Review Becca Ultimate lipstick Sorbet

BECCA. Een merk waar ik al talloze malen van had gehoord op populaire beautykanalen, maar waar ik zelf nog nooit in real life kennis mee had gemaakt. Daar is sinds deze week verandering in gekomen, want op het Douglas event van een paar dagen terug kreeg ik een prachtige lipstick mee naar huis.

BECCA wordt exclusief verkocht bij Douglas.

De lipstick is afkomstig uit de collectie Ultimate Lip Love. Ze hebben deze weer onderverdeeld in ondertonen waar verschillende lipsticks onder vallen, zo kun je ook wat makkelijker beoordelen of een lipstick bij jouw huidskleur past. Dit is de kleur C sorbet, met een koele ondertoon. De textuur is boterzacht en geeft een satijnachtig gevoel op de lippen. Tevens is de belofte dat hij het tot 8 uur lang volhoudt. Ik weet nooit zo goed hoe dat precies bedoeld wordt, of hij dan na 8 uur nog perfect zit of dat je slechts een heel klein beetje kleur overhoudt, maar dat zal de test moeten uitwijzen.

De BECCA Ultimate Lipstick is verrijkt met de nieuwste generatie hyaluronzuur om de lippen te hydrateren en glad te maken. Dit heb ik zeker nodig, want mijn lippen zijn zelden glad en velletjesvrij. Daarom ben ik de laatste tijd ook iets terughoudender in het dragen van matte kleuren, want op schrale lippen ziet dat er gewoonweg niet uit.

Deze formule is gelukkig verrijkt met lipvriendelijke, voedende avocado- en olijfolie om dat zijdezachte gevoel te geven en ook je lippen verzorgd achter te laten.

Voor mij is dit een mooie nudetint die niet teveel opvalt maar die wel echt een dekkende kleur achterlaat op mijn lippen. Hij geeft wel redelijk af dus ik hap mijn lippen wel goed af op een papiertje na het aanbrengen. 8 uur houdt hij helaas niet vol, maar hij blijft wel een behoorlijke tijd mooi aanwezig. Het gevoel is ook echt aangenaam en ik ben niet onzeker over eventuele velletjes, want die worden gewoon gemaskeerd. Je ziet op de foto zonder lipstick dat er nog wel wat oneffenheden waren, maar met de lipstick zijn die nauwelijks aanwezig.

Te koop bij Douglas voor €24,99. Wat vind jij van deze kleur?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  21/03/2019

  Ik vind de kleur van jouw lippen zonder lippenstift al heel mooi! Er zit echt al een ondertoon framboos in…ben daar maar blij mee!
  Deze lippenstift is ook heel mooi trouwens. Had wel al de highlighter van Becca, maar geen lippenstift.

  • Reageren
   Lindsy
   21/03/2019

   Fijn! Eindelijk weer eens een review.

 • Reageren
  Lindsy
  21/03/2019

  Wel jammer dat we geen fullface foto zien. Vroeger deed je dat wel.
  Ik vind als ik heel eerlijk mag zijn dat de kwaliteit van je post de laatste tijd achteruit gaat. Het lijkt alsof je snel even wat op papier zet met ‘makkelijke’ onderwerpen. Zo jammer.
  Hopelijk is dat tijdelijk. Vond het altijd zo leuk je blogpost te lezen. Ze hadden inhoud en waren zorgvuldig uitgekozen.
  Een feestje elke dag. Hopelijk komt dat weer terug.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   21/03/2019

   Hoi Lindsy, dankjewel voor je terugkoppeling! Je hebt helemaal gelijk, een full face foto is wel zo handig om een compleet plaatje te krijgen. Ik heb deze nog toegevoegd! Heb je zo een duidelijk beeld? Vind je het een mooie kleur?

   Ook ben ik inderdaad aan het nadenken over onderwerpen die ik verder kan uitdiepen.

   Groetjes,
   Sanne

 • Reageren
  Eveline Fleur
  21/03/2019

  Wat een prachtige roze kleur zeg! Het lijkt me een ideale lipstick voor dagelijks gebruik. <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…De 5 best verkochte make-up producten van 2018My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.