Review John Frieda Blow Dry Lotion

blow dry 1

Er is eigenlijk maar één ding dat ik heel belangrijk vind met mijn haar en dat is volume. Zonder styling producten kom ik daar niet erg ver mee. Mijn haar is vrij fijn van zichzelf waardoor het al gauw sluik en stijl naar beneden hangt. Hopelijk biedt de Blow Dry Lotion uitkomst!

Ik kan echt jaloers worden op dames die van zichzelf prachtige volle lokken hebben. Helaas ben ik niet gezegend met zo’n volumineuze coupe en moet ik het zelf creëren met allerlei tools. Meestal gebruik ik daarvoor mousse of een volumepoeder, maar ik vond het tijd om weer eens wat anders uit te proberen. Zo kwam ik terecht bij de Blow Dry Lotion uit de Luxurious Volume lijn van John Frieda.

blow dry 2

De Blow Dry Lotion zorgt voor volume vanaf de haaraanzet. Het bestaat uit een zogenaamd ‘root lifting complex’ dat de haarlokken versterkt voor een natuurlijke lift bij de wortels. Er zit tevens een hittebeschermer in verwerkt. Dit is ook wel nodig, aangezien je de lotion alleen kunt gebruiken in combinatie met een föhn.

blow dry 4

Het is de bedoeling dat je het spulletje sprayt op handdoekdroog haar en je haar vervolgens droogföhnt. Ik wist niet zo goed hoeveel spraytjes je in je haar moest dus ik heb gewoon gezorgd dat mijn hele bovenkant van mijn hoofd bedekt was. Föhnen maar!

blow dry 6

Uiteindelijk is dit het resultaat. Wat een heerlijk en goedwerkend product is dit! Als ik nu met mijn handen door mijn haar ga is het aan de bovenkant iets stroever, waardoor er echt meer volume in komt. Door het liftsysteem dat werkt vanaf mijn haarwortels, valt de rest van mijn haar ook veel mooier. Ik kan niet anders dan concluderen dat dit product onmisbaar is voor mensen die meer volume in hun haar willen creëren!

De Blow Dry Lotion is verkrijgbaar bij de drogisterij en kost ongeveer €9,50.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Donna Luisa
  27/06/2014

  Wat een fijn product! Je haar ziet er mooi uit zo! 🙂 x

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.