Sally Hansen Miracle Gel Simply Charming Spring Look 2017

Het is tijd om de winter van ons af te laten glijden en ons humeur op ‘lente’ te zetten! Dat doen we met een aantal nieuwe kleuren van Sally Hansen.

Sally Hansen heeft ervoor gekozen om niet voor de pasteltinten te gaan, maar juist een aantal prachtige felle tinten aan het lente-assortiment toe te voegen. De kleurtjes die ik in dit artikel behandel zijn 394 Bourbon Belle en 434 Poppy Patch, respectievelijk een zalmroze en een felrode tint.

De Sally Hansen Miracle gel geeft een prachtig geleffect aan je nagels zonder dat je daar een lamp voor hoeft te gebruiken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een lak en de bijbehorende top coat.

Ik ben dol op de brede kwastjes van Sally Hansen. Ze maken het super makkelijk om in 1 swipe je nagels te voorzien van kleur. Ik moet eerlijk bekennen dat ik van mezelf niet een hele nette lakker ben, maar met deze kwastjes van Sally Hansen gaat het bijna moeiteloos. De substantie van deze lak is aan de lobbige kant en daardoor dekken de kleuren waanzinnig goed.

De topcoat gebruik je als laatste stap om te zorgen dat de nagellak geen kant meer op gaat.

Bourbon Belle is een vriendelijk en vrolijk kleurtje die uitstekend matcht met de lente. Ik vind zo’n kleur altijd onwijs tof staan bij grijze kleding.

Poppy Patch is bijzonder fel en knalt van de nagels af! Het is rood met een licht oranje ondertoon. Dit maakt ‘m extra fleurig en levendig.

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak blijft bij mij zo’n 5 dagen goed zitten. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik de afgelopen dagen flink heb schoongemaakt en dat dat net even iets teveel van het goede was voor deze nagellak.

De lakken van Sally Hansen Miracle Gel kosten €11,99 per stuk en zijn te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Marloes
  07/03/2017

  Heel gave kleuren! Ik zou ze allebei wel willen dragen, hopelijk redden ze bij mij 5 dagen ook want ik ben een ramp met nagellak ?
  Marloes onlangs geplaatst…Help! Hoe overleef ik mijn peuter puber?My Profile

 • Reageren
  Heleen
  07/03/2017

  Mooie kleurtjes! 5 dagen is toch best lang als je het mij vraagt. Bij mij blijft echt geen enkele lak zitten, met of zonder basecoat, met of zonder lamp, wat ik ook probeer. Nu laat ik elke twee weken gellak zetten in een salon, maar zelfs de termijn van 2 weken is al te lang ?. Soms best jammer, want wanneer ik dus bijv. Sally Hansen op wil, moet ik over m’n huidige gellak heen haha.
  Heleen onlangs geplaatst…Yes! HalloHeleen.nl is online.My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/03/2017

  Mooie kleurtjes, ik blijf de lakjes van Sally Hansen echt super fijn vinden!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Jane Iredale Pure Moist LipstickMy Profile

 • Reageren
  Priscilla
  07/03/2017

  Sally Hansen blijft een enorm fijn merk! Prachtige kleuren zijn dit ook weer. Vooral de eerste kleur spreekt mij enorm aan.
  Priscilla onlangs geplaatst…About last week #59. Weer flink ziek, naar het Kruidvat event en pannenkoeken eten.My Profile

 • Reageren
  Dionne
  07/03/2017

  Ze zien er goed uit vind ik!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Dress up with CluseMy Profile

 • Reageren
  Liset
  07/03/2017

  Vijf dagen vind ik toch wel behoorlijk lang hoor! Ik heb altijd pech met nagellak; ik heb de eerste dag al chips en lak die eraf bladdert. Ik ben toch wel heel benieuwd naar deze lakjes.
  Liset onlangs geplaatst…4 x Webshops met betaalbare, duurzame kleding (Fair Fashion)My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  07/03/2017

  Ik vind mooi gelakte nagels echt super (mits het géén gelnagels zijn), maar ik vind het meteen niet meer mooi als er ook maar één nagel een beetje “gechipt” is. Vind ik slordig. Wat bij mij meestal meteen het geval is, dus laat ik het maar geheel achterwege 🙁

 • Reageren
  Loes
  07/03/2017

  Mooie kleuren! Ik heb zelf een nude kleurtje hiervan en ze blijven inderdaad super goed zitten. Heel fijn!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #4 – 25 Februari tot 3 MaartMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.