Rock & Ruddle borstel

Ik moet toegeven dat producten met een mooi uiterlijk bij mij al meteen één streepje voor hebben. Mijn nieuwsgierigheid werd dan ook direct gewekt door de borstels van Rock & Ruddle.

Sinds ik de Mason Pearson en de Max Pro Mohi in mijn bezit heb, wil ik niet anders meer dan mijn haren borstelen met een exemplaar dat uit zwijnenhaar bestaat. Ik merk dat mijn haar dan het snelst klitvrij wordt, het gezondst oogt en het mooist zit. En ik zeg het niet gauw over dure producten, maar deze twee zijn hun geld écht waard.

Ik moet toegeven dat een borstel wel van zeer goede huize moet komen wil hij in de buurt komen van het effect van een van deze twee.

Toch leek de Rock & Ruddle borstel mij het proberen waard, niet in de laatste plaats omdat ‘ie qua haren veel weg heeft van de Mason Pierson.

Eerst even wat info. De Rock & Ruddle haarborstel is een hoogwaardige kwaliteit borstel met fijne en natuurlijke varkensharen. Door deze haren helpt de borstel de natuurlijke oliën die afkomstig zijn van de hoofdhuid, te verdelen over de gehele lengte van het haar. Dit geeft je haar een mooie en natuurlijke glans. In elke tand van de borstel zit daarnaast een nylon kern die ervoor zorgt dat klitten makkelijk verdwijnen.

Resumé, de borstel:

 • Geeft het haar glans en houdt het gezond
 • Hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van natuurlijke varkensharen
 • Uniek design
 • Verkrijgbaar in een klein en groot formaat
 • Geschikt voor ieder haartype

Haren borstelen doe ik meerdere malen per dag. Ik heb extensions dus het is belangrijk dat ik deze goed uit de knoop houd zodat ik er zo lang mogelijk plezier van heb. Met deze Rock & Ruddle gaat het borstelen moeiteloos. Ik kan zelfs over de waxjes van mijn extensions borstelen zonder dat de haartjes erin vast blijven zitten. De haren van de Rock & Ruddle zijn overduidelijk stugger dan de Mason Pierson, maar hij behaalt verder dezelfde resultaten.

Ik vind het héél erg leuk dat alle borstels van Rock & Ruddle zijn voorzien van een leuke opdruk. Dit maakt de borstel nog persoonlijker en naar mijn idee nog leuker om erbij te pakken. Het formaat van de borstel vind ik perfect, hij ligt lekker in de hand en houdt stevig vast. Er is ook een kleinere versie te krijgen voor onderweg, maar zelf vind ik deze ook prima om mee te nemen.

Rock & Ruddle borstel is voor €37,95 te koop bij JohnBeerens.com.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Teddy
  30/04/2018

  Oh wat ziet deze borstel er leuk uit! Fijne review ook!
  Teddy onlangs geplaatst…Favorieten april 2018My Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   30/04/2018

   Ja hij is echt heerlijk!

 • Reageren
  Danielle
  30/04/2018

  Lijkt me een enorm fijne borstel! Wel prijzig, maar dat zal die vast waard zijn 🙂
  Danielle onlangs geplaatst…Hoe wij het verteld hebben ..My Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   30/04/2018

   Oja hij is het ZEKER waard!

 • Reageren
  Yvonne
  30/04/2018

  Ik ben ontzettend aan het twijfelen ocer de Mason Pearson maar ik weet niet welke ik moet kiezen met mijn haren… (combinatie nylon/varkenshaar of alleen varkenshaar). Zo moeilijk, ik weet niet precies welk haar ik heb. In ieder geval lang, heel veel en veel klitten. Maar ook vrij fijn haar. Heb jij een tip want met de site kom ik er niet uit?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.