Review: L’Oreal Paris Brow Artist Expert

Hoewel ik gezegend ben met een paar volle wenkbrauwen, vind ik dat het altijd beter en mooier kan. Daarom trek ik geregeld een wenkbrauwpotlood uit de kast.

Ik heb al heel wat potloden versleten, maar zelden waren dat exemplaren in exact dezelfde kleur. In veel gevallen maakten ze mijn wenkbrauwen te bruin, te rood, te donker of juist te blond. Van mezelf heb ik hele assige wenkbrauwen en dit steekt qua kleur erg nauw. Nu L’Oreal met een aantal nieuwe Brow Artist Expert wenkbrauwpotloden uitkomt (waaronder eentje in Cool Blonde), wil ik de gok wel weer eens wagen.

De handig vormgegeven potloden zijn uitdraaibaar en tevens voorzien van een klein borsteltje. Vooral de vorm van het potloodje vind ik prettig, deze is schuin afgesneden waardoor je heel precies te werk kunt gaan. Dit is zeker voor de boven- en onderkant van je wenkbrauwen fijn.

Note to self: nooit de potloodjes te ver uitdraaien.. Zonde!

Dit zijn de drie beschikbare kleuren: 102 Cool Blonde, 105 Brunette, 109 Ebony.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik Cool Blonde. Links zonder potlood, rechts met potlood.

Ja, ik vind het een goede match. Ik zet mijn wenkbrauwen het liefst lekker dik aan voor een mooie en volle look. Dit past gewoon bij mij en ik vind dat mijn wenkbrauwen zo het best tot zijn recht komen. Ik had verwacht dat het toch iets makkelijker zou gaan door de vorm, maar dit viel eerlijk gezegd een beetje tegen. De schuin afgesneden vorm wordt al gauw rond na een paar keer gebruiken waardoor je alsnog moeite moet doen om precies binnen je wenkbrauwlijnen te blijven. Ook moet je echt heel voorzichtig doen met het puntje, gezien deze vrij snel afbreekt. Qua prijs/kwaliteit vind ik het een prima product, maar het is nog niet 100% wat ik persoonlijk zoek.

De L’Oreal Brow Artist Xpert wenkbrauwpotloden liggen vanaf nu in de winkels voor €10,99.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Martina
  11/02/2017

  Wel een mooi resultaat!
  Martina onlangs geplaatst…11 Februari 2017 – Alles omvattende verantwoordelijkheidMy Profile

 • Reageren
  Annemiek
  11/02/2017

  Mooi! Klinkt goed. Hoeveel gram product is het?

 • Reageren
  Bertine
  11/02/2017

  hmm jammer, de kleuren zijn wel erg mooi!
  Bertine onlangs geplaatst…Meraki Cosmetics Loose Highlighter – KhioneMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  11/02/2017

  Jammer dat ze zo snel breken! Ik blijf nog bij mijn catrice potloodje!

 • Reageren
  Ilona
  11/02/2017

  Ga deze aanschaffen, met mijn licht blonde haar een goede match! Goede review en mooie foto’s! ??

 • Reageren
  Carlijn
  12/02/2017

  Zonde dat de punt snel afbreekt. Vind het effect wel heel mooi. Jouw volle brows zijn echt supermooi.

 • Reageren
  jeapiebel
  13/02/2017

  Volgens mij weet je wat je doet en het lijkt niet even makkelijk om mee te werken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.