Review: Rimmel Exaggerate Eye Liner

DSC_0900

Ik vond het weer eens tijd om een nieuwe eyeliner uit te testen. Deze keer koos ik eentje zonder dat ik van te voren reviews had gelezen of hem getest had in de winkel. Was dit een gouden greep of een misser?

Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik geen eyeliner draag. Ik voel me op een één of andere manier heel kaal zonder. Omdat ik al zoveel eyeliners getest, gekocht en gebruikt heb, weet ik inmiddels heel goed wat ik wel en niet fijn vind. Zo houd ik niet van te harde kwastjes, ook niet van te dikke en zeker niet van te zachte. Eigenlijk heb ik al heel lang maar eentje die ik steeds opnieuw blijf kopen, en dat is de liquid liner van Catrice. Dit neemt niet weg dat ik het leuk vind om nieuwe varianten uit te proberen.

DSC_0912

De Rimmel Exaggerate eyeliner is me in de schappen nooit opgevallen. Ik vind Rimmel een prima merk hoor, als het gaat om goede producten met niet al teveel poespas en niet te duur, maar dit product heeft mijn aandacht gewoon nooit getrokken. De verpakking is erg simpel en basic, al zegt dat natuurlijk niks. Het kwastje ziet er in ieder geval stevig uit.

DSC_0910

Qua kleur ben ik meteen al dik tevreden. Er komt een goed gepigmenteerde zwarte streep vanaf, en hij blijft ook goed op zijn plek. Sommige eyeliners die willen nog wel eens uit zichtzelf een soort hele dunner ader-achtige streepjes achterlaten, maar daar heeft deze geen last van. Het kost me weinig moeite om dit kriebeltje op mijn hand te zetten.

DSC_0876
Dan tijd voor de ultieme test: hoe doet ‘ie het boven mijn ogen? Het streepje gaat opzich prima, maar het lukt me niet om hem in een keer door te trekken tot een wing. Hmm, jammer. Verder werkt de eyeliner gewoon prima zoals je van een eyeliner kunt verwachten. Niet meer en niet minder.

DSC_0889
Voor een wing is zo’n stevig kwastje dan wel weer handig, omdat je dan precies kunt werken. Voor mijn gehele wimperrand heb ik  echter toch liever een buigzaam kwastje die mee beweegt met de vorm van mijn oog.

Al met al is eyeliner vrij makkelijk in gebruik en laat ‘ie een mooie zwarte streep achter. Ik vind het kwastje persoonlijk iets te hard, maar ik kan me voorstellen dat er meiden zie die dit juist wel fijn vinden.

DSC_0893

De Rimmel Exaggerate Eye Liner kost €7,49 en is gemakkelijk te verkrijgen bij de drogisterij. Ik ben er best tevreden over!

Wat is jullie favoriete eyeliner?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Lieke
  20/12/2013

  Nice! deze ga ik proberen. Ik houd juist van wat hardere kwastjes voor vloeibare eyeliner.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.