Sally Hansen Wish You A Glam X-mas

Kerst is hét moment om je nagels te voorzien van een mooi kleurtje. Ik laat je drie nieuwe Miracle Gel lakken van Sally Hansen zien die je uitstekend kunt matchen met een all black dress of juist met een lekkere glitteroutfit.

Ik vind het echt een toegevoegde waarde als mijn nagels er het hele jaar door mooi en verzorgd uitzien. Ik moet toegeven dat ik daar met twee kleine kinderen niet altijd in slaag, maar ik doe er, wanneer ik er de mogelijkheid voor heb, wel graag mijn best voor. De Miracle Gels van Sally Hansen zijn ideaal, want in combinatie met de topcoat houden ze het best een tijdje uit op de nagels zonder lelijk te worden (+/- vijf dagen).

Speciaal voor Kerst heeft Sally Hansen drie spiksplinternieuwe Miracle Gel kleuren gecreëerd! Ik laat ze je zien.

Veel woorden heb ik niet nodig om de kwaliteit van het kwastje te omschrijven. De kwastjes van Sally Hansen vind ik het fijnst van alle kwastjes die ik ken. Prettig qua grootte, mooi afgeplat en ik heb het nog nooit meegemaakt dat er haartjes uitsteken of dat het lakken niet nauwkeurig ging.

Wie zegt dat je met Kerst altijd moet uitpakken met een opvallende rode of glitterlak? Soms wil je het gewoon lekker basic houden! Gray’t Night is zo eentje die je nagels voorziet van een stijlvol, basic kleurtje en gemakkelijk te combineren is met alle soorten outfits. In eerste instantie vroeg ik mij af of zo’n ‘cementkleur’ mij zou staan, maar ik vind ‘m écht heel leuk!

Merry Glitzmas is toch helemaal tha bomb?! Wat een mooie, warme glitterlak. Deze is natuurlijk uitermate geschikt voor Kerst, maar hoe gaaf zou die ook zijn in de zomer, wanneer de zonnestralen de glitters nóg mooier naar voren laten komen.

Als je het over de perfecte nuderoze kleur hebt.. Pink Prancer komt behoorlijk dicht in de buurt! Zoals ik al zei hoef je met Kerst natuurlijk niet per se een uitstapje te maken naar de glitters en de glansjes, een neutrale kleur als deze is ook gewoon héél erg mooi en geschikt. Hij laat je nagels er verzorgd en stralend uitzien.

Twee lagen is ruim voldoende voor alledrie de lakken.

 De nieuwe kerstkleuren uit de Sally Hansen Miracle Gel collectie zijn voor €11,99 per lak exclusief te koop bij Etos.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Eline
  12/12/2017

  Wat een prachtige kleuren en wat lak jij je nagels super netjes! Laat je ze gewoon aan de lucht drogen? Ik wacht waarschijnlijk gewoon niet lang genoeg tot ze 100% droog zijn..

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  12/12/2017

  Alle drie de kleuren zijn echt fantastisch! Gelukkig heb ik ze ook ontvangen, morgen tijd om te lakken en dan komt mijn review volgende week online. Super benieuwd!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Treets Traditions Pure SerenityMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  12/12/2017

  Ik vind het ook echt hele mooie kleuren én mooie foto’s 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Sneeuw en autorijden like hell (ik slipte!)My Profile

 • Reageren
  Heart Feltposters
  13/03/2021

  This is so fun! The end result is really pretty and natural. I love it!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.