Impressie Rimmel Spring Event

Donderdag was ik aanwezig bij het Rimmel Spring event, waar 6 nieuwe lanceringen voor het komende half jaar werden getoond.


1

Deze lanceringen werden getoond in verschillende stations. Denk aan een Brow Station voor de wenkbrauwen, een Revolution Station voor de lipproducten en een Colourist station voor oogproducten. Ik neem je mee!

2

Mijn eerste stop was bij het Supergel Station, waar ik mijn nagels prachtig heb laten lakken door Jessica Scholten. Zij is zeker niet de minste nailartist! Mocht je benieuwd zijn naar haar werk, haar Instagramaccount is Jessicascholten_ Altijd leuk voor wat inspiratie op nagellakgebied.

3

Middenin de ruimte stond het Shaping Station, hier werden we uitgebreid geïnformeerd over het nieuwe shaping product waar Rimmel mee op de markt komt. Dit zal een combinatie zijn van een bronzer, een blush en een highlighter. Dit soort combiproducten hebben altijd mijn voorkeur, zeker als je je gezicht op een snelle en gemakkelijke manier wilt voorzien van op elkaar afgestemde kleuren.

4

5

6

Ook was er een Brow Station aanwezig met nieuwe wenkbrauwproducten. Voor mij altijd lastig om een goede wenkbrauwkleur te vinden, velen zijn de rood, te bruin, te licht of te donker. Toch zat er hier een kleurtje bij dat redelijk matchte met mijn wenkbrauwen.

7

Voor de innerlijke mens werd ook behoorlijk goed gezorgd. Ik vind het altijd erg fijn als hier aandacht aan wordt besteed door een merk. Mensen komen van heinde en verre op zo’n event aanwezig te zijn en het komt niet zelden voor dat je alleen met een glaasje cola en een cupcake wordt verwelkomd. In dit geval niet dus een big yaj!

8

Je kon kiezen uit twee heerlijke versie limonades. Ik nam de linker. Ik heb ook nog even staan praten met de dame van deze stand. Zij en haar vriendin runnen The Feeders, een foodconcept waarmee zij het hele land door reizen om op events en festivals aanwezig te zijn. Bij het drankstandje was verse limonade, vitamin water en organische thee te krijgen.

9

10
Bij deze leuke foodtruck die onderdeel is van The Feeders haalde ik een verse kip Gyros. Holy moly dit was waanzinnig lekker! Ja, je hebt van die mensen die zich altijd heel erg inhouden bij de eettentjes op events, maar daar hoor ik niet bij hoor!

11

12

Een van mijn favo make-upproducten, jullie kennen me. Ik kon het niet laten om alle kleurtjes uit te proberen.

14

Dus dit was het resultaat.

15

Ook liet ik nog een kleurtje op mijn lippen aanbrengen.

Bij ieder standje kregen we een aantal producten mee. Ik kan er nog niet teveel van laten zien maar hier alvast een kleine sneak peek van de nagellak en de lipstick.

nagellak

Wát een leuk kleurtje.

lipstick

En ook deze lipstick is helemaal mijn smaak. Mooi neutraal met een bruinige ondertoon.

Tot zover alle kiekjes van het Rimmel Spring Event. Over een week of twee zal ik beginnen met de eerste reviews.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  24/01/2016

  Wat ontzettend leuk opgezet! Inderdaad goede hapjes en drankjes zijn altijd heel fijn. Dat kleurtje op je nagels geeft mij een lente-gevoel!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #4. Kip Tandoori.My Profile

 • Reageren
  Amy
  24/01/2016

  Ik zag al wat dingen voorbij komen van andere maar jij hebt heerlijk uitgebreid foto’s gemaakt, love it! Het ziet er heel leuk uit en die lippenstift staat je moooi
  Amy onlangs geplaatst…Inspiratie en motivatie voor een gezonde levensstijlMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  24/01/2016

  Wat was het een leuk event hè! Goed verzorgd en ik vond het zo leuk ingericht!
  Leuk om je heel eventjes gezien te hebben!
  Kelly onlangs geplaatst…Blogtalk #1 Plezier houden in het bloggenMy Profile

 • Reageren
  Ilse van Kreanimo
  24/01/2016

  Oh wauw. Wat leuk dat ze ook echt aan gezonde voeding hebben gedacht!

  Ik vind het een hele mooie lipstick kleur!
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Reisfotochallenge 4: Het duiveneiland.My Profile

 • Reageren
  Myrthe
  24/01/2016

  Wat een mooie producten! Event ziet er erg gaaf uit! Ben benieuwd naar de reviews

 • Reageren
  PinkFairy
  24/01/2016

  Ah leuk! Ben benieuwd naar alle nieuwe producten!

 • Reageren
  Babeth
  24/01/2016

  Wauw dat ziet er heel gaaf uit! Ben benieuwd naar de producten!
  Babeth onlangs geplaatst…DIY – Lush Fun Soap & Shower JellyMy Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  24/01/2016

  Dat ziet eruit als een superleuk evenement! Wat een walhalla voor make-up liefhebbers!!! Heel leuk!!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Wij vierden Spencers eerste verjaardag met Partyzz.nl!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.