Review NARS Fever Dream Collectie

Zo af en toe komen er weer merken voorbij waar ik niet níet over kan schrijven, zo mooi zijn ze. NARS is een van mijn favoriete high-end merken en kan bij mij eerlijk gezegd weinig fout doen. Altijd goede kwaliteit, altijd fijn gepigmenteerd en altijd mooi vormgegeven. Ik laat je enkele items zien.

Deze make-upproducten komen uit de Fever Dream Collectie van NARS. Deze is sinds 15 april te koop.

Als eerste introduceer ik het Lost in Luster Face palette (€45). In dit palette vind je vier verschillende oogschaduws, een highlighter en een blush.

Links op mijn arm zie je de highlighter en de blush. De highlighter is warm van kleur een neigt naar roségoud. Een mooie match met de blush uit het palette, die roze getint is en voorzien van een champagneglans. Qua blush is dit voor mij ietwat aan de rode kant, ik ben de laatste jaren eigenlijk veel meer into bronzekleuren. Toch is zo’n roodtint wel altijd lekker fris en creëer je hiermee een natuurlijk ‘wandelblosje’.
De oogschaduws zijn eveneens mooi op elkaar afgestemd. De kleuren die je in dit palette terugvindt zijn mat beige, mat taupe, glanzend taupe en glanzend bruin. Echt mijn cup of tea!

Naast het face palette ontving ik nog deze Fever Dream Kabuki Brush set (€70), bestaande uit een Kabuki brush, een contour brush en twee oogpenselen. Het zijn kleine en handzame kwasten die gemakkelijk mee gaan in je tas.

Met deze platte en smalle kwast kun je heel goed verschillende gedeeltes van je gezicht contouren, zoals je neus en je jukbeenderen. Hij werkt lekker precies. De grote versie van deze kwast is erg bekend en geliefd.

De ronde kabuki brush vind ik echt hemels! Hij pakt een lekkere hoeveelheid poeder op en verdeelt het heel natuurlijk en gelijkmatig over de huid. De haren zijn heerlijk zacht, zitten stevig vast (ja, dat is bij mij een dingetje want ik heb bij goedkopere kwasten altijd erg veel last van ‘haaruitval’) en hebben een prettige lengte.

De dikkere oogschaduwkwast werkt erg lekker in de arcadeboog. Het kleine kwastje is fijn voor precisiewerk.

Tot slot laat ik je nog het Undressed Lip Duo Bahama zien (€27). Dit setje bevat een velvet matte lip pencil en een lipgloss.

Bij dit soort kleuren weet ik meteen dat het me staat. Dat klinkt misschien gek, maar ik moet kleuren hebben die heel dicht bij de kleur van mijn eigen lippen liggen.

Hier zie je de look die ik met de producten maakte. De oogschaduwlook heb ik vrij naturel gehouden, al had ik wel verwacht dat de shimmerkleur op mijn ooglid iets uitgesprokener zou zijn. De highlighter uit het palette vind ik geweldig – ik had eigenlijk ook niets anders verwacht van NARS. De kleur op mijn lippen vind ik mooi neutraal en toch sprekend. Vooral de pencil is een schot in de roos voor mij. Hij is zo lekker romig en maakt mijn lippen heel zacht.

Wat een heerlijke producten maakt NARS toch! De oogschaduws uit het Lost in Luster palette hadden van mij nog wel een tikkie donkerder mogen zijn – ik houd er wel van dat áls ik oogschaduw draag het echt zichtbaar is – maar ik kan me juist ook voorstellen dat het voor veel mensen heel prettig is wanneer het allemaal heel subtiel oogt. De blush en de highlighter uit het palette vind ik een leuke combi en doen het goed samen op de huid.

De kabuki kwasten zijn ook helemaal mijn ding. De platte kabuki brush is erg handig om strakke lijnen in je gezicht te maken, terwijl de ronde kabuki brush weer makkelijker is om poeder te verdelen over de huid.

Verder is het lip duo ook in alle opzichten op mijn lijf geschreven: ik houd van een wat donkerdere nudetint, echt richting de kleur van mijn eigen lippen. Bovendien vind ik een glansje op zijn tijd ook tof (voel me er een beetje jeugdig door ofzo, haha).

Ben jij een fan van NARS?

Te koop bij de Bijenkorf.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Yvonne
  08/05/2019

  Ik vind het je heel mooi staan. Ben ook wel benieuwd of de lipgloss “alleen” ook mooi is?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.