Review: Catrice Beautifying Lip Smoother

lipsmoother 1

Eindelijk was daar dan de nieuwe Catrice collectie waar ik al een hele poos naar uitkeek. Heerlijk om weer nieuwe producten uit te testen van dit fantastische budgetmerk! Ik nam verschillende producten mee naar huis en als eerste probeerde ik de Beautifying Lip Smoothers uit.

Het is eigenlijk pas sindskort dat ik weer wat meer into lipglosses ben. Lange tijd droeg ik alleen maar lipstick, maar toen ik weer wat oude favoriete lipglosses vond bedacht ik dat ik die toch ook wel erg mooi vind staan.

lipsmoother 2

De lip smoothers zijn verzachtende glosses die je lippen een subtiele glans moeten geven. Ze zijn er in drie verschillende kleuren: 010 Sweet Caramel, 020 Apricot Cream en 030 Cake pop. Echte nude kleurtjes dus.

lipsmoother 6

lipsmoother 4

lipsmoother 8

Het aparte van de lip smoothers zit hem sowieso al in de applicator. Dit is een heel zacht sponsje waar de lipgloss vanzelf uitkomt als je in het tubetje knijpt. Het ziet er nu nog leuk uit, maar als ik ze straks gebruikt heb dan blijft er natuurlijk veel lipgloss in de spons hangen. Ik weet niet of ik dit zo hygiënisch vind, al ziet het er best chique uit.

lipsmoother 7

De gloss zou je lippen extra mooi moeten maken omdat het ook de lijntjes op zou vullen. Ik ben benieuwd, want als dat zo is dan is het wel echt een wonderproduct!

lipsmoother 5

Mijn lippen zonder product.

lipsmoother 10

Mijn lippen met de eerste kleur, 010 Sweet Caramel. Het is inderdaad erg subtiel, zoals Catrice zelf ook al aangeeft. Ik vind de kleur best mooi, en dat zegt wat, want door de donkere kleur van mijn eigen lippen kunnen nude glosses soms heel raar staan.

lipsmoother 11

De tweede kleur dan, 030 Cake Pop. Deze is duidelijk veel rozer en dit past alweer iets beter bij mijn lippen al vind ik dat je nog steeds mijn eigen kleur goed door de gloss heen ziet. Maar dat ligt gewoon aan mijn lippen. Meestal doe ik wat foundation op mijn lippen als ik met mijn gezicht bezig ben, dan heb je er al minder last van.

lipsmoother 12

Last but not least… 020 Apricot Cream. Een hele zachte, abrikooskleurige glans. Deze vind ik zelf moeilijk te onderscheiden van de eerste kleur, Sweet Caramel.

lipsmoother 14

Op deze foto draag ik een heel klein beetje foundation op mijn lippen en daaroverheen nr 020 Apricot Cream. Mijn favoriet!

Ik moet zeggen dat de lip smoothers erg fijn op mijn lippen aanvoelen. Ik heb zelfs het idee dat ze hun belofte waarmaken met het opvullen van de lijntjes. Mijn lippen zien er echt mooi uit. De glossjes smaken allemaal een beetje zoet, maar echt heel subtiel. Ik vind de tubetjes zelf ook gewoon erg leuk en schattig. Voor mensen met net zulke donkere lippen als ik zou ik aanraden er misschien eerst wat kleur onder aan te brengen (een lip eraser of wat foundation) om de kleur beter tot zijn recht te laten komen, maar dit is niet per se noodzakelijk.

De Beautifying Lip Smoothers kosten €3,59 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Kirsten
  08/08/2014

  Wat apart die sponsjes! Ik denk dat ik er binnenkort ook maar eentje ga halen. Al ben ik niet goed in keuzes maken. Ik denk dat ik voor de 010 – Sweet Caramel ga!

 • Reageren
  Maaike
  15/08/2014

  Wauw, die laatste foto is echt een mooie foto! Heb net zelf de donkere lip smoother gekocht, ben benieuwd of die mij ook zo mooi staat!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.