Review: Hugo Boss Woman Perfume

DSC_1030

Ik word altijd ontzettend blij van parfum. Ik kan er gewoon niet genoeg van hebben en vind het heerlijk om voor iedere gelegenheid een geschikte geur te hebben. Voor Kerst kreeg ik Hugo Boss woman, een frisse en sensuele geur voor de moderne vrouw. In dit artikel vind je onderaan een nieuwigheidje!
Mijn smaak is de laatste jaren best wel veranderd wat betreft parfum. Waar ik vroeger altijd voor een zoete geur koos (denk aan Escada-zoet) kan ik nu frisse geuren erg waarderen (hoewel ik ook van zwaar houd). Hugo Boss Woman is zo’n frisse geur waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Ik ben sowieso fan van Hugo Boss als het om parfum gaat, ze hebben me tot nu toe nog nooit teleurgesteld met hun assortiment.

DSC_1026Hugo Boss Woman is een geur die eigenlijk niet uitblinkt in zijn bijzonderheid. Hij is fris, fruitig en een tikkeltje sportief, niet meer en niet minder. Maar juist de simpelheid van deze geur kan ik waarderen. Hij is niet ‘overwhelming’, eerder subtiel. In de verte doet hij me wel een beetje denken aan D&G L’Imperatrice.

Boss woman opent met frisse topnoten zoals sinaasappel, mandarijn, kumqat, appel en citrusvruchten. De hartnoot bevat passiebloem, canagabloem en fresia. De basisnoot bevat kruidige noten zoals sandelhout, vanille, cederhout en muskus. Eigenlijk is dit parfum voor iedere gelegenheid geschikt. Het is een geur die je makkelijk elke dag kunt dragen zonder er genoeg van te krijgen.

hugoboss tekst

Je ziet hieronder een scorekaart. Dit wil ik in gaan voeren voor elk product dat ik review, zodat je in één overzicht kunt zien wat ik van het product vind. Bijvoorbeeld als je niet zoveel tijd hebt om het nieuw artikel te lezen. Vanmiddag komt er een uitgebreidere post online om deze scorekaart toe te lichten.

Scorekaart-Hugo-boss-women

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.