Review: Catrice Re-touch Light Reflecting Concealer

Mijn concealer stash krijgt van al mijn producten de minste aandacht. Waarom weet ik eigenlijk ook niet, want als ik dan weer eens eentje uit mijn collectie vis om te gebruiken, vind ik het toch wel een ideaal product. Toen ik laatst even bij Kruidvat ging snuffelen, nam ik een budget-exemplaar van Catrice mee. Wat zou ik ervan vinden?

DSC_0810
Het eerste wat ik dacht toen ik deze concealer zag was “die lijkt op de Touche Élat van Yves Saint Laurent, meenemen!” Zo gedacht, zo gedaan. Ik kon niet wachten om hem uit te testen want ik vond dat ik die dag wel een touch-up kon gebruiken onder mijn ogen.

De concealer zit in een stijlvolle, strakke verpakking. Ik vind dit echt een toegevoegde waarde bij make-up. Als je de dop eraf haalt, komt er een stevig kwastje te tevoorschijn.

DSC_0804

DSC_0803
Door aan de onderkant te draaien, komt er vloeibare concealer uit.

DSC_0810

Zo ziet mijn oog eruit zonder concealer.

DSC_0808
Ik zet eerst stipjes op de plekken waar ik dekking wil.

DSC_0812
Vervolgens dep ik het mijn vingers in mijn huid. Je kunt ook het kwastje gebruiken, net wat je zelf fijn vindt. Ik neem ook een gedeelte van mijn wangen mee. De concealer is heerlijk romige en blendt daarom makkelijk in de huid.

DSC_0829
Belangrijk bij concealer vind ik dat het niet in de lijntjes onder je ogen gaat zitten. Ik heb het even getest door te lachen.

DSC_0832
Dit is de full face look waarbij ik nog een beetje extra foundation heb aangebracht. Het geheel heb ik afgepoederd.

DSC_0874

Je ziet op deze foto trouwens goed mijn ‘evil’ oog. Voor de kijkers rechts, haha.

Al met al ben ik hartstikke tevreden over deze budget concealer. Flinke wallen na het stappen kan ‘ie denk ik niet verbergen, maar voor een alledaagse dekking is hij erg geschikt. Hij maakt je oogopslag fris en wakker en I love that! Voor de luttele prijs van €3,99 zou ik ‘m zeker niet laten liggen! Catrice is bij Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar. Ik heb de kleur 020 light beige gebruikt.

Wat vinden jullie van de concealer?

Volgen jullie me al op Facebook?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  BeautyMan
  17/12/2013

  Hier heb ik ook een review over geschreven, het is zó een fijn product! Dekt goed en die prijs, love it!!

  • Reageren
   La VieSagista
   17/12/2013

   Ja hij is zeker fijn! Heb jij de versie van YSL ook al eens geprobeerd? Die staat nog op mijn verlanglijst.

   • Reageren
    BeautyMan
    18/12/2013

    Nee, nog niet geprobeerd, volgens mij wel wat duurder. Ik baal altijd zo van die prijzen, maar misschien dat ik wel ooit de kans krijg 😉

 • Reageren
  Anne
  18/04/2016

  ik kom net terug van de kruitvat ik maakte hem open en dacht…… hoe breng ik dit aan ??? bedankt voor deze review nu weet ik hoe het moet (ik ben nog niet ervaren met make-up) en inderdaad hij is erg fijn en dekt goed!!!!
  -xxx- Anne

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.