Review: Catrice Ultimate Lash Multimizer

mascara

Sinds twee weken bezit ik de Catrice Ultimate Lash Multimizer. De mascara viel me meteen op door het siliconen borsteltje dat er stevig uitziet. Het borsteltje deed me in de verte een beetje denken aan die van de False Lash Effect van Maybelline en die heb ik altijd erg fijn gevonden. Hij leek me het proberen waard dus!

Mijn wimpers zien er nu eenmaal niet fantastisch uit zonder mascara. De bovenste wimpers zijn redelijk donker, maar de uiteinden van mijn onderste wimpers zijn weer heel erg licht waardoor deze niet echt opvallen. Mascara is dus voor mij een ware must. Er zijn een paar eigenschappen  waar een goede mascara voor mij aan dient te voldoen: separeren, lengte geven en niet klonteren. Verder maakt het me niet zoveel uit. Ik gebruik verder geen wimperkrultang, dat vind ik niet zo nodig.

collage oogZoals ik al zei ziet het borsteltje er mooi stevig uit. De haartjes zijn erg kort maar ik vind dit juist prettig werken. Het borsteltje is vrij dik, waardoor het waarschijnlijk niet geschikt is voor mensen met hele korte wimpers. Het handvat van de mascara houdt prettig vast. De kleur van de mascara is intens zwart of ‘ultra black’, maar dit zegt me nooit zoveel. Ik bedoel, zwart is toch gewoon zwart?
borsteltjeDoor de afstand tussen de haartjes van het borsteltje en het feit dat ze van silicoon zijn worden je wimpers goed gesepareerd en voorkom je klontjes. Ook voor mijn onderwimpers werkt dit goed. Mijn wimpers worden aanzienlijk langer en je ziet duidelijk hoe mooi gescheiden mijn wimperhaartjes zijn. Dit is het resultaat na vijf lagen mascara.
DSC_0050
zijkant wimpersConclusie: ik ben dik tevreden over deze budget mascara. Voor de luttele prijs van €4,95 is hij zeker het uitproberen waard. Ik denk dat als je echt korte wimpers hebt, hij misschien niet de juiste match zou zijn, maar voor middelmatige tot lange wimpers zeker wel. De Catrice Ultimate Lash Multimizer is er ook in waterproof variant.

Wat denken jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Marloes
  19/03/2014

  Wat een mooi effect! Ziet er goed uit!

 • Reageren
  Angela
  20/03/2014

  Wat krijg je daar mooie lange wimpers van :)!

 • Reageren
  Bertine
  23/03/2014

  ziet er zeker goed uit. ik vind die van etos ook budget en goed!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.