Review CHI G2 Stijltang

Nu ik extensions heb, behoeft mijn haar net even wat meer onderhoud. Zo moet ik er eens in de twee, drie dagen er wel een krul- of stijltang doorheen halen. In dit artikel vertel ik je meer over de CHI G2 2nd generation Stijltang die ik ontving van Kapperskorting.com.

Voor veel mensen is stijlen een dagelijkse bezigheid. Vroeger, zeg maar in mijn middelbareschooltijd, werd mijn haar droog en brak het zelfs wel eens af als ik een poging tot stijlen deed. Mijn haar bleef vaak vastzitten, werd te heet of oogde super dof na het stijlen. Ik heb het daarom ook jaren niet gedaan. Maar das war einmal! Tegenwoordig zijn stijltangen dusdanig geavanceerd dat ze uiterst gemakkelijk werken en nauwelijks nog schade toebrengen aan je haar.

Goed, de CHI G2 dus. Een professionele tang, door velen beoordeeld als één van de beste stijltangen die er bestaat. Een tang met een strak design en niet onbelangrijk: erg praktisch. Zo heeft de tang een meedraaiend snoer, drie voorgeprogrammeerde standen en is ‘ie binnen 40 seconden warm. Ik vind de tang bovendien lekker licht in de hand liggen.

De CHI G2 bevat keramische platen die zijn voorzien van titanium. De keramische platen zorgen ervoor dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt waardoor je haar beschermd wordt tegen de hitte én je lokken glad en glanzend worden.

Nog even wat specificaties:

 • Instelbaar van 80 tot 220 graden
 • Keramische en Titanium platen
 • 27 verschillende temperatuurstanden
 • Binnen 40 seconden op temperatuur

De verschillende standen zijn bedoeld voor verschillende typen haar. Pas de temperatuur dus aan op jouw haardikte.

180 graden: deze stand is speciaal voor fijn & dun haar. Deze stand geeft de kleur blauw aan op de display.
200 graden: deze stand is voor normaal haar. Het geeft de kleur groen aan op de display.
220 graden: deze stand is voor dik haar. De kleur wordt rood op de tang en heeft zijn limiet bereikt.

De stijltang kun je tevens ook handmatig per 5 graden instellen.

Als je de tang aanzet begint ‘ie met een temperatuur van 180 graden. Je kunt vervolgens met de + en – knop de temperatuur naar wens instellen. Voor gebruik van de drie vaste temperatuurinstellingen zoals ik hierboven uitlegde kun je de menuknop M gebruiken.

Het stijlen gaat snel (met hoofdletter S!), gemakkelijk en veilig. Het is een bevredigende bezigheid moet ik toegeven. Na luttele minuten is mijn haar kaarsrecht of zit er een mooie krul in.

Natuurlijk moet je zelf nog wel alert zijn op hoe lang je de stijltang in je haar houdt. Doe je dit te lang, dan heb je alsnog de kans dat je haar verbrandt. Ook moet je haar echt droog zijn wanneer je gaat stijlen. Vergeet uiteraard niet om een heatprotector aan te brengen voordat je begint!

De tang kost €147,93. Met de code ‘KKXLAVIESANNE’ krijg je 10% extra korting op de CHI G2 stijltang. De code is geldig tot en met 20 december. Ga snel naar Kapperskorting.com.

Stijl jij je haar wel eens?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Nicole
  06/12/2017

  Ik stijl mijn haar echt nooit. Zou het eigenlijk wel moeten doen want dan valt het allemaal wat mooier dan nu..
  Nicole onlangs geplaatst…Aankondiging VlogmasMy Profile

 • Reageren
  Natascha
  06/12/2017

  Wat zit je haar prachtig, die grove krul vind ik je super mooi staan! Ik stijl mijn haar regelmatig, vooral een aantal eigenwijze plukken aan de voorkant 😉 Ik vind een goede stijltang daarom ook best belangrijk, en Chi is inderdaad een super fijne tang! Mijn laatste ontdekking is een tang van Iso, nét even iets goedkoper en ook erg goed.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  06/12/2017

  Wauw, klinkt echt als een hele fijne tang!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…FOTD Even Angels have a dark side…My Profile

 • Reageren
  Rachel
  06/12/2017

  Ik heb ooit een chi tang van een collega geleend. Wat een fantastisch ding. Ik had toen extentions en de chi had me veel tijd bespaard. Nu de extensions eruit zijn valt er nog weinig te stijlen, maar lang, dik of voor haar met extensions is het echt een geweldig ding!
  Rachel onlangs geplaatst…Kerstversiering met kinderenMy Profile

 • Reageren
  Melanie
  09/12/2017

  Ik stijl mijn haar dagelijks met deze stijltang, geweldig ding! Kost wat, maar ik vind het zeker het geld waard. Alleen nu mensen beginnen te vragen van wie mijn dochter haar krullen heeft moet ik misschien wat minder stijlen ?

 • Reageren
  Ras
  10/12/2017

  Een stijltang brengt altijd schade aan of het nou een Chi is of niet. Het brengt wel minder schade aan dan de stijltangen van vroegah ofcourse.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.