Rimmel The Only 1 Lipsticks

Toen ik de Rimmel The Only 1 Lipsticks voor het eerste testte, wist ik meteen dat ze een blijvertje zouden zijn.

Ze hebben een zeer romige textuur, een prachtige glans en tegelijkertijd blijven ze erg lang op je lippen. Als de eerste glans eraf is dan blijft er een soort stain over. Ik ontving vorige week drie kleurtjes die ik nog niet kende.

5

Over het algemeen vind ik Rimmel lipproducten erg goed – zo ben ik al jaren fan van de Provocalips vanwege hun lange houdbaarheid. En ook de Apocalips heb ik vanwege de sterke kleurpigmentatie altijd erg fijn gevonden. Nu dus drie nieuwe kleurtjes uit de The Only 1 lijn!

7

In totaal zijn er 12 kleuren te krijgen. Het kleurenspectrum varieert van nude, tot roze tot berry tinten, en tot fuchsia. De kleuren die ik ga reviewen zijn behoorlijke felle exemplaren, stiekem de kleuren die ik altijd het meest prefereer.

9Pink a punch – Best of the best – Call me crazy

LOVE DIT. De finish vind ik vergelijkbaar met de MAC Cremesheen lipsticks, erg romig en met een ijzersterke pigmentatie. Voordeel van deze variant is dat hij het ook echt lang uithoudt op de lippen.

1

Call Me Crazy

Deze is gewaagd hoor! Ik had verwacht dat het meer in de richting van rood zou komen, maar eenmaal op mijn lippen pakt hij behoorlijk oranje uit. Toch vind ik ‘m niet verkeerd.

4

Pink A Punch

De roze kleur vind ik bij mij iets minder geslaagd. Het maakt mijn blonde haar nog blonder (en dat vind ik niet per se een pluspunt in dit geval) en hij komt bij mij simpelweg iets te barbie-achtig over. Opzich heb ik normaal niet zoveel moeite met roze, maar ik denk dat mijn voorkeur bij deze kleur iets meer uitgaat naar een matte finish.

3

Best Of The Best

De rode kleur vind ik dan wel weer beeldschoon, precies zoals ik rood graag zie. Hij is elegant en geeft een geweldige touch of glamour aan je look. Hier voel ik mij het meest prettig bij.

De formule van deze lipsticks vind ik erg comfortabel. Geen enkele plakkerigheid te bekennen en je lippen worden voelbaar gevoed. Als de eerst glans eraf is (na ongeveer een uurtje) dan blijft er een mooie stain over. Zo kun je extra lang van de kleur profiteren.

Rimmel The Only 1 lipstick kost €11,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  15/07/2016

  De rode kleur vind ik jou mooi staan. Jammergenoeg heb ik geen mooie stralende tandenpartij, dus lipsricks gebruik ik zelden….

 • Reageren
  Nicole
  15/07/2016

  Wauw die rode vind ik je zo mooi staan! Zelf heb ik laatst voor t eerst sinds jaren lippenstift gekocht maar heb t idee dat het me niet staat. Was roze..

 • Reageren
  Carlijn
  15/07/2016

  Klinkt als een flinke houdbaarheid, als er een stain overblijft nadat de glans eraf is. Ben wel benieuwd naar dat effect. Zoals altijd staat rood jou prachtig, je kan dat zo goed hebben! Vind Call me Crazy ook heeeeel tof, gek genoeg is dat het kleurtje dat ik het snelst zou kiezen van de drie.
  PS. Je Comment Luv hieronder is kapot, merkte ik gisteren al maar nu doet-ie het weer niet. Dacht, zeg het je even..

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  15/07/2016

  De lipsticks zien er qua pigmentatie erg goed uit en ze lijken een soort semi-matte finish te hebben. Mooi! De kleuren zijn niet helemaal mijn smaak, maar ik hoop dat er meer kleurtjes te koop zijn?

 • Reageren
  Nicole
  15/07/2016

  Heeeel mooi! Staat je prachtig!

 • Reageren
  Leonie
  15/07/2016

  Oeh, deze kende ik nog niet. Ziet er mooi uit!

 • Reageren
  Dionne
  15/07/2016

  Wauw! Ze zien er goed uit! Ik vind vooral de roze en rode kleur prachtig!

 • Reageren
  Dorien
  15/07/2016

  Ze staan je prachtig! Ondanks dat de Call me crazy vrij heftig is, kan je deze kleur wel onwijs goed hebben!

 • Reageren
  Nesrin
  15/07/2016

  BAM BAM BAM! WOW Sanne ik vind ze alle drie heel mooi bij je staan.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  15/07/2016

  Wauwie, mooie kleuren zeg!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.