ROOMTOUR BABYKAMER & INHOUD COMMODE

Het babykamertje is al een tijdje af en uiteraard deel ik het resultaat graag met jullie.

Een samenvatting van de video heb ik uitgeschreven! Ook heb ik linkjes geplaatst naar de meeste items.

KAMERTJE

Het eerste wat je ziet als je binnenkom is de stoel. Deze heb ik daar neergezet omdat het me handig lijkt met voeden. Het is de JENNYLUND van Ikea. Het mintgroene kussentje heb ik al een tijdje geleden gekocht, deze is van Kwantum. Daarboven hangt een lampje in de vorm van een wolk, eveneens van Ikea.

De kleur op de wand is Early Dew van Flexa.

De commode komt wederom van Ikea. Het aankleedkussen bovenop is van het merk Bébé-Jou. Deze is net even een tikkie groter en steviger dan andere aankleedkussens.

Het ledikant dat je ziet is de Hensvik, ook van IKEA (nee, ik word niet gesponsord).

Het wollen dekentje met wolkjes is van het merk Meyco.

Dan gaan we naar het plankje, daar heb ik verschillende items op gezet. (Oh nee, we maken nog een klein uitstapje naar de muur en wederom de stoel.  Daar zie je nog even snel mijn wasmand, de Klunka. Het merk, ik ga het niet eens meer zeggen want je raadt het al..)

Terug naar het lampje. Deze is van Little Lovely Company. Het leuke van dit lampje is de projector op de muur. In het donker projecteert ‘ie waanzinnige leuke sterretjes. Ook heeft ‘ie nog een muziekje.

Deze sokjes kreeg ik opgestuurd van het merk iCandy, een kinderwagenmerk. Verder weet ik niet waar ze van zijn.

Dit wolkjeslampje is ook van Little Lovely Company. Het plantje in het vaasje dat je ziet is van Loods5. Daarnaast staat er een rammelaar die volgens mij van Prénatal is. De muurstickers komen van Stickerkamer.nl.

In het bedje ligt een matrasje van het merk Emma Matras. Hij is gemaakt van Safesleep speciaalschuim, dit is beter voor de ontwikkeling van de wervelkolom. Het hoofdje van je kind mag bij het slapen niet meer dan 3cm inzakken, daar zorgt dit schuim dus voor. Er zitten speciale luchtkanalen in voor optimale ventilatie. De hoes is afritsbaar en kan op 60 graden gewassen worden.

COMMODE

In de eerste lade zit eigenlijk van alles. Rechtsboven liggen de boxpakjes, onesies en pyjamas.

Hydrofielen heb ik te over. Ik heb heel veel XL-exemplaren. Deze komen van AlieExpress die je hier ziet. Zebraprint, veertjesprint, melkflesjes. Dan heb ik nog een bakje met mutsjes en sokjes en een apart bakje met rompertjes. Daarnaast weer een bakje met broekjes. Ik heb echt heel erg veel broekjes en maillotjes.

De tweede lade bestaat uit jurkjes en shirtjes en zachte fluffy jasjes en weer een hele lading broekjes. Het meeste is maat 50/56 en wat kleiner vallende maatjes 62.

De onderste lade dan tenslotte. Daar ligt beddengoed in, dus slaapzakjes, lakentjes en dekentjes. Hier liggen verder nog meer hydrofielen in en enkele douchehanddoeken.

Heb jij je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Roos
  05/10/2017

  Leuk! Waar heb je je luiers, doekjes e.d.?

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/10/2017

   Die liggen inmiddels in de bovenste lade, we hebben nog wat geschoven haha.

 • Reageren
  Liset
  05/10/2017

  Je bent al helemaal goed voorbereid! Leuk thema zo met die wolkjes, heel schattig!
  Liset onlangs geplaatst…Review | Clinique pep-start double bubble purifying mask (schuimend masker!)My Profile

 • Reageren
  Tess
  05/10/2017

  Wat een leuke kamer!
  Maar het is een klein kamertje, ik ken de huizen waar je woont! Ik dacht dat boven een stuk ruimere kamers waren! Of kan ze nog naar een grotere kamer als ze groter word?

  Misschien ben ik te nieuwsgierig hoor haha!
  Liefs xx

 • Reageren
  Lisette
  05/10/2017

  Leuk kamertje 🙂 Rammelaar is idd van de prenatal, en heb je ban mij kregen Inc. Tony Chocolonely bij het persevent van Opel! Leuk dat je die heb staan!!
  Lisette onlangs geplaatst…5 Dingen om te doen met een peuter in de herfstMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/10/2017

   Oooooh jaaa die heb ik van jou gekregen, nu weet ik het weer!! Echt een super leuk ding. Hij heeft een mooi plekje zo op het plankje. Hoe gaat het met jouw zwangerschap?

 • Reageren
  Rachel
  05/10/2017

  Wat een super leuk kamertjes. Een rustig kamertje met toch veel leuke details. En wat een hoop kleertjes al.

 • Reageren
  bertine
  05/10/2017

  wat een leuk kamertje! mooi neutraal ook wel, had ik niet verwacht, maar wel super mooi!

 • Reageren
  Yvonne
  06/10/2017

  Ik vind die kleur Early dew zo mooi rustig en neutraal. Ik hou namelijk helemaal niet van roze. En het wolkjesthema vind ik ook erg leuk.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/10/2017

   Ja mooie frisse kleur is dat he. Wij hebben ‘m zelf ook op de slaapkamer.

 • Reageren
  Anneleen
  06/10/2017

  Wat een mooi en lief kamertje! Heel knus ingericht! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Judith
  11/10/2017

  Wat een mooi kamertje! Vooral die wolkjes op de muur

 • Reageren
  Maxine | The Daily Max
  22/10/2017

  Leuk, voor Victor heb ik die deken ook, net zoals het lampje! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.