Review: Revlon Colorstay Eyeshadow quad

revlon 1

Vandaag review ik een aantal oogschaduwpalletjes voor jullie. Het gaat om twee exemplaren uit de Revlon Colorstay 16 Hour Eyeshadow collectie. In het doosje zien de kleuren er prachtig uit, zou dat ook het geval zijn op je ogen? Laten we gauw gaan kijken.

Ik ben gek op oogschaduwquattro’s. Ze zijn vaak goed op elkaar afgestemd qua kleur en de doosjes zijn gemakkelijk mee te nemen. Je kunt er vaak erg uitgebreide looks mee maken. Ik review voor jullie de combinaties 535 Goddess en 500 Addictive.

revlon 14

De doosjes van Revlon vind ik niet heel bijzonder. Het plastic voelt een beetje goedkoop aan; ik denk niet dat ze een val op de grond zullen overleven. Ook komen er snel krasjes op. Het is wel prettig dat je door de doorzichtige bovenkant meteen kunt zien met welke kleuren je te maken hebt. Dit is handig voor in je stash.

revlon 3

revlon 2

Op de achterkant van ieder doosje staat een plaatje met een voorbeeldlook. De combinatie van het bruine palletje vind ik redelijk gekozen, maar bij het roze pallet zou ik echt voor een andere combi gaan.

revlon 4

revlon 7

De kleuren uit het Goddes pallet zijn allemaal shimmery. Jammer, ik had hier graag een matte kleur bij gezien. Linksboven zie je een parelmoerwitte kleur, rechtsboven een felroze, linksonder een lichtgrijze/zilveren tint en rechtsonder donkergrijs.

revlon 10

De pigmentatie van de kleuren is redelijk goed, al moet ik zeggen dat de roze kleur een stuk minder gepigmenteerd is dan de overige tinten. Wie weet valt het op de ogen uiteindelijk mee.

revlon 12

Voor deze look gebruikte ik de roze kleur aan de binnenkant van mijn bewegend ooglid, de witte kleur in mijn ooghoek en de twee grijze kleuren geblend in de arcadeboog. Ik vind de roze kleur eigenlijk wel mooi subtiel in deze look. Ik denk dat ik tevreden ben!

REvlon 5

revlon 6

Door met het volgende palletje, nr. 500 Addictive. Deze kleuren zijn naar mijn idee altijd goed. Mooie aardetinten waarmee je zowel een subtiele als een heftigere look mee kunt maken. Dit palletje bevat slechts één shimmery tint en dat is de kleur linksonder. Als we de kleuren even bij langsgaan zien we linksboven een vanille-achtige crèmekleur, rechtsboven een lichte taupe kleur met grijze ondertoon, linksonder een shimmery bruin/bronzen kleur en rechtsonder donkerbruin.

revlon 11

De pigmentatie valt me iets tegen moet ik zeggen. Vooral van de shimmery kleur had ik iets meer verwacht. Toch houd ik bijzonder veel van dit soort tinten. Het is zo makkelijk voor een draagbare, alledaagse look!

revlon 13

Deze look maakte ik ermee. Love it!!

Al met al ben ik toch best content met deze twee palletjes. Hoewel de pigmentatie op het eerste gezicht misschien niet zo goed lijkt, zien ze er op mijn ogen errug mooi uit. Je betaalt voor de Revlon Colorstay oogschaduwpalletjes een gemiddelde prijs van €13,49. Ze zijn onder andere te bestellen op Bol.com.

Wat vinden jullie van de oogschaduw?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  D
  03/06/2014

  Vooral het palletje met aardetinten trekt mijn aandacht. Jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt!
  D onlangs geplaatst…SMOOTHIE: VENKELICIOUSMy Profile

 • Reageren
  Babette
  03/06/2014

  Hoooi! Echt leuke blog heb je! Jij hebt je eyeliner altijd zo mooi zitten, welke gebruik je altijd?
  Babette onlangs geplaatst…Tuesday Tip – Time FliesMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   03/06/2014

   Dankjewel voor je compliment! Ik gebruik bijna altijd Dating Joe Black van Catrice:)

 • Reageren
  Ceetje
  03/06/2014

  Wat een strakke wing bij die laatste look zeg. De eerste vind ik qua kleur het mooist!
  Ceetje onlangs geplaatst…Simply Skin: Skin Recovery Facial SerumMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.