Review Essence Cinderella Highlighter en Blush

Cinderella cover

Wanneer er een Limited Edition uit is van Essence, dan ben ik er als de kippen bij om wat producten te scoren. Toevallig liep ik vandaag door de Kruidvat en zag ik daar de gloednieuwe Cinderella collectie liggen. Ik nam de blush en de highlighter mee en laat ze graag aan jullie zien!

Ik heb opzich niet heel veel met Disney, de helft van de films heb ik niet gezien, maar van prinsessencollecties word ik dan wel weer heel erg blij. De Cinderella-collectie bestaat uit een oogschaduwpalette, nagelstickers, nagellakken, lipglosses, een blush en een highlighter. Laten we gauw een kijkje nemen bij de producten die ik heb aangeschaft!

DSC_1364 (2)

De blush is op het eerste gezicht zeer fel en roze, maar naar mijn idee uitermate geschikt voor de zomer. Ik hoop dat de blush niet te gepigmenteerd is, maar dat je hem juist een beetje kunt opbouwen en blenden, anders wordt het clown-gehalte wel erg hoog. De highlighter ziet er koel en wittig uit, niet per se mijn ding. Het is vooral het bloemetjespatroon dat me aanspreekt.

DSC_1371 (1)

De blush – 01 So this is love – zit in een kartonnen verpakking die dichtgaat met een magneetje. Dit karton maakt het niet echt een makkelijke blush om mee in je tas te nemen, want de kans dat het doosje kapot gaat is wel erg groot. Toch is het een mega schattige verpakking moet ik zeggen. Aan de binnenkant staat een plaatje van de fee die de koets van Cinderella omgetovert. Leuk, dat detail!

DSC_1375

De highlighter – 01 The glass slipper – is gelukkig wel voorzien van een plastic behuizing. De highlighter ziet er zeer wittig/zilverachtig uit en ik weet niet of dat helemaal mijn smaak is. Over het algemeen gaat mijn voorkeur uit naar warme, gouden highlighters en als het koele highlighter is dan prefereer ik koelroze of iets dergelijks. Er is wel een tikkeltje roze in deze highlighter te bespeuren maar die is zo subtiel dat ik niet denk dat je dit op je gezicht gaat zien.

DSC_1386

Van de pigmentatie van de blush word ik erg blij, hij geeft zeker niet teveel kleur af en ik merk dat hij mooi op te bouwen is. Ja, ik ben absoluut positief verrast! De textuur is heerlijk zacht en glijdt gemakkelijk over de huid. De kleur is helemaal matte. Ik moet zeggen dat ik ook de pigmentatie van de highlighter heel erg prettig vind. Zoals ik al dacht komt er inderdaad een wittige glans vanaf, die niet helemaal mijn smaak is. Ik vind dit soort highlighters gewoon niet zo natuurlijk. Dat neemt niet weg dat ik de highlighter van prettige kwaliteit vind.

DSC_1427

Hier zie je alleen de blush op mijn gezicht. Ik vind het een erg mooie en draagbare kleur ondanks dat het wel echt felroze is. Mijn tip is om een beetje aan te brengen op je huid en daarna nog met een schone fluffy kwast eroverheen te gaan om te kleur wat af te zwakken.

DSC_1434 (1)

Dit is de combinatie met de highlighter. Ik vind de highlighter voor mij iets te koel, maar toch vind ik de combinatie met de blush erg mooi! Dit had ik echt niet verwacht! Het is zeker erg Cinderellawaardig. Ben wel benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden, dus laat het me vooral weten!

De Cinderella collectie is de hele maand mei te krijgen. De blush kost €3,39 evenals de highlighter.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  29/04/2015

  De highlighter ziet er mooi uit, wat is hij goed gepigmenteerd! De blush is voor mijn huid iets te rood. Ik heb wat rode adertjes op mijn wangen en dan is zo’n kleur nooit een goede combi met mijn huid ;). Jij kunt hem goed hebben, staat je goed!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Summer business favoritesMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  29/04/2015

  Ik vind de highlighter een parel om te zien. Jij kunt zulke koele kleuren goed hebben. Ik vind het erg leuk zo een prinsessenlijn.
  Nesrin onlangs geplaatst…If everyone can have it I don’t want it?My Profile

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  29/04/2015

  Ik vind de blush iets te fel van kleur, zie ‘m dan eerder op de huid van een getint persoon tot zijn recht komen. Wel een goede tip om er met een schone kwast overheen te gaan om de kleur meer uit te vagen. De highlighter vind ik in het doosje superschattig en hij staat jou mooi, maar voor mezelf vind ik ‘m te zilver.
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Review: Balmain Hair Dry Shampoo & Cosmetic BagMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  29/04/2015

  Ik vind de verpakking best wel verschrikkelijk.. Ik ben echt wel weg van Disney, maar ik vind het een beetje kinderlijk overkomen. De pigmentatie is wel mooi zeg! Ik gebruik de laatste tijd ook een wat rozere blush omdat mijn gezicht best wel snel bruin is. Ik vind je look wel heel mooi! Volgens mij heb je geen mascara onder en geen oogpotlood onder, dat geeft echt een zachte rustige blik zeg!! Ga ik ook vaker proberen!
  Kirsten onlangs geplaatst…OUTFIT: SOFTLY ROCKYMy Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  29/04/2015

  Ik vind ‘m eigenlijk best extreem voor een Cinderella-collectie maar in combinatie met de highlighter staat ‘ie je heel mooi :D.
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Moederdag: je mama is een (betaalbare) diamant waardMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  29/04/2015

  De blush staat je prachtig, de highlighter vind ik te opvallend. Fijn dat er dit soort reviews zijn, dan weet ik wat ik wel en niet mee moet nemen als ik de Kruidvat door loop 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Remember the time? Een handjevol LipsmackerMy Profile

 • Reageren
  Vera
  29/04/2015

  Toevallig de highlighter vandaag gekocht omdat ik de verpakking echt niet kon weerstaan. Wel een enorme pigmentatie!
  Vera onlangs geplaatst…Ontbijt Pancakes met Griekse yoghurtMy Profile

 • Reageren
  Ceetje
  30/04/2015

  De combinatie staat je erg mooi, ook de (misschien) iets te koele highlighter!
  Ceetje onlangs geplaatst…Filmpje: Hit the pan / floorMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  30/04/2015

  De collectie heb ik ook al zien liggen, maar ik heb niks meegenomen! De highlighter vind ik nu echt wel tof, maar ik heb al zoveel spullen! Leuk om je even gezien te hebben vandaag. Volgende keer kletsen wij wat langer!
  Kelly onlangs geplaatst…OOTD | Minty JacketMy Profile

 • Reageren
  Hennie
  30/04/2015

  Ik heb flink ellebogenwerk gepleegd vanmiddag bij het Kruidvat, maar ik heb de highlighter ook in mijn bezit. Ook mij te wit, maar dat besef kwam later pas, toen mijn Limited Edition-afwijking begon af te nemen en mijn hartslag weer zakte. Desalniettemin een fijn doosje.
  Hennie onlangs geplaatst…MAC | 217 | Blending BrushMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.