, sportief of nonchalant. Voor deze outfitpost ben ik de challenge aangegaan door 1 basisitem te kiezen waarmee ik meerdere looks heb gecreëerd. Centraal staat de zwarte jumpsuit!

Mijn all time favorite kledingstuk is de jumpsuit. Al jaren is dit item een van mijn meest gedragen zomerse kledingstukken en ik moest hem vorige zomer tijdens mijn zwangerschap dan ook met pijn in mijn hart in de kast laten hangen omdat mijn buik er niet meer in paste. Deze zomer is mijn buik weer plat en dat betekent dat ik me weer in allerlei soorten jump- en playsuits kan hijsen.

Voor deze outfitpost heb ik een zwarte jumpsuit gekozen van s.Oliver waarmee in een handomdraai verschillende stijlen te creëren zijn. Kijk je mee?

DSC_2849

ingezoomd

Met hakken onder een jumpsuit zit je altijd goed. Sowieso laat een zwarte one piece zoals deze je optisch langer lijken, en door er ook nog hakken onderaan te trekken creëer je een prachtig modelicious lichaam. Deze suède zwarte pumps van s.Oliver zitten heerlijk – ik zou er op naar Rome kunnen lopen – en in combinatie met de lichtblauwe clutch van s.Oliver heb je een klassieke, stijlvolle outfit. Ideaal als je een avondje op chique wilt gaan!

DSC_2829

DSC_2788

DSC_2790

Ik noem het een basisschoentje, maar dan wel eentje waar je vele kanten mee op kunt. Ik heb het over de ballerina! Of je het nu draagt onder een jurkje, een spijkerbroek of een jumpsuit zoals ik, ook hier kun je niet snel de plank mee misslaan. Zeker niet met een zwarte variant zoals deze. Het nonchalante gehaakte vest van s.Oliver vind ik ook ideaal voor komend seizoen. Hij hangt heerlijk losjes om de schouders en biedt op zomeravonden net dat tikkeltje extra warmte, maar dan wel op een trendy manier.

DSC_2818

DSC_2817

Een casual stijl mag natuurlijk niet ontbreken. Ik draag een lichte sjaal van s.Oliver die ik enkel rondom mijn nek laat hangen. Het hoeft allemaal niet altijd zo gestyled te zijn (ook al heb je er stiekem misschien wel eventjes over nagedacht). Een simpele, maar tijdloze look als je het mij vraagt!

DSC_2755

DSC_2759

Je kunt het geheel ook een sportieve draai geven door een hoge staart te maken die je iets aan de zijkant laat uitsteken. Het geeft een vrolijke, frisse touch aan de look.

Ik kan maar 1 ding concluderen: say YES to the jumpsuit! Het leuke van dit zwarte pak vind ik dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Heb je zin om je vol te hangen met allerlei accessoires zoals armbanden, oorbellen en een uitbundige tas? Ga gerust je gang want het kan allemaal! Wil je het juist liever subtiel houden en helemaal niks bij je jumpsuit dragen? Ook dit kan zeker, want een jumpsuit is van zichzelf al een absolute eye catcher.

Tot slot heb ik nog een paar leuke enquêtevragen voor jullie, en ik zou het heel tof vinden als je die beantwoordt!

Special-S-layer-low-res

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reageren
  Cheyenne
  03/04/2015

  Ik heb geen enkele jumpsuit in mijn garderobe, maar ik vind het anderen altijd erg leuk staan. Misschien dat ik het deze zomer toch eens probeer!
  Cheyenne onlangs geplaatst…WELEDA – SKIN FOODMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   03/04/2015

   Ik zou het gewoon een keertje proberen! Kijken hoe het staat. Je kunt het ook altijd erg opleuken met accessoires.

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  03/04/2015

  Yesssss definitely yes to the jumpsuit 😀 het staat je ook geweldig. Alleen zo onhandig als je naar de wc moet haha. Ik ben ook gek op playsuits … zo fijn om gewoon in een keer aangekleed te zijn ;).
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Mijn betaalbare leven in foto’s #2My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   03/04/2015

   Ja playsuits vind ik ook super fijn! En inderdaad wat je zegt, naar de wc gaan is niet echt handig haha.

 • Reageren
  Kelly Caresse
  03/04/2015

  Hele mooie jumpsuit! Dat vind ik zo vrouwwlijk en classy staan, i like it!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Plog: Avondje uit met een vriendin ; Triumph eventMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  03/04/2015

  Vrouwelijk* bedoel ik
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Plog: Avondje uit met een vriendin ; Triumph eventMy Profile

 • Reageren
  p.f.
  03/04/2015

  Advertorial?

  • Reageren
   La VieSagista
   03/04/2015

   Hoi P.F., Zie het logo onderaan.

