Review GOSH Urban Vibes Collection

Cover GOsh Collage

Ik heb geloof ik zelden zo’n felle en kleurrijke make-upcollectie binnengekregen! Kijk mee naar een aantal producten uit de GOSH Urban Vibes collectie.

In de zomer kan ik geen genoeg krijgen van felle kleuren. Je vindt het terug in mijn kleding, mijn  make-up en in de accessoires  die ik draag en daarom ben ik ook al druk bezig om mijn huid een beetje sun tanned te krijgen, want dat komen dit soort kleuren het beste tot zijn recht. Het eerste product dat ik ga reviewen is het GOSH 9 Shades To Play With in Vegas palette, vol met allerlei primaire kleuren.

DSC_0018

Het doosje van de oogschaduw bevat 9 kleuren en een grote spiegel. Die spiegel vind ik echt ideaal! Wel vind ik het jammer dat het klepje niet uit zichzelf kan blijven staan, je moet hem vasthouden zodat de spiegel niet dichtklapt als je jezelf erin wilt opmaken. Vergt net even wat extra moeite.

DSC_0020 (1)

Ik moet toegeven, waarschijnlijk zal dit palette sommige mensen een beetje afschrikken. Het zijn immers geen alledaagse kleuren. Toch heb je geen fantastische technieken nodige om met dergelijke kleurtjes een mooie look te maken. De kunst is om zoveel mogelijk te mengen en te blenden, en dus niet bijvoorbeeld alleen de roze of de blauwe kleur op je ogen te dragen. Maak het speels! In principe kun je alle mogelijke kleurencombinaties maken, dat is het leuke van dit soort kleurtjes.

DSC_0021

DSC_0022

DSC_0028

De pigmentatie van deze oogschaduws is best aardig. Vergelijk het niet met de pigmentatie van bijvoorbeeld Urban Decay, maar dat verwacht ik ook niet van zo’n ‘budget’ palette. De kleuren gaan steeds van licht naar donker, zo bij elkaar ziet het er prachtig uit vind ik. Vooral in de zon, super! Later in het artikel zal je de look zien die ik ermee maakte.

DSC_0060

Dan de eyeliners. Ik heb er drie ontvangen in de kleuren blauw, grijs en zwart.

DSC_0064

DSC_0063

DSC_0066

DSC_0065

DSC_0068

DSC_0070

De punt van de eyeliners ziet er lekker scherp en soepel uit, precies zoals ik het fijn vind. Het kwastje is flexibel en beweegt daarom mooi mee op je ooglid. Zelf houd ik niet zo van hele stijve kwastjes met een kort puntje, gewoonweg omdat ik dan het ‘wing-gedeelte’ niet goed kan controleren.

DSC_0042
Prima pigmentatie. De middelste van de drie vind ik het minst qua kleur en ook qua dekking, maar de zwarte vind ik dan weer erg goed. De kleuren lopen ook niet uit (dat er van die karteltjes naar de zijkant komen), wat ik wel vaak heb met eyeliner.

eyeliner Collage

Die blauwe is wel heel gaaf vind ik! Op mijn ogen komt hij zowaar nog beter over dan op mijn hand. De kleur laat mijn ogen echt ‘poppen’. De grijze dekt helaas niet helemaal en ik vind het zo op het blote oog zonder oogschaduw ook niet zo mooi staan. Wellicht is dit een beter geschikte kleur voor een smokey eye of als je bruine ogen hebt. De zwarte is zoals je ziet goed zwart en ook over de dekking ben ik te spreken. En ik heb niet gauw dat ik tevreden ben over een zwarte eyeliner, dus dat zegt wat!

