Review W7 Lightly Toasted Palette

w7 lightly toasted

Zoals jullie vast wel weten ben ik een enorme oogschaduwliefhebber. Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik dit make-upproduct niet draag. Als je nou niet zo’n oogschaduwliefhebber bent als ik, maar je wilt toch een palette hebben waarmee je veel kanten op kunt, dan zou ik je dit palette aanraden. Klik verder voor mijn review van het W7 Lightly Toasted palette.

De hype rondom de W7 paletten is nog niet voorbij. Logisch ook, want het zijn nu eenmaal de perfecte dupes van de Naked Palettes en ze zijn hartstikke betaalbaar. Ik heb op dit moment alle W7 palettes in mijn bezig. De laatste die aan mijn collectie is toegevoegd is het Lightly Toasted palette, welke ik ontving van de webshop Beauty4sale.

DSC_1672

DSC_1671

In dit palette vind je 12 kleuren, zowel warme als koele tinten.  Lightly Toasted is een dupe van het Naked 1 palette van Urban Decay. De kleuren zitten zelfs in een nagenoeg zelfde verpakking: een vrij stevig tinnen blikje.  Ook vind je een kwastje terug in het palette. Het enige wat dit palette niet heeft is een spiegel aan de binnenkant. Niet echt een minpunt, maar ik vind het altijd erg handig als die er wel in zit.

DSC_1679

DSC_1680

DSC_1681Over de pigmentatie kan ik niets dan positief zijn. Dit geldt voor zowel de matte als de shimmerkleuren. Het leuke van dit palette vind ik dat er naast warme, ook koele tinten inzitten. Zelf heb ik geen voorkeur voor een van beide, ik draag het allemaal graag.

lightly toasted Collage

Voor deze look heb ik de derde kleur van links over mijn gehele bewegende ooglid aangebracht. Dit is een lichte mokka kleur met een hele lichte gele ondertoon. Voor de binnenste ooghoek ben ik gegaan voor de derde kleur van rechts. Dit is een cranberry-achtige shimmerkleur. Voor de crease heb ik een hele donkere kleur gebruikt, namelijk de vierde kleur vanaf rechts geteld. Dit is een donkerbruine kleur met shimmers die een grijze ondertoon heeft. Ik heb het niet te zwaar aangezet, maar lichtjes aangebracht.

Voor een palette-junkie als ik is dit palette echt onmisbaar! Ik ben blij dat ik hem nu in mijn bezit heb en ik ga de komende dagen nog even flink experimenteren.

Voor slechts €7,49 is dit palette te koop in de webshop van Beauty4sale. Gebruik de code LaVie4sale en je krijgt t/m het einde van dit jaar nog eens 10% korting.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Laura
  18/12/2014

  Ik lees zo veel positieve verhalen over de W7 oogschaduwpalettes! Ik heb zelf het ‘echte’ Naked palette in mijn bezit, en toch blijf ik maar die neiging hebben om ook dit W7 palletje aan te schaffen, haha.
  Laura onlangs geplaatst…Winter tag | Ugg’s, Hot chocolate, lippenbalsemMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  18/12/2014

  Deze palette heb ik ook en is inderdaad heel fijn!
  Dionne onlangs geplaatst…Studentenleven | De 6 voordelen van het student zijnMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  18/12/2014

  Ziet er erg mooi uit! Ik heb er al vaak genoeg mee in mijn handen gestaan, maar toch iedere keer niet meegenomen omdat ik die van Urban Decay al heb! Mooie look heb je ermee gemaakt ook!
  Marloes onlangs geplaatst…Christmas Nails met OPIMy Profile

 • Reageren
  Esmée
  18/12/2014

  Ik vind het echt een prachtig palette voor dat geld! Ik hou zelf echt van dit soort kleurtjes, en dan vooral de eerste 6 kleurtjes. x
  Esmée onlangs geplaatst…Efteling KerstoutfitMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  18/12/2014

  Oeeeh, ik ben zo’n fan van de W7 In the nude variant! Het liefst wil ik ze ook allemaal, zeker na deze review. Maar ik heb nog zoooveel andere paletten dat ik echt niet meer weet wat ik moet dragen en dan steeds naar de zelfde grijp..
  PS. In de zevende zin staat bezig ipv bezit, leest wat gek hihi.
  Kirsten onlangs geplaatst…Twaalf jaar, middelbare school en jongensMy Profile

 • Reageren
  Annemijn
  18/12/2014

  Ik heb hem ook en ben er echt super blij mee!
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept Christmas Scones met clotted creamMy Profile

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  19/12/2014

  Super mooi. Ik heb geen oogschaduw in huis (ja for real) ik denk dat dit mijn eerste aankoop gaat worden om uit te proberen.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Skinny bitch: My oh so low carb life #3My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.