Review NYC High Definition Liquid Eyeliner

NYC eyeliner 4

Eyeliners zijn er inmiddels in allerlei soorten, maten en kleuren en de eyelinertrend is groter dan ooit. Me like! Nog steeds behoort eyeliner tot mijn vaste make-uplook. Je ziet mij zelden zonder. Ik probeer niet heel vaak nieuwe eyeliners uit omdat ik nu eenmaal mijn standaard favorieten heb, maar zo af en toe mik ik er eentje in mijn mandje. Deze keer review ik de NYC High Definition Liquid Eyeliner.

Eigenlijk heb ik het merk NYC nog niet zo lang geleden ontdekt. In de winter schafte ik een oogschaduw palette van ze aan, dat me erg goed beviel. Ook hun Colour Lipbalms probeerde ik een tijdje geleden uit en die zijn in mijn ogen zeker niet slecht. Met goede moed dus nam ik de eyeliner mee.

NYC Eyeliner 5

De High Definition Liquid Eyeliner heeft zoals je kunt zien een scherpe punt. Meestal is dit een goed teken. Hoe scherper de punt, hoe preciezer je ermee kunt werken. Het gemak van een stifteyeliner in vergelijking met een vloeibare eyeliner is dat je iets meer kunt knoeien met de stift zonder dat je het meteen hoeft te corrigeren. Met een vloeibare eyeliner moet je altijd een paar wattenstaafjes in de aanslag hebben.

NYC eyeliner 6

De swatch op mijn hand ziet er aardig uit, maar ik heb meteen al door dat dit niet een van de meest gepigmenteerde stifteyeliners is die ik ooit geprobeerd heb. Dit hoeft geen probleem te zijn, nog steeds kan het voor een mooie natuurlijke streep boven je oog zorgen.

NYC eyeliner

NYC eyeliner 2

Helaas met moeite heb ik deze eyelinerstreep boven mijn oog gekregen. Ik moest een paar keer achter elkaar een lijntje zetten om er toch iets van kleur af te krijgen. De stift werkt erg stroef en gewoonweg niet prettig op de dunne huid boven je oog. Ik vond het vooral moeilijk om een fatsoenlijke wing te maken.

NYC eyeliner 3

Sorry NYC, maar deze eyeliner verdwijnt linea recta in mijn No Go bakje. Ik had er graag positief over willen zijn, maar hier kan hier gewoon niks mee. De lijn is zeker niet ‘Extra Black’ te noemen, zoals wel op de verpakking vermeld staat, en daarnaast werkt hij door de te harde punt gewoonweg onprettig en op sommige momenten zelfs pijnlijk. Er zijn andere beautybloggers die de eyeliner wel fijn vinden, maar ik kan hun vreugde jammer genoeg niet delen.

De NYC High Definition Liquid Eyeliner is te koop bij Kruidvat en kost €2,99.

Wat denken jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  23/05/2014

  Wat jammer dat hij tegenvalt! Ik heb hem een tijdje terug gekregen, maar nog niet geprobeerd. Dat belooft niet zoveel goeds dus :(.

 • Reageren
  Marieke Droog
  23/05/2014

  Jammer! Welke merken vind je wel fijn?? Dan ga ik binnenkort even kijken 🙂

  • Reageren
   La VieSagista
   23/05/2014

   Ja zeker jammer! Qua stifteyeliners zou ik je absoluut de L’oreal Superliner aanraden. Deze werkt errug goed!!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.