GOSH look Collage

Uiteindelijk is dit de look die ik ermee maakte. Ik heb van allerlei kleuren gebruikt maar ik heb de nadrukt gelegd op blauw. Boven het blauwe heb ik rood en oranje gemengd in de crease, geel heb ik in mijn ooghoek aangebracht en de roze kleur zie je terug op mijn onderste wimperrand. Mijn wangen dragen een abrikooskleurige blush en op mijn waterlijn heb ik een donkerbruin oogpotlood gebruikt om de look wat meer kracht bij te zetten (beide van een ander merk dan GOSH). Een echte summer vibe-look! Ik heb me kostelijk vermaakt toen ik met alle kleurtjes aan het spelen was. De blauwe eyeliner vind ik ook echt een uitvinding, wat een waanzinnig effect geeft dat aan je oog! Mijn tip is om als je met dit soort uitbundige kleuren werkt, hele goede blendkwasten te gebruiken. Die zorgen er namelijk voor dat je werkelijk alle kleuren in elkaar kunt laten overlopen zonder dat het er raar of heel onnatuurlijk uitziet.

Al met al word ik zeer vrolijk van deze GOSH Urban Vibes collectie. De kleuren van het oogschaduwpalette zijn vrolijk en helemaal passend bij het seizoen, ze blenden goed en er zijn talloze verschillende looks mee te maken. Ook de blauwe en de zwarte eyeliner vind ik echte eyecatchers die goed werken. Er is eigenlijk maar 1 product dat me een beetje tegenvalt en dat is de grijze eyeliner. Maar daar moet ik bij zeggen dat hij misschien beter werkt wanneer je een poederbasis als ondergrond hebt. Mijn oogleden kunnen soms wat vettig zijn en dan pakt een product altijd wat minder. Toch vind ik dat een eyeliner ook op je ‘blote’ oog goed moet pakken.

Het 9 Shades To Play With in Vegas palette kost €12,99 en de eyeliners €8,79 per stuk. GOSH is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  08/06/2015

  Het zijn knallende kleuren en ik vind de blauwe kleuren heel gaaf.

  Je hebt er een hele gave look mee gemaakt, ik vind het heel mooi! Niet een alledaagse look van ik ga even het naar het schoolplein heen en weer but rocking!!
  Nesrin onlangs geplaatst…Photodiary Keeping up with NesrinMy Profile

 • Reageren
  Eva
  08/06/2015

  Super leuk! Ik ben altijd benieuwd hoe je met deze kleuren een look maakt. Maar jij hebt het super leuk gedaan! Ik krijg er ook een heel zomerig gevoel bij! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Win actie t-shirt van Mar-joya.nlMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  08/06/2015

  Het palette is echt leuk om mee te experimenteren en zeker tof om een tropische look mee te maken! Zelf ben ik ook erg tevreden over de (zwarte) eyeliner, wat werkt ie fijn. Ik heb in jaren niet zo’n goede gehad :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Make-up Studio Professional Brow Kit in DarkMy Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  08/06/2015

  Die blauwe eyeliner staat je mooi!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Niet Willen Hechten & OpluchtingMy Profile

 • Reageren
  Olga
  08/06/2015

  Ik ging een tijd voor de Amy Winehouse look met veel eyeliner. Werd zo’n smeerboel dat ik maar gestopt ben met het dragen ervan en het zoeken naar perfecte eyeliners :’)
  Olga onlangs geplaatst…Baby: #babyspam #ToShareOrNotToShareMy Profile

 • Reageren
  Eline
  08/06/2015

  Prachtige kleuren. Iets te heftig voor mij persoonlijk, maar bij jou staat het echt heel goed.
  Eline onlangs geplaatst…10 dingen om te doen tijdens je zwangerschapsverlofMy Profile

 • Reageren
  Danique
  08/06/2015

  Dat palette vind ik zo gaaf! Ik weet alleen niet of ik het zelf aan zou durven haha

 • Reageren
  Nien
  09/06/2015

  Geen fan van de felle kleuren, maar ik vind dat je een hele mooie look hebt gemaakt. Staat je goed!
  Nien onlangs geplaatst…Mijn favoriete doucheproductenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.