 • Reageren
  p.f.
  03/04/2015

  Jij pikt je feedback wel heel snel op! 😛 Dat logo stond er net nog niet!!

  • Reageren
   La VieSagista
   03/04/2015

   Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik die compleet vergeten was, p.f. Maar daar heb ik bezoekers zoals jij dan weer voor! Top en thanks!!

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  03/04/2015

  Een jumpsuit staat je goed! Vooral zwart past mooi bij je blonde haar. Ik draag zelf nooit jumpsuits omdat ik vrij klein ben en de verhoudingen vaak niet goed zijn, haha ;).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Sothys Illuminating Trio Face & EyesMy Profile

 • Reageren
  Britt
  03/04/2015

  Ik vind de jumpsuit je echt heel mooi staan. Zelf heb ik er nog nooit een gekocht.. Wellicht deze zomer!

 • Reageren
  Laura
  03/04/2015

  Deze jumpsuit staat je erg mooi, ik heb gelijk even op de site gekeken van s.Oliver en in vind ‘m echt niet duur! Ik denk dat ik nu maar even ga shoppen 😉
  Laura onlangs geplaatst…Modevoer – Zoet!My Profile

  • Reageren
   Laura
   03/04/2015

   Ik heb ‘m net besteld via V&D, ook nog eens met 20% korting!

   • Reageren
    La VieSagista
    03/04/2015

    Leuk Laura! Ik hoop dat je hem met veel plezier zal dragen 🙂

 • Reageren
  Melissa
  03/04/2015

  Leuke outfit! Ik heb zelf nog nooit een jumpsuit als deze gedragen. Wel gepast hoor, maar ik vond het toch steeds nét niet leuk genoeg. In de zomer draag ik wel playsuits; lekker luchtig en makkelijk!
  Melissa onlangs geplaatst…Sleek Matte Me Lip Cream – reviewMy Profile

 • Reageren
  Laura
  03/04/2015

  Heel mooi! Deze kleur staat je ook goed! Ik draag in de zomer ook veel jumpsuits! Het zit heerlijk en natuurlijk erg vrouwelijk 😉
  Laura onlangs geplaatst…Een leven als mama! Er verandert toch niks?My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  03/04/2015

  Nice! Ik moet mij nog maar eens wagen aan de jumpsuit…gewoon doen denk ik 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Helden van de maand Maart – baby editie.My Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  03/04/2015

  Ik vind hem leuk en hij staat jou ook mooi! Zag nu ook een mooie in het donkerblauw bij de Zara. Leek me wel lekker voor mijn zwangere buikje 🙂
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…De Mooiste Paastafels en -Ideeën van PinterestMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  03/04/2015

  Staat je heel mooi! Ik heb er een met een printje erop, maar zo’n zwarte is ook heel mooi en kan je makkelijk combineren met een leuk vestje, sjaaltje, schoenen,… Misschien schaf ik er mij wel nog eens een aan voor deze zomer 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  04/04/2015

  Ik vind jumpsuits te gek en deze staat jou heel mooi. S. Oliver is een merk wat ik moet “leren kennen” want ik zie veel mooie kleding voorbij komen. Ik heb er best veel in mijn kast hangen maar wel allemaal met korte mouwen.
  Nesrin onlangs geplaatst…B*tch better have my money! (1 april met Rihanna)My Profile

 • Reageren
  Lotte
  04/04/2015

  S. Oliver mag blij zijn. Hoewel de intenties overduidelijk zijn (reclame), vind ik het als lezer toch prettiger als je dit duidelijker aangeeft, bv in je tag of extra regel. Maar dat is persoonlijk!

  • Reageren
   La VieSagista
   04/04/2015

   Hai Lotte, thanks voor je feedback. Ik zal het meenemen. Het logo S geeft aan dat het artikel gesponsord is en onder het kopje Over Deze Site kun je hier meer over lezen.

 • Reageren
  Milou
  04/04/2015

  Heeeee, daar is ie weer. Ik heb de drie vragen al bij Kelly beantwoord, hoef ik dan hier niet meer te doen toch? Wat een ontzettend gave jumpsuit zeg! Ik heb er een paar van de markt, maar daar zou ik zelf nooit in naar mijn werk gaan bijvoorbeeld. Dit is wel een hele mooie zeg!
  Milou onlangs geplaatst…Flashback.. eh.. saturday: Pasen was veel leuker toen ik 10 wasMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  04/04/2015

  Staat je echt goed! Leuk! 🙂 Ik wil binnenkort ook zo’n jumpsuit aanschaffen
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 • Reageren
  Tricorp
  24/12/2020

  Ik ben persoonlijk erg fan van jumpsuits! Ik draag er regelmatig een als ik naar mijn werk ga. Het zit zo fijn en comfortabel.

  Gr.

  Carla

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.