REVIEW: essence secret stories nail polish

Aan nieuwe nagellakcollecties geen gebrek dit seizoen! Dit keer schenk ik aandacht aan ‘essence secret stories’.

Dol ben ik op het reviewen van nagellakken. Het geeft me echt een kick als mijn nagels strak in de lak zitten en het een kleurtje is waar ik naar wil blijven kijken. Ik zag deze exemplaren uit de essence secret stories-collectie in de schappen liggen en gooide uiteindelijk vier kleuren in mijn mandje.

e3

Het gaat om de kleuren 04 we all have secrets, 03 do you like my secret, 05 that’s my secret en 07 discover my secret.

e2

Het merk essence en nagellak.. De ene keer gaat dat hand in hand en de andere keer stelt het merk me teleur. Hoe is dat deze keer?

Ik heb voor iedere swatch twee laagjes gebruikt.

e5

04 we all have secrets is een helderpaarse berrytint. Hij is mysterieus maar toch ook een tikkeltje fris en vrolijk. Zeker geen standaard paarse kleur in ieder geval!

e4

03 do you like my secret gaat meer richting wijnrood, maar nog steeds wel met een vleugje frisheid in zich. Dit soort kleuren zie je vaker terug in herfstcollecties. Een mooie tint, alleen op mijn wijsvinger lijkt de kleur niet 100% te dekken en dat is jammer.

e6

Nog zo’n te gekke kleur is 05 that’s my secret. Heel snel kies ik niet voor donkerblauw op mijn nagels maar nu ik dit zo zie denk ik waarom in vredesnaam niet?! Het staat gewoon ontzettend leuk. En vlot. En te gek.

e7

07 discover my secret valt bijzonder te noemen. In het flesje dacht ik dat ik met een zwarte kleur te maken had, maar eenmaal op mijn nagels is het meer groen/grijs. Ook valt er een hele kleine shimmer in te bespeuren. Wederom een supertoffe kleur!

1

Wat ben ik enthousiast over deze tinten! Iets minder blij ben ik met de houdbaarheid. Na 1,5 dagen begonnen er al chips te ontstaan en dat viel me echt tegen. Zonder topcoat heb je gewoon niet zo lang plezier van de kleurtjes. Dus ben je van plan deze lakjes aan te schaffen (wat ik qua kleur zeker zou doen), vergeet dan niet aanvullend nog een topcoat te gebruiken.

Maar hey, lieve mensen, de lakjes kosten slecht €1,89 per stuk. Daar wil ik best een extra topcoat voor gebruiken.

De lakken van essence zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  05/11/2016

  O wow That’s my Secret en Discover my Secret zijn zo mooi!!! Die matchen perfect met alles wat momenteel in mijn wintergarderobe hangt. Deze ga ik dus ZEKER scoren, dank je voor de review Sanne. Tja die houdbaarheid… de prijs is er ook wel een beetje naar. Gelukkig heb ik genoeg base- en topcoats liggen (al heb ik voor zo’n heel ritueel het geduld niet).
  Carlijn onlangs geplaatst…Vroege cadeautip IV: CHANEL N°5 L’EAUMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  05/11/2016

  Wauw, mooi kleurtjes zeg!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Kat Von D Tattoo Liner in TrooperMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.